Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oczka_ oczywiście, że osobiście:)

Anju2201 rób kochana co możesz, bo ja... już nie mogę się doczekać dnia kiedy Bojus będzie bezpieczny...
a potem Rychu i Śmieszek:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani przyjaciele, pomóżcie - pilnie potrzebny ktos z Rawy Mazowieckiej. Bruno jest po wypadku, siedzi pod mostem.
Jest tam tylko dziewczyna, która założyła watek - nie radzi sobie. Mamy transport, klinikę, ale wszystko z Łodzi. Potrzebny ktoś na miejscu albo z pobliza.
Ostatni baner w podpisie.

Posted

czy już mam wpłącać za luty? jak zbieracie? skoro psiak jeszcze w schronie, to uzbierana kasa idzie na pierwszy bieżący miesiąc, to nie płącić jeszcze na miesiąc drugi? bo za pierwszy dałam
co robić?

Posted

kora nie wiem...
Jest mi strasznie głupio, że on ciągle w schronisku..., ale teraz to już nie ma sensu szukać mu innego tymczasu, skoro to już kwestia kilku dni...

Posted

Aniu tobie nie powinno być głupio , to mijest strasznie głupio , bo to ja obiecywałam , niestety nie zależy to ode mnie i tu jest problem , mój tz się upiera żeby się jeszcze nie przeprowadzać bo jeszcze nie ma (podobno) warunków żeby mieszkać . Obiecuje jedynie ,że zrobić co w mojej mocy żeby wszystko jak najbardziej przyśpieszyć.

Posted

kora78 napisał(a):
czy już mam wpłącać za luty? jak zbieracie? skoro psiak jeszcze w schronie, to uzbierana kasa idzie na pierwszy bieżący miesiąc, to nie płącić jeszcze na miesiąc drugi? bo za pierwszy dałam
co robić?

Też myślę , że skoro pierwszą deklarację na miesiąc pobytu w DT wpłaciłam, to dopóki bojusek jest w schronie nie robię przelewu . W pierwszym poście pisze wpłaty za styczeń , ale Bojusek cały styczeń w schronie. Więc moją deklarację wpłaconą w styczniu daję na pierwszy miesiąc pobytu w DT. Potem będę wpłacac co miesiąc.

Posted

anna10025 napisał(a):
Też myślę , że skoro pierwszą deklarację na miesiąc pobytu w DT wpłaciłam, to dopóki bojusek jest w schronie nie robię przelewu . W pierwszym poście pisze wpłaty za styczeń , ale Bojusek cały styczeń w schronie. Więc moją deklarację wpłaconą w styczniu daję na pierwszy miesiąc pobytu w DT. Potem będę wpłacac co miesiąc.

Tak zrobimy.
Jak już Bojusek będzie poza schronem, to zmienie, że wpłaty za pierwszy i miesiąc i dalej juz nazwami miesięcy

Posted

Ciotki , tak jak pisałam wcześniej jest mi strasznie głupio że tak długo to wszystko trwa , po nocach już spać nie mogę , więc postanowiłam ,że w ramach zadośćuczynienia :) Bojusek będzie un mnie za 8 zł / doba . Wiem ,że jemu to nie wynagrodzi tych wszystkich dodatkowych dni w schronie ,ale wam będzie łatwiej .

Posted

Aniu...:):):) Czyli miesiąc nam wyjdzie ok. 250 zł.?
ale... myślę, że możemy mieć problem z wyciągnięciem go na DT. Musimy kogoś hm adoptującego znaleźć.

Posted

Tak Aniu , dokładnie 240 zł miesięcznie . Kogoś znajdziemy napewno , ciekawa jestem czy on Majkę kojaży , ona tutka brała na siebie .A poza ty to dlaczego np. ja nie mogę zaadoptować Bojusa , co go bchodzi jak gdzie i co , chyba że zawoła niewiadomo ile .

Posted

No dobrze... weźmiemy go na siebie, a pomyślałyście o Ryśku, Śmieszku później? zresztą wtedy się będziemy martwić.
Po prostu odmowa wydania sznupki mnie zastanowiła