Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja już sama nie wiem co mówić o maluchu , on się raz zachowuje tak jakby się już nie bał , a raz tak jak by się z powrotem cofał , teraz np. podbiegł do mnie z rozmachanym ogonem , a za chwile po wygłaskanku jak się podniosłam z kucków uciekł ode mnie .

Posted

Nikt do nas nie zagląda , a my tu postępy robimy , coraz lepiej jest z chodzeniem na smyczy . Wcześniej Flapi nie chciał nawet pół metra przejść na smyczy , dzisiaj w południe przygotowałam się jak zwykle na pół godziny namawiania na wejście do budynku , a tu niespodzianka , powiedziałam dwa razy chodź i maluch wstał i poszedł ze mną . Poznaliśmy się dzisiaj też z moim psiakiem ( Kluskiem) , klusek jak Flapi podszedł do niego z rozmachnym ogonkiem i dotknął go nosem wskoczył mi na głowę ( przestraszył się ) na szczęście Flapi nie poszedł w jego ślady , bo nie wiem czy moja głowa by to wytrzymała :D , więc narazie Klusek się Flapa boi , ale myśle że mu przejdzie . Która ciotka nas odwiedzi i przywiezie parówki ???? ( ulubione smaczki Flapa ) i jeszcze linka nowa byb się przydała bo Flap postawił sobie za punkt honoru zjeść całą :D , a ja nie mam się jak wyrwać do miasta :(

Posted

Dzisiaj nastąpił jakiś przełom . Rano jak poszłam wypuścić Flapa to mi z radości prawie wskoczył na ręce . Jak razem spacerujemy to cały czas biega w koło mnie , podskakuje , macha ogonem , zaczął się dopominać głasków i co najfajniejsze , zaczął ( nieśmiało) podawać łapkę . Jak ktoś z boku patrzy to nie widać ,że to pies z problemami :)

Posted

Anja2201 napisał(a):
Dzisiaj nastąpił jakiś przełom . Rano jak poszłam wypuścić Flapa to mi z radości prawie wskoczył na ręce . Jak razem spacerujemy to cały czas biega w koło mnie , podskakuje , macha ogonem , zaczął się dopominać głasków i co najfajniejsze , zaczął ( nieśmiało) podawać łapkę . Jak ktoś z boku patrzy to nie widać ,że to pies z problemami :)

Nie było mnie parę dni, a tu TAKIE cudowne wieści :-)!!!
Wspaniałe tempo odzyskiwania wiary w życie :-)!!!!
Dzielny chłopak!!!!
Anju - dzięki za opiekę!!!