Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
Bojus dzisiaj kochani chodził na smyczy:) Poszedł za innymi psami: ) Oczywiście przypadał do ziemi, ale głaskany maszerował dalej. Citka E go obłaskawiła. Nawet zaczął ją bronić przed domniemanym wrogiem.
I szczekał:) I ogonem machał:)

Ojej :loveu::loveu::loveu:
Kochaniutki Bojusek! Myślę, za jak tylko miałby swojego człowieka, raz dwa by się zmienił.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz co? Myślę, że nawet bardzo szybko by doszedł do siebie.
Zresztą planujemy go do hotelu wyciągnąć, ale jest trzeci w kolejce, albo czwarty?
Na wszystkie kasy ba raz brak.
Ogłoszenia ma?

Posted

ocelot napisał(a):
wiesz co? Myślę, że nawet bardzo szybko by doszedł do siebie.
Zresztą planujemy go do hotelu wyciągnąć, ale jest trzeci w kolejce, albo czwarty?
Na wszystkie kasy ba raz brak.
Ogłoszenia ma?

No ma. Jakiś czas temu go ogłaszałam. Ale przydałoby się niedługo odnowić. Jakiś lepszy tekst do ogłoszeń potrzebny.

Posted

Około dwu-trzyletni psiak. Wykastrowany i zaczipowany. Na smyczy nie ciągnie, od czasu do czasu przypada do ziemi, boi się gwałtownie podniesionej ręki i krzyku. Nieśmiały. Lubi towarzystwo innych psów, ale jest zdominowany. Myślę, że będzie bronił swojego właściciela. Bardzo się przywiązuje.
Jest chyba średniej wielkości, taki do kolana, ciut powyżej.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
mam jego zdjęcia z dzisiejszego spacerku tylko wrzucę jutro, poczekajcie.....

Próbowałam uchwycić, jak stoi a nie leży... nie wiem czy się udało?

Posted

Bojus to faktycznie piękny psiak, ale nie bardzo można go zobaczyć, bo ucieka za budy kiedy widzi odwiedzających. Do nas nieco się przyzwyczaił już i naprawdę metamorfozę na kolejnym spacerze przeżył, tylko... na kolejny będzie musiał czekać z miesiąc.
Za rzadko by go do ludzi przekonać.

Posted

a bo tu każdy sukces cieszy.
Ale powiem Wam, że jest jeszcze jeden Wypłoch do niego podobny:) I dzisiaj też podszedł.
Tamtemu wątek założymy, jak jakiś z ogłaszanych pójdzie do domku, ech....

Posted

NusiaiJa napisał(a):
do mnie też podszedł i bojusek i wypłoszek (to ten drugi) - sukces bo nawet wyszedł z budy na mój widok i mam jego zdjęcie w pełnej okazałości :-)

Wypłoszkowi założymy też wąteczek, ale musimy z tymi co mami jakiś porządek zrobić czyi domki znaleźć:)

Posted

No pewnie, nie ma co wątków zakładać, każdy jest wspaniały ale w miarę naszych skromnych możliwości trzeba wszystko robić, napewno żadnego psiaka nie pozostawimy!