Majki1510 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 magenka1 napisał(a):Dokładnie cudowny i piękny :) obraczus87 napisał(a):BOJUSKU jestes cudowny!!!!!!!!!!! On jest coraz fajnieszy, bardziej otwarty, wesoły i towarzyski. Nie podejdzie jeszcze na mizianko, ale już tylko tyci tyci mu brakuje. Quote
Tymonka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 A dziwisz się , że dzisiaj mało towarzyski był jak twoje dziecko z młotkiem i wałkiem biegało , się Flapiś bał ,że go przemalują i już nie będzie taki piękny :D A tak na serio to Flapi dzieci uwielbia , wogóle się ich nie boi , wręcz trzeba pilnować ,żeby nie skoczył na dziecko , zresztą Ania widziała jak zaczepiał dziewczynki i jej Stasia . Quote
NusiaiJa Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 taaaak......i poraz trzeci proszę o konto.......... Chyba, że nie potrzebujecie to wpłacę komu innemu, ale wyraźnie mam powiedzianwe, że bojuskowi więc się wciąż dopraszam. Quote
ocelot Posted May 13, 2010 Author Posted May 13, 2010 NusiaiJa napisał(a):taaaak......i poraz trzeci proszę o konto.......... Chyba, że nie potrzebujecie to wpłacę komu innemu, ale wyraźnie mam powiedzianwe, że bojuskowi więc się wciąż dopraszam. Na Bojusa zbieram ja. Możesz mi dać do ręki. Quote
Tymonka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Miał dużo ślicznych kolorowych piłeczek , zabaweczek itp. niestety w zębach flapiego i mojej reszty (a zabawki wspólne mają) piłka wytrzymuje 30 sekund :D Quote
ocelot Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 a może coś mu zasponsorujemy do zabawy? co Wy na to? Quote
kora78 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 wplacilam za 2 mce wreszcie. nie wiem,za jakie, pogubilam sie Quote
anna10025 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 ocelot napisał(a):a może coś mu zasponsorujemy do zabawy? co Wy na to? W następnej deklaracji wpłacę trochę więcej, bedzie na piłeczkę. Quote
ocelot Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 kora78 napisał(a):wplacilam za 2 mce wreszcie. nie wiem,za jakie, pogubilam sie sprawdzę:) Quote
ocelot Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 anna10025 napisał(a):W następnej deklaracji wpłacę trochę więcej, bedzie na piłeczkę. O dziękujemy:) Quote
Piromanka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Czy zachowanie Bojuska/Flapiego cały czas się polepsza? Jak myślicie, kiedy będzie można go wysłać do domu? Quote
Tymonka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Piromanka napisał(a):Czy zachowanie Bojuska/Flapiego cały czas się polepsza? Jak myślicie, kiedy będzie można go wysłać do domu? Jest tak , Bojusek nigdy nie będzie super ufnym psem , uwielbia bawić się piłeczką , bardzo się cieszy na widok człowieka , bez skrępowania chodzi przy obcych , ale nie da się pogłaskać .Mnie nie boi się kompletnie , jak gdzieś wyjeżdżamy to Bojus musi być zamknięty , czasem pięknie idzie na Komendę "do siebie" , a czasem musimy się ganiać i to jest super zabawa , szczególnie wtedy kiedy mi się śpieszy i mogę się drzeć na całe gardło a Bojus i tak patrzy się na mnie macha ogonem i pokazuje " fajna zabawa , bawmy się dalej w ganianego" :D Quote
jola_li Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Anja2201 napisał(a):Jest tak , Bojusek nigdy nie będzie super ufnym psem , uwielbia bawić się piłeczką , bardzo się cieszy na widok człowieka , bez skrępowania chodzi przy obcych , ale nie da się pogłaskać .Mnie nie boi się kompletnie , jak gdzieś wyjeżdżamy to Bojus musi być zamknięty , czasem pięknie idzie na Komendę "do siebie" , a czasem musimy się ganiać i to jest super zabawa , szczególnie wtedy kiedy mi się śpieszy i mogę się drzeć na całe gardło a Bojus i tak patrzy się na mnie macha ogonem i pokazuje " fajna zabawa , bawmy się dalej w ganianego" :D Wystarczy, żeby zaufał SWOIM :-)!!! Cieszę się przeogromnie, że potrafi być taki rozrywkowy :-)!!! Quote
obraczus87 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Bojusku super wieści :loveu:[/FONT] Quote
ocelot Posted June 2, 2010 Author Posted June 2, 2010 anna10025 napisał(a):Przelałm dolę + na piłeczkę. A to dziękujemy pięknie:) Quote
NusiaiJa Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 20zł od ANNY T. z GDYNI (czeka na moim koncie) Rysiowi już przelałam 20zł. Bojusku poczekasz?? muszę zmykać już do pracy i nie zdąrzę zrobić przelewu. Quote
patija Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Zapraszam na wątek trzech wyjątkowo pięknych szczeniaczków z naszego schroniska skazanych na uśpienie!!! http://www.dogomania.pl/threads/187126-Tr%C3%B3jka-dzieciak%C3%B3w-szczeniak%C3%B3w-skazanych-na-%C5%9Bmier%C4%87-Za-co-Za-brak-socjalizacji... Quote
Recommended Posts