ocelot Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Oj musi, musi:)dlatego nie znoszę z pieniążkami mieć do czynienia: )tzn. owszem znoszę, jak mogę powydawać: ) Lazy a to jak uważasz:) Quote
ocelot Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 kora78 napisał(a):to ja niebawem wpłące znów za 2 mce Spokojnie:) Quote
Piromanka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Chyba nie doczekam sie odpowiedzi na pytanie...... Chce pomóc ogłaszać, ale widzę, że moje pytania odbijaja sie głębokim echem ;-) Quote
ocelot Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Piromanka napisał(a):Chyba nie doczekam sie odpowiedzi na pytanie...... Chce pomóc ogłaszać, ale widzę, że moje pytania odbijaja sie głębokim echem ;-) Piromanko kochana:) Ogłaszać jak najbardziej:) Tylko ja nie wiem jak z tekstem. I Ania musi coś więcej w jednym miejscu napisać o nim. I przepraszam za zignorowanie, było całkiem, całkiem niespecjalne. Quote
ocelot Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Bardzo proszę kochani, zajrzyjcie do naszego Gabrysia... http://www.dogomania.pl/threads/183513-LiczAE-na-cud-GabryA-z-kwarantanny-sparaliA-owana-A-apka-PILNIE-DEKLARACJE Quote
NusiaiJa Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Bojusku zapros swoje Cioteczki na bazarek dla Lali, tzle ich masz a konto Lali jest zupełnie pusteZERO złotych tyle wynosi jej stan konta zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/183643-_c_i_u_s_z_k_i_-dla-LALI-rozm.M-L-XL-do-22.04.-do-godz.-20.20 Quote
Piromanka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Aniu, napisz trochę informacji o Bojusku/Flapim. Te informacje są nam potrzebne do stworzenia tekstu, z ktorym psiak będzie ogłaszany. Quote
Tymonka Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Piromanka napisał(a):Aniu, napisz trochę informacji o Bojusku/Flapim. Te informacje są nam potrzebne do stworzenia tekstu, z ktorym psiak będzie ogłaszany. Ok już piszę . Gdzieś wcześniej na wątku wklejałam tekst ( taki jaki umiałam) : Więc Flapi nadal jest nieufny wobec obcych ( ale zaczęłam terapię szokową :D , w południe jak u nas na wsi chodzi najwięcej ludzi , zabieram Flapiego na spacer , jest coraz lepiej , nadal jak ktoś obok przechodzi to wchodzi do rowu , ale już nie przywiera do ziemi , tylko tym rowem idzie dalej ) ,jak kogoś dobrze pozna to jest super , cieszy się strasznie z człowieka , jak rano do niego idę i go wypuszczam to najpierw szaleje , biega do okoła mnie , podskakuje , poszczekuje na mnie " ganiaj się ze mną " , później idzie załatwić potrzeby , a na koniec przychodzi , kładzie się koło mnie i się głaskamy. Domek na pewno musi być cierpliwy. Flap nie załatwia się w swoim " mieszkanku" więc pewnie w domu umiał by zachować czystość . Uwielbia ganiać za piłką , na smyczy chodzi już całkiem dobrze ( nie szarpie ) z psami ok nie zaczepia , tylko boi się nawet szczeniaka , z moją Ufą się bawi . Wielu rzeczy się jeszcze boi , ale piłka jest w stanie go przekonać do wszystkiego . No to chyba na tyle , jeśli coś pominęłam to pytać . Quote
Tymonka Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 A ja mam same dobre wiadomości . Wczoraj była u mnie majka z TZ i dzieckiem , staliśmy wszyscy na podwórku i Flap się ich wogóle nie bał ( a tz i dziecka Majki nigdy nie widział ) , bawił się pięknie piłeczką , cieszył bardzo , co prawda na głaski od "obcych" się nie zdecydował , ale wcześniej na widok kogoś obcego sztywniał i z podkulonym ogonem uciekał ,a wczoraj zachowywał się tak jakby ich codziennie widział . Myślę , że to efekt naszych spacerków i zmuszania Flapa do przebywania wśród ludzi . Quote
ocelot Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Oj to świetne wiadomości:):):) Oby tak dalej i szukamy domku:) Quote
ocelot Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Tak Bojusek musi szybko domek znaleźć, bo ja mam dla Ani następne strachajło.... Quote
Tymonka Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 I OBIECANE FOTKI: zabawa z piłką : Z najlepszym kumplem : Z prawie całą paczką: Chwila relaksu : Z Gackiem : Quote
Piromanka Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Ale kochany Bojusek ma przyjaciela!!!!! Giganta!!!! Quote
obraczus87 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Niooo Bojusek alez Ty duzy jestes na tle "Giganta" ;) Quote
Tymonka Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Aniu i coraz fajniejszy , teraz jak jest ciepło to całe dnie spędza z resztą stada na podwórku , bardzo dobrze mu to robi , jak jest dużo ludzi to woli u siebie leżeć w drzwiach i obserwować z daleka , ale jak jestem ja i np. mój TZ to biega wokół nas jak szalony , poszczekuje na nas i co trochę piłkę przynosi . Z moimi gadami dogaduje się super , robi wszystko to co Tymon , niestety Tymuś łobuz nauczył go , że jak ulicą idzie pies to należy wisieć na płocie i drzeć pysk na cały regulator :) Quote
magenka1 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Nasz Bojuek już nie jest Bojuskiem Kochany jest :) Quote
Piromanka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Nie do poznania w porównaniu z pierwszymi jego zdjęciami! Quote
Igiełka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Witajcie Bojusek jest szczęliwy i jaki roześmiany. Super zmiana na lepsze.:lol::lol: Quote
Recommended Posts