LAZY Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Proszę zerknijcie do dziewczynki, którą los równie mocno doświadczył co Ritkę...moze nawet bardziej :( http://www.dogomania.pl/threads/181273-PomA-A-cie-uratowaAE-bezdomnAE-od-ponad-roku-ON-kAE-Ropomacicze-stan-powaA-ny Quote
Tymonka Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Bojusek ma od wczoraj koleżankę , zakochany jest w niej niesamowicie , cały czas jest z nią (o ile suńka nie jest w domu) , robi wszystko to co ona , nawet wodę pije wtedy kiedy sunia . Poniewarz Bojusek jest dosyć skoczny , jest przywiązany na lince , co by nam na spacer sam nie poszedł , więc jak tylko sunia próbuje wyjść poza jego zasięg łapie ją za koniec kubraczka ( sunia malutka , więc biega w kubraczku , co by dupcia nie zmarzła ) i przyciąga z powrotem do siebie :D śmiesznie to wygląda . Quote
ocelot Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 NusiaiJa napisał(a):20zł na konto Bojuska od Anny T. (Gdynia) Dziękujemy:) Świetnie, ze nie jest sam Bojusek:):):) Quote
Piromanka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 No to co z tą profesjonalną sesją zdjęciową??? Może nasza kochana, niezawodna majqa pomogłaby z tekstem do ogłoszeń? Quote
Tymonka Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Przepraszam za offa , ale może się przyda : http://www.dogomania.pl/threads/181287-Bazarek-ogA-oszeniowy-do-15-03-2010r Quote
jola_li Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dziś wieczorem spróbuję napisać tekst do ogłoszeń :-). Quote
ocelot Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Wpłynęły pieniążki od: Livka - 10 zł. BasiaD - 20 zł. dziękuję:) Quote
jola_li Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 [FONT=Calibri]Napisałam taki szkic ogłoszenia do poprawki i uzupełnienia (wiek, czy szczepiony, odrobaczony) -------[/FONT] [FONT=Calibri]Psy różnie znoszą pobyt w schronisku. Bojusek siedział wciśnięty w kąt, sparaliżowany strachem. Miesiącami nic się nie zmieniało…[/FONT] [FONT=Calibri]To jego nieme cierpienie poruszyło wolontariuszkę, która – dzięki wsparciu wielu osób – zabrała go do hoteliku.[/FONT] [FONT=Calibri]Teraz świat Bojuska jest dużo większy niż schroniskowy kojec. I Bojusek uczy się w nim żyć. Nabiera ufności, pewności siebie. I czeka na swój prawdziwy Dom. Na Ludzi, którzy zrozumieją, nie zawiodą i sprawią, że strach już nigdy nie wróci. [/FONT] [FONT=Calibri]Jest średniej wielkości, ma 2-3 lata ............................ [/FONT] Quote
Tymonka Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Nikt do Malucha nie zagląda , tymczasem z Bojuska robi się świetny chłopak , obcych się jeszcze obawia , ale ze mną po prostu szaleje , biega w koło mnie skacze na mnie , szarpie za rękaw jak mu za długo piłki nie rzucam ,za piłką potrafi dwie godziny bez przerwy biegać Ma swoją ukochaną piłeczkę z którą biega po podwórku ,śpi i je , jak czasem mu ufka ukradnie , to przychodzi zaraz się pożalić , albo ją obszczekuje ,żeby mu oddała . No i miziak się robi , nawet brzuch zaczyna wywalać do głaskania Quote
jola_li Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Jak miło czytać takie dobre wieści!!!! Odżył Piesek :-)!!! Dobre życie się zaczęło i ---- niech trwa :-)!!!!! Quote
magenka1 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ja zaglądam choć nie zawsze piszę, buziaczki dla Bojuska Quote
mamanabank Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 a ja mam napisane w przelewach, że 15 lutego wysłałam deklarację, a na pierwszej stronie nie ma mnie w lutym :shake: Quote
Piromanka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Cześć Bojusku!!!! Słyszałam, że fajny chłopak się z Ciebie zrobił! Quote
ocelot Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 mamanabank napisał(a):a ja mam napisane w przelewach, że 15 lutego wysłałam deklarację, a na pierwszej stronie nie ma mnie w lutym :shake: A to ja kochana sprawdzę... i przepraszam. zrobię sobie wydruk w takim razie z konta i posprawdzam dzień po dniu o. Quote
NusiaiJa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 zaglądam, podziwiam i uśmiecham się z bojuskowych poczyniań :-) Quote
ocelot Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Mamanabank bardzo, bardzo przepraszam. Faktycznie wpłata w lutym była. Zaraz uzupełnię na stronie 1, jak i sprawdzę resztę. Wykonałam katorżniczą pracę wręcz:) Quote
mamanabank Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Przepraszam Cię :oops: Nie chciałam dowalić Ci roboty, sprawdzałam tylko, czy nie zalegam z psimi płatnościami i czy na marzec już Bojuskowi coś wrzuciłam i przy okazji wyszedł ten luty :oops: Quote
ocelot Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 No TY? No coś TY? ale przynajmniej teraz mam porządek:) I pewność, że wszystko wpisane:) Quote
Piromanka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Kto jest teraz osobą do kontaktu w sprawie adopcji Bojuska? Może uda mi się do końca tygodnia porobić mu ogłoszenia. Quote
ocelot Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Piromanka napisał(a):Kto jest teraz osobą do kontaktu w sprawie adopcji Bojuska? Może uda mi się do końca tygodnia porobić mu ogłoszenia. Właściwie to powinna być Ania? Bojusa zna najlepiej Quote
Recommended Posts