Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Piromanka']Ciotki Bojuskowe, czy szukamy już domu?[/QUOTE]
Tu się musi wypowiedzieć Ania, ale ja myślę, że można by już zacząć.

Posted

[quote name='NusiaiJa']Ocelotku poproszę o nr. konta
mam pieniążki prosto z Gdyni dla Bojuska - 20zł od Anny T.
:-)[/QUOTE]
zaraz ocelotek poszuka danych...:)a chwilkę...

Posted

słuchajcie, nie mam czasu kopac w wątku. Deklarowałam 5zł miesięcznie, przesłałam od razu 10 za 2 mce. W hotelu Bojus jest dopiero od niedawna i opłącany jest dopiero od kwietnia? Czyli ja teoretycznie mam z głowy na kwiecień i maj? Bo wpływy są wyszczególnione od grudnia, a hotel dopiero od kwietnia?

Ma ponad tysiąc zł na koncie, a wydatkó ledwie 600zł, czyli spory zapas ma? To mam się cieszyć?

Posted

przeszło tysiąc złoty to całość pieniążków, które Bojus zebrał do tej pory. Od tego odliczamy wydatki i zostaje w Bojusowej skarpecie:
Razem na dzień 08.04.10 686 zł.

Bojus jest w hotelu od 23 lutego, a nie od kwietnia. Zaczął się drugi jego miesiąc tam i stąd dwukrotnie był hotelik płacony.

Posted

kora78 napisał(a):
ocelot nie wiesz? a kto psa prowadzi?
przecież Ty, więc Ty decydujesz i wszystkim się zajmujesz :)

Owszem ja.
Ale ja w sprawach finansowych jestem zawsze do tyłu:)

Posted

och ocelot sprawdź SE na wydrukach kiedy była wpłata i będzie wszystko jasne! O
i po kłopocie jeśli wogóle był ;-) :-)

Co tam u Bojuska Aniu słychać?????????

Posted

Mam tu przygotowaną całą listę.
[FONT=&quot]Deklaracje stałe [/FONT]
[FONT=&quot]1.Livka ---------5 zł (XII, II, III) 3 wpłaty
2. MakS --------5 zł (XII, I, III, IV)[/FONT][FONT=&quot]4 wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]3. Natalijo ------5 zł (XII, I, II, III, IV)[/FONT] [FONT=&quot]5 wpłat[/FONT]
[FONT=&quot]4. Cajus JB ----10 zł (I) [/FONT][FONT=&quot]1 wpłata[/FONT]
[FONT=&quot]5. Lucyfrecja ---5 zł[/FONT][FONT=&quot]0 wpłat[/FONT]
[FONT=&quot]6. Anonimka --15 zł (I, II, III)[/FONT][FONT=&quot]3 wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]7. Magenka1i jej siostra ---5 zł (I,II, III, IV)[/FONT][FONT=&quot]4 wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]8. Maggot i Jej Chłopak ---10 zł (I, III)[/FONT][FONT=&quot]2 wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]9. jola_li --------5 zł (I, II, III)[/FONT][FONT=&quot]3 wpłaty[/FONT] (Jola też więcej wpłaciłaś napisz jak rozpisać)
[FONT=&quot]10. LAZY --------20 zł (XII, I, II, III,IV)[/FONT][FONT=&quot]5 wpłat[/FONT]
[FONT=&quot]11. Maash i Bonus------20 zł (XII, I, II, III, IV)[/FONT][FONT=&quot]5 wpłat[/FONT]
[FONT=&quot]12. anna10025 - 5 zł (I, III, IV)[/FONT][FONT=&quot] 3[/FONT][FONT=&quot] wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]13. Oczka_ - 5 zł. (II, III)[/FONT][FONT=&quot]2 wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]14. kora78 - 5 zł. (I, [/FONT][FONT=&quot]II) [/FONT][FONT=&quot]2 wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]15. siostra Oczki_ - 20 zł. (II, III, IV, V, VI)[/FONT][FONT=&quot]5 wpłat[/FONT]
[FONT=&quot]16.[/FONT][FONT=&quot]agata51 - 20 zł./mies. (I, II, III)[/FONT][FONT=&quot]3 wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]17. BasiaD - 20 zł./mies. (I, II, III)[/FONT][FONT=&quot]3 wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]18. Mamanabank - 10 zł. (I, II, III)[/FONT][FONT=&quot] 3[/FONT][FONT=&quot] wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]19. Agnieszka - 20 zl. (II, [/FONT][FONT=&quot]) [/FONT][FONT=&quot]1 wpłat[/FONT]a
[FONT=&quot]20. Pani kibicująca Bojuskowi - 20 zł. (II, III) [/FONT][FONT=&quot]2 wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot] 21. Igiełka - 5 zł. (III, IV)[/FONT][FONT=&quot]2 wpłaty[/FONT]
[FONT=&quot]
Deklaracje jednorazowe:[/FONT][FONT=&quot]

Kundelkowa skarbonka - 50 zł. (XII)
malibo57 - 100 zł. – (I)
siostra Oczki_ - 100 zł. (I)[/FONT]
[FONT=&quot]Kajetan – 30 zł. (I)[/FONT]
[FONT=&quot]Madziq – 5 zł. (I)[/FONT]
[FONT=&quot]Doda – 20 zł. (I)[/FONT]
[FONT=&quot]NusiaiJa – 26 (II)[/FONT]

Posted

Bez rozbicia na sumy, jak mi ktoś w przelewie pisze, że na ten i na ten miesiąc to mogę umieścić. Inaczej nie bardzo mam czas dochodzić co i jak. Kora Twoją wpłatę się domyśliłam i dlatego jest rozbita.
Bojus jest drugi miesiąc w hotelu, zbieramy teraz na trzeci miesiąc, więc sądzę, że jak ktoś dokonał trzech wpłat to nie musi teraz.
Przy czym ja wychodzę z założenia, że jest to dobra wola nas wszystkich i dłużników ścigać nie będę.

Jeśli coś gdzieś jeszcze przeoczyłam to poproszę o znak i sprawdzę.

I nie mam pojęcia jak to dokładniej rozpisać

Posted

magenka1 napisał(a):
Cioteczko moje wpłaty to razem z moją siostrą na jednym przekazie przychodzą więc ale trzeba to rozbić albo połaczyć

A no widzisz:)
Zaraz sobie połączymy:)

Posted

Hi hi ja też mam drobną uwagę bo wpłaty są dwie- jedna 5 zł za grudzień druga 10 zł ale za dwa miesiące luty i marzec.;)
Za styczeń nie wpłacałam bo Bojusek był jeszcze w schronie.:shake:
Za kwiecień kaska poszła dzisiaj - ale Ci namieszałam :cool3:

Posted

Oj dziewczyny, podusić Was:):):)
ja jestem z natury roztrzepana i nie patrzyłam kto i ile deklarował a kto ile przelał:):):)
Livka zaraz poprawię.

Zgłaszać uwagi zgłaszać to się poprawi:)

Czyli uczciwie po prostu będzie, że teraz wpłacamy trzecią wpłatę. Ktoś jak ma zapasik niech odpocznie:)

Posted

U mnie wychodzibyly ze dwa miesiace nadpłaty, ale póki mam to płacę dalej. Moze bedzie potrzeba na jakieś extra wydatki albo braki w nastepnych miesiacach.