ocelot Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Wpłynęły pieniążki na Bojuska: Maash i Bonus - 20 zł. Anna10025 - 5 zł. MakS- 5 zł. Jola_li -15 zł. Serdecznie dziękujemy:) Quote
Tymonka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Baw się ze mną , no szybko !!! pokrzyczę trochę to może się ruszysz i żucisz mi zabawkę a teraz zrobię śmieszną minę no o to mi chodzi zobacz latam: i nareszcie mam swoją zabawkę : Quote
NusiaiJa Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Bajer Bojus!!!! ...nie mogę się jakoś przestwić:oops:. Anjia on ma taką linkę przez podwórko zamontowaną po której się porusza? lux Quote
Tymonka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Tak ma linkę , tak na wszelki wypadek , biega po całym podwórku , bo linka długaśna , ale nigdzie dalej sobie nie pójdzie :D Quote
magenka1 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jak fajnie się ogląda Bojuska takiego radosnego, Quote
Piromanka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ale jestem śliczny! No przepiękny jestem! No to kto napisze ładny tekst do ogłoszeń? Quote
ocelot Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 To jest niesamowite uczucie widzieć go : )I radosnego... Aniu a my się może jakoś w przyszłym tyg. do Was wybierzemy? Quote
Tymonka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Jasne , już myślałam ,że się na was , nie doczekam . Dzisiaj Bojusek będzie miał profesjonalną sesję zdjęciową :D Więc myślę ,że będzie sporo zdjęć do ogłoszeń . Quote
anna10025 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Rewelecyjne zdjęcia! Bojusek - Flapek taki radosny . Tak się zmienił.;) Quote
ocelot Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Piromanka napisał(a):Ale jestem śliczny! No przepiękny jestem! No to kto napisze ładny tekst do ogłoszeń? Nie mam pomysłu... Quote
Igiełka Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Witajcie Ocelot dzięki za nr konta dzisiaj wyruszyłam przed świtem przyjechałam dopiero teraz jutro wpłacę dla Bojuska.:lol: Chłopak śliczny po fotkach widzę i bardzo się cieszę ze nabiera pewności siebie i jest radosny.:lol: Quote
Igiełka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Witajcie pieniążki już dzisiaj wysłane.:lol: Ej a co tutaj tak pusto u Bojuska?:mad: Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 a puściutko bo się dogo krzaczyły mi przynajmniej bardzo.... Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 a puściutko bo się dogo krzaczyły mi przynajmniej bardzo.... PILNIE POSZUKUJĘ OSOBY DO WIZYTY PRZEDADOPCYJNEJ Z PUŁAW. Quote
Igiełka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 To prawda przy dogo dzisiaj można zasnąć. Ocelot nie wiesz może czy jakaś mała sunia nie potrzebuje tymczasu? Quote
Igiełka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 To prawda przy dogo dzisiaj można zasnąć. Ocelot nie wiesz może czy jakaś mała sunia nie potrzebuje tymczasu? Quote
ocelot Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 Igiełka napisał(a):To prawda przy dogo dzisiaj można zasnąć. Ocelot nie wiesz może czy jakaś mała sunia nie potrzebuje tymczasu? No szczeniak około półroczny, ale piesek. Quote
Igiełka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 MAm miejsce u siebie w hoteliku. Psiak musi być łagodny do innych psiaków. Quote
Tymonka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Bojusek dzisiaj jakiś spokojniejszy , prawie na dworek nie wychodził ( może przez to ,że tak strasznie zimno i sypie ) , więc dzisiaj wysprzątaliśmy dokładnie cały budynek gospodarczy , staram się ,zeby mimo teo że nie jest w domu miał jak najwięcej kontaktu z sprzętami domowymi . już się nie boi szczotki i odkurzacza . Próbuje go namówić do wejścia do domu , żeby chociaż zobaczył jak to wygląda , ale narazie schody go przerażają . Quote
ocelot Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 To ja doniosę:) Przybyło pieniążków:) Anonimka - 15 zł. Igiełka - 5 zł. Lazy - 20 zł. mamanabank - 10 zł. dziękuję:) Quote
Recommended Posts