Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magenka1 napisał(a):
Dokładnie cudowny i piękny :)

obraczus87 napisał(a):
BOJUSKU jestes cudowny!!!!!!!!!!!

On jest coraz fajnieszy, bardziej otwarty, wesoły i towarzyski. Nie podejdzie jeszcze na mizianko, ale już tylko tyci tyci mu brakuje.

Posted

A dziwisz się , że dzisiaj mało towarzyski był jak twoje dziecko z młotkiem i wałkiem biegało , się Flapiś bał ,że go przemalują i już nie będzie taki piękny :D A tak na serio to Flapi dzieci uwielbia , wogóle się ich nie boi , wręcz trzeba pilnować ,żeby nie skoczył na dziecko , zresztą Ania widziała jak zaczepiał dziewczynki i jej Stasia .

Posted

taaaak......i poraz trzeci proszę o konto..........
Chyba, że nie potrzebujecie to wpłacę komu innemu, ale wyraźnie mam powiedzianwe, że bojuskowi więc się wciąż dopraszam.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
taaaak......i poraz trzeci proszę o konto..........
Chyba, że nie potrzebujecie to wpłacę komu innemu, ale wyraźnie mam powiedzianwe, że bojuskowi więc się wciąż dopraszam.

Na Bojusa zbieram ja. Możesz mi dać do ręki.

Posted

Miał dużo ślicznych kolorowych piłeczek , zabaweczek itp. niestety w zębach flapiego i mojej reszty (a zabawki wspólne mają) piłka wytrzymuje 30 sekund :D

Posted

Piromanka napisał(a):
Czy zachowanie Bojuska/Flapiego cały czas się polepsza?
Jak myślicie, kiedy będzie można go wysłać do domu?

Jest tak , Bojusek nigdy nie będzie super ufnym psem , uwielbia bawić się piłeczką , bardzo się cieszy na widok człowieka , bez skrępowania chodzi przy obcych , ale nie da się pogłaskać .Mnie nie boi się kompletnie , jak gdzieś wyjeżdżamy to Bojus musi być zamknięty , czasem pięknie idzie na Komendę "do siebie" , a czasem musimy się ganiać i to jest super zabawa , szczególnie wtedy kiedy mi się śpieszy i mogę się drzeć na całe gardło a Bojus i tak patrzy się na mnie macha ogonem i pokazuje " fajna zabawa , bawmy się dalej w ganianego" :D

Posted

Anja2201 napisał(a):
Jest tak , Bojusek nigdy nie będzie super ufnym psem , uwielbia bawić się piłeczką , bardzo się cieszy na widok człowieka , bez skrępowania chodzi przy obcych , ale nie da się pogłaskać .Mnie nie boi się kompletnie , jak gdzieś wyjeżdżamy to Bojus musi być zamknięty , czasem pięknie idzie na Komendę "do siebie" , a czasem musimy się ganiać i to jest super zabawa , szczególnie wtedy kiedy mi się śpieszy i mogę się drzeć na całe gardło a Bojus i tak patrzy się na mnie macha ogonem i pokazuje " fajna zabawa , bawmy się dalej w ganianego" :D

Wystarczy, żeby zaufał SWOIM :-)!!!
Cieszę się przeogromnie, że potrafi być taki rozrywkowy :-)!!!

Posted

20zł od ANNY T. z GDYNI (czeka na moim koncie)
Rysiowi już przelałam 20zł.
Bojusku poczekasz?? muszę zmykać już do pracy i nie zdąrzę zrobić przelewu.