Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że tak, ale postęp jest niesamowity.
Na pierwszym spacerku tylko leżał, na drugim nieśmiało maszerował - przywierając do ziemi co krok, a teraz wygłupiał się w boksie, za psiakami biegał:)

Posted

Spacer z Bojuskiem nie stanowił żadnego problemu. Psiak całkiem ładnie chodzi na smyczy.Chociaż przez pierwsze pół godziny troszeczkę sobie pobiegaliśmy ;) Widać, że jeszcze się boi i zdarza mu się czasem to przywieranie do ziemi, ale zmiana chyba dość znaczna. Nie potrafi albo nie chce jeść z ręki. Kolegów w boksie ma super :) Podczas spaceru trzymał się blisko Dudusia albo Tobiego. I chyba to właśnie dzięki tym psiakom mniej się boi ludzi :)

Posted

Piękny !! Jeszcze tylko parę dni i będę tego przystojniaka co dziennie oglądać .Na bojuska czeka budka w budynku gospodarczym , a jeśi będą bardzo duże mrozy to myślę że mój klusek podzieli się kubraczkiem :)

Posted

Piękny !! Jeszcze tylko parę dni i będę tego przystojniaka co dziennie oglądać .Na bojuska czeka bydka w budynku gospodarczym , a jeśi będą bardzo duże mrozy to myślę że mój klusek podzieli się kubraczkiem :)

Posted

agata51 napisał(a):
ocelot, sprawdzisz coś, kochanieńka? Deklarowałam 20zł/mies., w moich papierach stoi, że za styczeń poszło 20, a w 1 poście widzę, że wpłaciłam 10. Dzięki.

Sprawdzę w domu ok?
zerknę na konto. Mogło i mi sie pochrzanić z ta buchalterią...

Posted

magenka1 napisał(a):
To czekamy teraz do soboty/ niedzieli bo to już tak długo trwa, Bojusku już nie długo

Wiem. Teraz moja wina, ale praca, samochód - logistyka.
Poza tym... musi go ktoś zaadoptować, a ten ktoś może w sobotę/niedzielę. To już lada moment.