Piromanka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ocelot napisał(a):Bojus dzisiaj kochani chodził na smyczy:) Poszedł za innymi psami: ) Oczywiście przypadał do ziemi, ale głaskany maszerował dalej. Citka E go obłaskawiła. Nawet zaczął ją bronić przed domniemanym wrogiem. I szczekał:) I ogonem machał:) Ojej :loveu::loveu::loveu: Kochaniutki Bojusek! Myślę, za jak tylko miałby swojego człowieka, raz dwa by się zmienił. Quote
ocelot Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 wiesz co? Myślę, że nawet bardzo szybko by doszedł do siebie. Zresztą planujemy go do hotelu wyciągnąć, ale jest trzeci w kolejce, albo czwarty? Na wszystkie kasy ba raz brak. Ogłoszenia ma? Quote
Piromanka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ocelot napisał(a):wiesz co? Myślę, że nawet bardzo szybko by doszedł do siebie. Zresztą planujemy go do hotelu wyciągnąć, ale jest trzeci w kolejce, albo czwarty? Na wszystkie kasy ba raz brak. Ogłoszenia ma? No ma. Jakiś czas temu go ogłaszałam. Ale przydałoby się niedługo odnowić. Jakiś lepszy tekst do ogłoszeń potrzebny. Quote
Piromanka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 ocelot napisał(a):z tekstem to ja mam problem... A chociaż więcej suchych informacji o nim możesz wypisać? Może sie cosik skleci. Quote
ocelot Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Około dwu-trzyletni psiak. Wykastrowany i zaczipowany. Na smyczy nie ciągnie, od czasu do czasu przypada do ziemi, boi się gwałtownie podniesionej ręki i krzyku. Nieśmiały. Lubi towarzystwo innych psów, ale jest zdominowany. Myślę, że będzie bronił swojego właściciela. Bardzo się przywiązuje. Jest chyba średniej wielkości, taki do kolana, ciut powyżej. Quote
NusiaiJa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 mam jego zdjęcia z dzisiejszego spacerku tylko wrzucę jutro, poczekajcie..... Quote
ocelot Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 NusiaiJa napisał(a):mam jego zdjęcia z dzisiejszego spacerku tylko wrzucę jutro, poczekajcie..... Próbowałam uchwycić, jak stoi a nie leży... nie wiem czy się udało? Quote
Piromanka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Dawajcie te zdjęcia dziewczyny, szybciutko... Quote
NusiaiJa Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [SIZE="5"]Bojusek ooo, a kto tam idzie??.. a tą Panią to sobie zaraz obszczekam, a co.. ;-) taki właśnie jestem... bojustek ;-) i dlatego już sobie idę :roll: Quote
Piromanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Bojusku, czy już Ci mówiłam, że jesteś przepiękny? Taki kochany masz ten pysio... Quote
Poker Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 pysio jak pysio, ale te OCZY :-(, cudne , ile w nich wyrazu :placz: Quote
ocelot Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Bojus to faktycznie piękny psiak, ale nie bardzo można go zobaczyć, bo ucieka za budy kiedy widzi odwiedzających. Do nas nieco się przyzwyczaił już i naprawdę metamorfozę na kolejnym spacerze przeżył, tylko... na kolejny będzie musiał czekać z miesiąc. Za rzadko by go do ludzi przekonać. Quote
Piromanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 No zdecydowanie za rzadko... Ach te piękne, mądre oczy ............. Quote
Piromanka Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Szykuję się do odnowienia mu ogłoszeń. Czy taka wersja może być? http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-BOJUS-bol-strach-zwatpienie-pomoz-mu-i-pokochaj-W0QQAdIdZ170437863 Quote
ocelot Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 [quote name='Piromanka']Szykuję się do odnowienia mu ogłoszeń. Czy taka wersja może być? http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-BOJUS-bol-strach-zwatpienie-pomoz-mu-i-pokochaj-W0QQAdIdZ170437863 Może:) :) Bardzo dobre ogłoszenie. Quote
ocelot Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 a do Bojuska nikt nie zagląda? Bojus dzisiaj dobiegł do ręki:)na dzień dobry:) Quote
Piromanka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Zaglada, zagląda. Regularnie. Bojusek kochany... do rączki dobiegł.... Buziaki!!! Quote
rita60 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 ocelot napisał(a):a do Bojuska nikt nie zagląda? Bojus dzisiaj dobiegł do ręki:)na dzień dobry:) Dzielny chłopaczek:multi: Quote
ocelot Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 a bo tu każdy sukces cieszy. Ale powiem Wam, że jest jeszcze jeden Wypłoch do niego podobny:) I dzisiaj też podszedł. Tamtemu wątek założymy, jak jakiś z ogłaszanych pójdzie do domku, ech.... Quote
NusiaiJa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 do mnie też podszedł i bojusek i wypłoszek (to ten drugi) - sukces bo nawet wyszedł z budy na mój widok i mam jego zdjęcie w pełnej okazałości :-) Quote
ocelot Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 NusiaiJa napisał(a):do mnie też podszedł i bojusek i wypłoszek (to ten drugi) - sukces bo nawet wyszedł z budy na mój widok i mam jego zdjęcie w pełnej okazałości :-) Wypłoszkowi założymy też wąteczek, ale musimy z tymi co mami jakiś porządek zrobić czyi domki znaleźć:) Quote
NusiaiJa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No pewnie, nie ma co wątków zakładać, każdy jest wspaniały ale w miarę naszych skromnych możliwości trzeba wszystko robić, napewno żadnego psiaka nie pozostawimy! Quote
ocelot Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Tak bym chciała, żeby ktoś sensowny zadzwonił... Quote
Piromanka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Bojusku słodki, więc jest Was dwóch.... Quote
Recommended Posts