Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Ja mam niespodziankę!... wpłyneła na moje konto suma pieniążków w wyskokości 40zł z dopiskiem dla "Milki i Bojusa z gorącymi pozdrowieniami"

bardzo dziękujemy i już 20zł dokładam do Bojuskowej skarbonki a 20zł do Milusiowej.
dziękujemy, dziękujemy Annie T.

Posted

jola_li napisał(a):
Czy jest jakiś nowy Bojuskowy termin na rozpoczęcie nowego życia?....

Jola nie wiem... nie wiem kiedy Ania sięprzeprowadzi.
Gdybym w grudniu przypuszczała,że to będzie tyle trwało szukałoby mu się miejsca gdzie indziej przy deklaracjach...

Bojus dzisiaj był na spacerze.
Chłopak śmigał że hej:)On bardzo na człowieka jest nastawiony.

Posted

Dzisiaj dostałam pieniążki na Bojuska od Oczki_ 10 zł za dwa miesiące. I od jej siostry za pięć. 100 zł.
Jak również od kochanej natalijo 100 zł.:):):):):):)

Posted

Dziewczyny ja to myślę że praca z Bojusem nie będzie trudna. Jego trzeci spacer, a ganiał przepięknie. Zresztą lepiej widziały Oczka i Managua i na pewno napiszą.
teraz nareszcie jest w boksie z młodymi psiakami, które go nie odganiaja i nie terroryzują i zmiana cudowna.

Posted

ocelot napisał(a):
Bojus dzisiaj był na spacerze.
Chłopak śmigał że hej:)On bardzo na człowieka jest nastawiony.

Cuuuudnie :-)!
Jest nadzieja, że jak już znajdzie się domek to będzie sama bezproblemowa radość :-)!
Oby tak właśnie było!!!

Posted

ocelot napisał(a):
Dzisiaj dostałam pieniążki na Bojuska od Oczki_ 10 zł za dwa miesiące. I od jej siostry za pięć. 100 zł.
Jak również od kochanej natalijo 100 zł.:):):):):):)

Natalijo --- jak zawsze NIE-SA-MO-WI-TA :-)!!!
Wspaniale, że Bojuś ma taki kapitał i tyle Dobrych Aniołów Stróży :-)....

Posted

Anja2201 napisał(a):
Ciotki w środę na 100% się przeprowadzam , więc czwartek ,piątek czekam na bojuska , teraz to już chyba dom musiał by mi się zawalić żeby się nie udało .

Czasie ----- biegnij prędko :-)!!!!
Bojusku ---- pakuj walizki :-)!!!!
Domie ----- nie waż się zawalić ;-)!!!

Posted

Bojusek na spacerku był wspaniały, co prawda nie ja go prowadziłam tylko Managua, ale miałam okazję go podziwiać biegając non stop z Tobim :) nawet jadł psie chrupki, najpierw nie chciał, ale później się przekonał i zjadał.. Merdał ogonkiem, biegał a przy okazji Managua za nim :D
A jak pan Michał wszedł do boksu do Bojuska i reszty, ze smyczami i obrożami, żeby ubrać ich na spacer to Bojus je zabierał i wynosił hihi :) Kochany jest po prostu i super chłopac!

Posted

jola_li napisał(a):

Domie ----- nie waż się zawalić ;-)!!!

Mam nadzieję że do tego nie dojdzie :D jeszcze raz przepraszam , ale nie byłam w stanie tego przyśpieszyć , gdyby nie Bojusek i to że obiecałam to jeszcze przynajmiej dwa tygodnie bym się nie przeprowadzała , a tak zmusiła TZta żebyśmy te parę dni się przemęczyli :)