ocelot Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Magenko1 dziękuję za wpłatę na Bojuska:) 10 zł:) Quote
magenka1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 A nie ma za co przecież ja go uwielbiam a ta wpłata to 5 zl moje i 5 zł siostry tak jak się umawiałyśmy, dobrze, że już doszła, Quote
Tymonka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Ja już sama nie wiem co mówić o maluchu , on się raz zachowuje tak jakby się już nie bał , a raz tak jak by się z powrotem cofał , teraz np. podbiegł do mnie z rozmachanym ogonem , a za chwile po wygłaskanku jak się podniosłam z kucków uciekł ode mnie . Quote
feliksik Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 boi sięjeszcze widać gwałtownych ruchów może Quote
Tymonka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nikt do nas nie zagląda , a my tu postępy robimy , coraz lepiej jest z chodzeniem na smyczy . Wcześniej Flapi nie chciał nawet pół metra przejść na smyczy , dzisiaj w południe przygotowałam się jak zwykle na pół godziny namawiania na wejście do budynku , a tu niespodzianka , powiedziałam dwa razy chodź i maluch wstał i poszedł ze mną . Poznaliśmy się dzisiaj też z moim psiakiem ( Kluskiem) , klusek jak Flapi podszedł do niego z rozmachnym ogonkiem i dotknął go nosem wskoczył mi na głowę ( przestraszył się ) na szczęście Flapi nie poszedł w jego ślady , bo nie wiem czy moja głowa by to wytrzymała :D , więc narazie Klusek się Flapa boi , ale myśle że mu przejdzie . Która ciotka nas odwiedzi i przywiezie parówki ???? ( ulubione smaczki Flapa ) i jeszcze linka nowa byb się przydała bo Flap postawił sobie za punkt honoru zjeść całą :D , a ja nie mam się jak wyrwać do miasta :( Quote
Tymonka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 może filmik ciotki do nas przyciągnie trochę : http://img687.imageshack.us/img687/7958/p1040429.mp4 Tylko proszę oglądać na ściszonych głośnikach :D Quote
ocelot Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 a ja nie widzę:( tylko słyszę szczekanie Bojuskowe...: ) Quote
Tymonka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 nie wiem Aniu , mi się normalnie odtwarza Quote
Awit Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Hoho Flap potrzbuje odwiedzin i czeka na gości... Kochany na spacerek wychodzi, smyczkę zeżarł, jaki odważny psiak:-) Quote
Igiełka Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 To ja deklaruję te brakujące 5zł miesięcznie. Poproszę konto na pw. Quote
obraczus87 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 SUPER!!!! Bojusek ma pelna kwote deklaracji stalych :) Quote
ocelot Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Igiełka napisał(a):To ja deklaruję te brakujące 5zł miesięcznie. Poproszę konto na pw. A dziękuję pięknie:) Proszę zajrzyjcie tu.... Już ręce opadają. http://www.dogomania.pl/threads/177299-Atos-On-ktA-ry-miaA-byAE-zagryziony-przez-inne-agresywn*****-Brak-nam-deklaracji Quote
ocelot Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Piromanko kochana wyczyść skrzynkę..... Quote
Tymonka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 przepraszam za offa , ale sprawa diabelnie pilna : http://www.dogomania.pl/threads/180943-Dwie-maA-e-porzucone-istotki-mamy-tydzieA-pA-A-niej-czeka-je-schron Quote
Tymonka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dzisiaj nastąpił jakiś przełom . Rano jak poszłam wypuścić Flapa to mi z radości prawie wskoczył na ręce . Jak razem spacerujemy to cały czas biega w koło mnie , podskakuje , macha ogonem , zaczął się dopominać głasków i co najfajniejsze , zaczął ( nieśmiało) podawać łapkę . Jak ktoś z boku patrzy to nie widać ,że to pies z problemami :) Quote
magenka1 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Teraz nasz Flapik będzie radosnym pieskiem, trzeba tylko czasu, buziaczki dla Flapika (Bojusa) Quote
Piromanka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 ocelot napisał(a):Piromanko kochana wyczyść skrzynkę..... Wyczyszczona. Bojusku, kochanie, ja wiedziałam że Tobie człowieka! Bardzo się cieszę z przełomu! Quote
jola_li Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Anja2201 napisał(a):Dzisiaj nastąpił jakiś przełom . Rano jak poszłam wypuścić Flapa to mi z radości prawie wskoczył na ręce . Jak razem spacerujemy to cały czas biega w koło mnie , podskakuje , macha ogonem , zaczął się dopominać głasków i co najfajniejsze , zaczął ( nieśmiało) podawać łapkę . Jak ktoś z boku patrzy to nie widać ,że to pies z problemami :) Nie było mnie parę dni, a tu TAKIE cudowne wieści :-)!!! Wspaniałe tempo odzyskiwania wiary w życie :-)!!!! Dzielny chłopak!!!! Anju - dzięki za opiekę!!! Quote
ocelot Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Mój Bojusek cudny:):):)Najcudowniejszy:) Quote
magenka1 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kto by pomyślał Bojusek z zabawką zapiernicza po podwórku:loveu: Quote
Livka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 To już w żadnym wypadku nie jest Bojusek - cudowny widok - psinka bawiąca się i wyluzowana ;) Flapi tak trzymaj !!! :) Quote
Recommended Posts