mamanabank Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ocelot, czy mogłabym prosić o nr Bojuskowego konta na maila afilipowicz@op.pl ? Nie mam dostępu do archiwalnych PW Quote
ocelot Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='mamanabank']Ocelot, czy mogłabym prosić o nr Bojuskowego konta na maila afilipowicz@op.pl ? Nie mam dostępu do archiwalnych PW Owszem, ale w domu jak będę:) Quote
ocelot Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Piromanka']Ciotki Bojuskowe, czy szukamy już domu?[/QUOTE] Tu się musi wypowiedzieć Ania, ale ja myślę, że można by już zacząć. Quote
NusiaiJa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Ocelotku poproszę o nr. konta mam pieniążki prosto z Gdyni dla Bojuska - 20zł od Anny T. :-) Quote
ocelot Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='NusiaiJa']Ocelotku poproszę o nr. konta mam pieniążki prosto z Gdyni dla Bojuska - 20zł od Anny T. :-)[/QUOTE] zaraz ocelotek poszuka danych...:)a chwilkę... Quote
ocelot Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 doszły następne wpłaty dziękuję:) zaraz konto wysyłam:) Quote
NusiaiJa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 przelałam obiecane 20zł od Anny T. :-) dziękujemy!!!!! Quote
kora78 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 słuchajcie, nie mam czasu kopac w wątku. Deklarowałam 5zł miesięcznie, przesłałam od razu 10 za 2 mce. W hotelu Bojus jest dopiero od niedawna i opłącany jest dopiero od kwietnia? Czyli ja teoretycznie mam z głowy na kwiecień i maj? Bo wpływy są wyszczególnione od grudnia, a hotel dopiero od kwietnia? Ma ponad tysiąc zł na koncie, a wydatkó ledwie 600zł, czyli spory zapas ma? To mam się cieszyć? Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 przeszło tysiąc złoty to całość pieniążków, które Bojus zebrał do tej pory. Od tego odliczamy wydatki i zostaje w Bojusowej skarpecie: Razem na dzień 08.04.10 686 zł. Bojus jest w hotelu od 23 lutego, a nie od kwietnia. Zaczął się drugi jego miesiąc tam i stąd dwukrotnie był hotelik płacony. Quote
kora78 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 czyli ma spory zapas kasy i mam się cieszyć? kiedy ja mam płacić, ja osobiście ocelot napsiz mi na pm, jak chcesz Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 kora ale ja nie wiem:) Jak zapłaciłaś za dwa miesiące, to zapłać w przyszłym, bo dwa miesiące ma Bojus opłacone. Quote
kora78 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 ocelot nie wiesz? a kto psa prowadzi? przecież Ty, więc Ty decydujesz i wszystkim się zajmujesz :) Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 kora78 napisał(a):ocelot nie wiesz? a kto psa prowadzi? przecież Ty, więc Ty decydujesz i wszystkim się zajmujesz :) Owszem ja. Ale ja w sprawach finansowych jestem zawsze do tyłu:) Quote
NusiaiJa Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 och ocelot sprawdź SE na wydrukach kiedy była wpłata i będzie wszystko jasne! O i po kłopocie jeśli wogóle był ;-) :-) Co tam u Bojuska Aniu słychać????????? Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Mam tu przygotowaną całą listę. [FONT="]Deklaracje stałe [/FONT] [FONT="]1.Livka ---------5 zł (XII, II, III) 3 wpłaty 2. MakS --------5 zł (XII, I, III, IV)[/FONT][FONT="]4 wpłaty[/FONT] [FONT="]3. Natalijo ------5 zł (XII, I, II, III, IV)[/FONT] [FONT="]5 wpłat[/FONT] [FONT="]4. Cajus JB ----10 zł (I) [/FONT][FONT="]1 wpłata[/FONT] [FONT="]5. Lucyfrecja ---5 zł[/FONT][FONT="]0 wpłat[/FONT] [FONT="]6. Anonimka --15 zł (I, II, III)[/FONT][FONT="]3 wpłaty[/FONT] [FONT="]7. Magenka1i jej siostra ---5 zł (I,II, III, IV)[/FONT][FONT="]4 