Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bojusek ma od wczoraj koleżankę , zakochany jest w niej niesamowicie , cały czas jest z nią (o ile suńka nie jest w domu) , robi wszystko to co ona , nawet wodę pije wtedy kiedy sunia . Poniewarz Bojusek jest dosyć skoczny , jest przywiązany na lince , co by nam na spacer sam nie poszedł , więc jak tylko sunia próbuje wyjść poza jego zasięg łapie ją za koniec kubraczka ( sunia malutka , więc biega w kubraczku , co by dupcia nie zmarzła ) i przyciąga z powrotem do siebie :D śmiesznie to wygląda .

Posted

[FONT=Calibri]Napisałam taki szkic ogłoszenia do poprawki i uzupełnienia (wiek, czy szczepiony, odrobaczony) -------[/FONT]

[FONT=Calibri]Psy różnie znoszą pobyt w schronisku. Bojusek siedział wciśnięty w kąt, sparaliżowany strachem. Miesiącami nic się nie zmieniało…[/FONT]
[FONT=Calibri]To jego nieme cierpienie poruszyło wolontariuszkę, która – dzięki wsparciu wielu osób – zabrała go do hoteliku.[/FONT]
[FONT=Calibri]Teraz świat Bojuska jest dużo większy niż schroniskowy kojec. I Bojusek uczy się w nim żyć. Nabiera ufności, pewności siebie. I czeka na swój prawdziwy Dom. Na Ludzi, którzy zrozumieją, nie zawiodą i sprawią, że strach już nigdy nie wróci. [/FONT]

[FONT=Calibri]Jest średniej wielkości, ma 2-3 lata ............................ [/FONT]

Posted

Nikt do Malucha nie zagląda , tymczasem z Bojuska robi się świetny chłopak , obcych się jeszcze obawia , ale ze mną po prostu szaleje , biega w koło mnie skacze na mnie , szarpie za rękaw jak mu za długo piłki nie rzucam ,za piłką potrafi dwie godziny bez przerwy biegać Ma swoją ukochaną piłeczkę z którą biega po podwórku ,śpi i je , jak czasem mu ufka ukradnie , to przychodzi zaraz się pożalić , albo ją obszczekuje ,żeby mu oddała . No i miziak się robi , nawet brzuch zaczyna wywalać do głaskania

Posted

mamanabank napisał(a):
a ja mam napisane w przelewach, że 15 lutego wysłałam deklarację, a na pierwszej stronie nie ma mnie w lutym :shake:

A to ja kochana sprawdzę... i przepraszam.
zrobię sobie wydruk w takim razie z konta i posprawdzam dzień po dniu o.

Posted

Mamanabank bardzo, bardzo przepraszam. Faktycznie wpłata w lutym była. Zaraz uzupełnię na stronie 1, jak i sprawdzę resztę.

Wykonałam katorżniczą pracę wręcz:)

Posted

Przepraszam Cię :oops: Nie chciałam dowalić Ci roboty, sprawdzałam tylko, czy nie zalegam z psimi płatnościami i czy na marzec już Bojuskowi coś wrzuciłam i przy okazji wyszedł ten luty :oops:

Posted

Piromanka napisał(a):
Kto jest teraz osobą do kontaktu w sprawie adopcji Bojuska?
Może uda mi się do końca tygodnia porobić mu ogłoszenia.

Właściwie to powinna być Ania? Bojusa zna najlepiej