Tymonka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Powiedzmy że to mój wkład w przyszłość malucha :) Quote
obraczus87 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Bojusek do góry!!!!! Juz niedługo Pysiu :) Quote
ocelot Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 I szybkie rozliczenie...: wpłynęły pieniążki od: magienka1 - 10 zł. Lazy - 20 zł. Anonimka - 15 zł. serdecznie dziękuję:) Quote
NusiaiJa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 A Ja mam niespodziankę!... wpłyneła na moje konto suma pieniążków w wyskokości 40zł z dopiskiem dla "Milki i Bojusa z gorącymi pozdrowieniami" bardzo dziękujemy i już 20zł dokładam do Bojuskowej skarbonki a 20zł do Milusiowej. dziękujemy, dziękujemy Annie T. Quote
ocelot Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 I nadmieniam, że jest to chyba deklaracja stała:):):) Quote
jola_li Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Czy jest jakiś nowy Bojuskowy termin na rozpoczęcie nowego życia?.... Quote
ocelot Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 jola_li napisał(a):Czy jest jakiś nowy Bojuskowy termin na rozpoczęcie nowego życia?.... Jola nie wiem... nie wiem kiedy Ania sięprzeprowadzi. Gdybym w grudniu przypuszczała,że to będzie tyle trwało szukałoby mu się miejsca gdzie indziej przy deklaracjach... Bojus dzisiaj był na spacerze. Chłopak śmigał że hej:)On bardzo na człowieka jest nastawiony. Quote
NusiaiJa Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 może uda mi się wstawić zdjęcia z dzisiejszego spaceru będę bardzo się starała Quote
ocelot Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Dzisiaj dostałam pieniążki na Bojuska od Oczki_ 10 zł za dwa miesiące. I od jej siostry za pięć. 100 zł. Jak również od kochanej natalijo 100 zł.:):):):):):) Quote
Tymonka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ciotki w środę na 100% się przeprowadzam , więc czwartek ,piątek czekam na bojuska , teraz to już chyba dom musiał by mi się zawalić żeby się nie udało . Quote
magenka1 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No to chyba już możemy powoli się radować Quote
ocelot Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Dziewczyny ja to myślę że praca z Bojusem nie będzie trudna. Jego trzeci spacer, a ganiał przepięknie. Zresztą lepiej widziały Oczka i Managua i na pewno napiszą. teraz nareszcie jest w boksie z młodymi psiakami, które go nie odganiaja i nie terroryzują i zmiana cudowna. Quote
ocelot Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 No i poproszę o pomoc dla tego Owczarka... naszego. Hotel mamy, transport mamy, ale deklaracji brak.... Potrzeba nam 300 zł. i na karmę dodatkowo. Na razie ma 170 zł. deklaracji... zajrzyjcie proszę, Atos http://www.dogomania.pl/threads/177299-Atos-czy-uda-siAE-nam-odroczyAE-wyrok-A-mierci-szukamy-transportu-TomaszA-w-Mielcec Quote
jola_li Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ocelot napisał(a):Bojus dzisiaj był na spacerze. Chłopak śmigał że hej:)On bardzo na człowieka jest nastawiony. Cuuuudnie :-)! Jest nadzieja, że jak już znajdzie się domek to będzie sama bezproblemowa radość :-)! Oby tak właśnie było!!! Quote
LAZY Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 No to czekamy na ten czwartek! Oby jak najszybciej znalazł sie potem DS. Quote
jola_li Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 ocelot napisał(a):Dzisiaj dostałam pieniążki na Bojuska od Oczki_ 10 zł za dwa miesiące. I od jej siostry za pięć. 100 zł. Jak również od kochanej natalijo 100 zł.:):):):):):) Natalijo --- jak zawsze NIE-SA-MO-WI-TA :-)!!! Wspaniale, że Bojuś ma taki kapitał i tyle Dobrych Aniołów Stróży :-).... Quote
jola_li Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Anja2201 napisał(a):Ciotki w środę na 100% się przeprowadzam , więc czwartek ,piątek czekam na bojuska , teraz to już chyba dom musiał by mi się zawalić żeby się nie udało . Czasie ----- biegnij prędko :-)!!!! Bojusku ---- pakuj walizki :-)!!!! Domie ----- nie waż się zawalić ;-)!!! Quote
Oczka_ Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Bojusek na spacerku był wspaniały, co prawda nie ja go prowadziłam tylko Managua, ale miałam okazję go podziwiać biegając non stop z Tobim :) nawet jadł psie chrupki, najpierw nie chciał, ale później się przekonał i zjadał.. Merdał ogonkiem, biegał a przy okazji Managua za nim :D A jak pan Michał wszedł do boksu do Bojuska i reszty, ze smyczami i obrożami, żeby ubrać ich na spacer to Bojus je zabierał i wynosił hihi :) Kochany jest po prostu i super chłopac! Quote
Livka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Super wiadomości - Bojusku pakuj bambetle ;) Quote
Awit Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Bojus bedzie za kilka dni wędrował po nowe życie:-) Quote
Tymonka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 jola_li napisał(a): Domie ----- nie waż się zawalić ;-)!!! Mam nadzieję że do tego nie dojdzie :D jeszcze raz przepraszam , ale nie byłam w stanie tego przyśpieszyć , gdyby nie Bojusek i to że obiecałam to jeszcze przynajmiej dwa tygodnie bym się nie przeprowadzała , a tak zmusiła TZta żebyśmy te parę dni się przemęczyli :) Quote
patija Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 To już chyba ostatnie zdjęcia Bojuska ze schroniska:multi: Tak sobie dzisiaj spacerował :) Quote
jola_li Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Chyba coś nie tak ze zdjęciami, bo ich nie widzę... Quote
Recommended Posts