wpłaty[/FONT] [FONT="]8. Maggot i Jej Chłopak ---10 zł (I, III)[/FONT][FONT="]2 wpłaty[/FONT] [FONT="]9. jola_li --------5 zł (I, II, III)[/FONT][FONT="]3 wpłaty[/FONT] (Jola też więcej wpłaciłaś napisz jak rozpisać) [FONT="]10. LAZY --------20 zł (XII, I, II, III,IV)[/FONT][FONT="]5 wpłat[/FONT] [FONT="]11. Maash i Bonus------20 zł (XII, I, II, III, IV)[/FONT][FONT="]5 wpłat[/FONT] [FONT="]12. anna10025 - 5 zł (I, III, IV)[/FONT][FONT="] 3[/FONT][FONT="] wpłaty[/FONT] [FONT="]13. Oczka_ - 5 zł. (II, III)[/FONT][FONT="]2 wpłaty[/FONT] [FONT="]14. kora78 - 5 zł. (I, [/FONT][FONT="]II) [/FONT][FONT="]2 wpłaty[/FONT] [FONT="]15. siostra Oczki_ - 20 zł. (II, III, IV, V, VI)[/FONT][FONT="]5 wpłat[/FONT] [FONT="]16.[/FONT][FONT="]agata51 - 20 zł./mies. (I, II, III)[/FONT][FONT="]3 wpłaty[/FONT] [FONT="]17. BasiaD - 20 zł./mies. (I, II, III)[/FONT][FONT="]3 wpłaty[/FONT] [FONT="]18. Mamanabank - 10 zł. (I, II, III)[/FONT][FONT="] 3[/FONT][FONT="] wpłaty[/FONT] [FONT="]19. Agnieszka - 20 zl. (II, [/FONT][FONT="]) [/FONT][FONT="]1 wpłat[/FONT]a [FONT="]20. Pani kibicująca Bojuskowi - 20 zł. (II, III) [/FONT][FONT="]2 wpłaty[/FONT] [FONT="] 21. Igiełka - 5 zł. (III, IV)[/FONT][FONT="]2 wpłaty[/FONT] [FONT="] Deklaracje jednorazowe:[/FONT][FONT="] Kundelkowa skarbonka - 50 zł. (XII) malibo57 - 100 zł. – (I) siostra Oczki_ - 100 zł. (I)[/FONT] [FONT="]Kajetan – 30 zł. (I)[/FONT] [FONT="]Madziq – 5 zł. (I)[/FONT] [FONT="]Doda – 20 zł. (I)[/FONT] [FONT="]NusiaiJa – 26 (II)[/FONT] Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Bez rozbicia na sumy, jak mi ktoś w przelewie pisze, że na ten i na ten miesiąc to mogę umieścić. Inaczej nie bardzo mam czas dochodzić co i jak. Kora Twoją wpłatę się domyśliłam i dlatego jest rozbita. Bojus jest drugi miesiąc w hotelu, zbieramy teraz na trzeci miesiąc, więc sądzę, że jak ktoś dokonał trzech wpłat to nie musi teraz. Przy czym ja wychodzę z założenia, że jest to dobra wola nas wszystkich i dłużników ścigać nie będę. Jeśli coś gdzieś jeszcze przeoczyłam to poproszę o znak i sprawdzę. I nie mam pojęcia jak to dokładniej rozpisać Quote
magenka1 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Cioteczko moje wpłaty to razem z moją siostrą na jednym przekazie przychodzą więc ale trzeba to rozbić albo połaczyć Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 magenka1 napisał(a):Cioteczko moje wpłaty to razem z moją siostrą na jednym przekazie przychodzą więc ale trzeba to rozbić albo połaczyć A no widzisz:) Zaraz sobie połączymy:) Quote
Livka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Hi hi ja też mam drobną uwagę bo wpłaty są dwie- jedna 5 zł za grudzień druga 10 zł ale za dwa miesiące luty i marzec.;) Za styczeń nie wpłacałam bo Bojusek był jeszcze w schronie.:shake: Za kwiecień kaska poszła dzisiaj - ale Ci namieszałam :cool3: Quote
ocelot Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Oj dziewczyny, podusić Was:):):) ja jestem z natury roztrzepana i nie patrzyłam kto i ile deklarował a kto ile przelał:):):) Livka zaraz poprawię. Zgłaszać uwagi zgłaszać to się poprawi:) Czyli uczciwie po prostu będzie, że teraz wpłacamy trzecią wpłatę. Ktoś jak ma zapasik niech odpocznie:) Quote
Livka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nie duś, nie duś :evil_lol: w finansach musi się wszystko zgadzać :roll: Dzięki za poprawki :loveu: Quote
LAZY Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 U mnie wychodzibyly ze dwa miesiace nadpłaty, ale póki mam to płacę dalej. Moze bedzie potrzeba na jakieś extra wydatki albo braki w nastepnych miesiacach. Quote
Recommended Posts