ocelot Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Oczka_ oczywiście, że osobiście:) Anju2201 rób kochana co możesz, bo ja... już nie mogę się doczekać dnia kiedy Bojus będzie bezpieczny... a potem Rychu i Śmieszek:) Quote
obraczus87 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ja tez sie doczekac nie moge!!! Bojusku juz niedługo :) Quote
malibo57 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Kochani przyjaciele, pomóżcie - pilnie potrzebny ktos z Rawy Mazowieckiej. Bruno jest po wypadku, siedzi pod mostem. Jest tam tylko dziewczyna, która założyła watek - nie radzi sobie. Mamy transport, klinikę, ale wszystko z Łodzi. Potrzebny ktoś na miejscu albo z pobliza. Ostatni baner w podpisie. Quote
kora78 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 znam osobę chętną do transportu za zwrot za paliwo, taniutko. w łodzi mieszka. to do Rawy może podskoczy po psa? http://www.dogomania.pl/threads/179317-OferujAE-transport-za-zwrot-kosztA-w-paliwa Quote
kora78 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 czy już mam wpłącać za luty? jak zbieracie? skoro psiak jeszcze w schronie, to uzbierana kasa idzie na pierwszy bieżący miesiąc, to nie płącić jeszcze na miesiąc drugi? bo za pierwszy dałam co robić? Quote
ocelot Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 kora nie wiem... Jest mi strasznie głupio, że on ciągle w schronisku..., ale teraz to już nie ma sensu szukać mu innego tymczasu, skoro to już kwestia kilku dni... Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jak juz Bojusek będzie w Hoteliku, to wtedy damy znac odnośnie deklaracji ;) Quote
kora78 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 dobra, to piszcie na pm, kiedy wpłącać dalej, bo rzadko tu zaglądam :) Quote
Tymonka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Aniu tobie nie powinno być głupio , to mijest strasznie głupio , bo to ja obiecywałam , niestety nie zależy to ode mnie i tu jest problem , mój tz się upiera żeby się jeszcze nie przeprowadzać bo jeszcze nie ma (podobno) warunków żeby mieszkać . Obiecuje jedynie ,że zrobić co w mojej mocy żeby wszystko jak najbardziej przyśpieszyć. Quote
ocelot Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Jeszcze chwilkę wytrzymamy myślę. Bojusek w boksie teraz ze spokojnymi psiakami. Aniu a można by karmę do Ciebie podrzucić? Quote
Tymonka Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Jasne tylko dajcie znać kiedy żebym TZta uprzedziała , bo mnie tam nie ma . Quote
ocelot Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Anja2201 napisał(a):Jasne tylko dajcie znać kiedy żebym TZta uprzedziała , bo mnie tam nie ma . Ja się dogadam z Monika i Ci dam znać. Quote
anna10025 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 kora78 napisał(a):czy już mam wpłącać za luty? jak zbieracie? skoro psiak jeszcze w schronie, to uzbierana kasa idzie na pierwszy bieżący miesiąc, to nie płącić jeszcze na miesiąc drugi? bo za pierwszy dałam co robić? Też myślę , że skoro pierwszą deklarację na miesiąc pobytu w DT wpłaciłam, to dopóki bojusek jest w schronie nie robię przelewu . W pierwszym poście pisze wpłaty za styczeń , ale Bojusek cały styczeń w schronie. Więc moją deklarację wpłaconą w styczniu daję na pierwszy miesiąc pobytu w DT. Potem będę wpłacac co miesiąc. Quote
ocelot Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 anna10025 napisał(a):Też myślę , że skoro pierwszą deklarację na miesiąc pobytu w DT wpłaciłam, to dopóki bojusek jest w schronie nie robię przelewu . W pierwszym poście pisze wpłaty za styczeń , ale Bojusek cały styczeń w schronie. Więc moją deklarację wpłaconą w styczniu daję na pierwszy miesiąc pobytu w DT. Potem będę wpłacac co miesiąc. Tak zrobimy. Jak już Bojusek będzie poza schronem, to zmienie, że wpłaty za pierwszy i miesiąc i dalej juz nazwami miesięcy Quote
Tymonka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ciotki , tak jak pisałam wcześniej jest mi strasznie głupio że tak długo to wszystko trwa , po nocach już spać nie mogę , więc postanowiłam ,że w ramach zadośćuczynienia :) Bojusek będzie un mnie za 8 zł / doba . Wiem ,że jemu to nie wynagrodzi tych wszystkich dodatkowych dni w schronie ,ale wam będzie łatwiej . Quote
ocelot Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Aniu...:):):) Czyli miesiąc nam wyjdzie ok. 250 zł.? ale... myślę, że możemy mieć problem z wyciągnięciem go na DT. Musimy kogoś hm adoptującego znaleźć. Quote
Tymonka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tak Aniu , dokładnie 240 zł miesięcznie . Kogoś znajdziemy napewno , ciekawa jestem czy on Majkę kojaży , ona tutka brała na siebie .A poza ty to dlaczego np. ja nie mogę zaadoptować Bojusa , co go bchodzi jak gdzie i co , chyba że zawoła niewiadomo ile . Quote
NusiaiJa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ja też bym mogła poprosić jedną znajomą ale dopiero 19lutego, pewnie by się zgodziła na siebie go wziąść. nawet My możemy przecież go wziąść na siebie. Quote
ocelot Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 No dobrze... weźmiemy go na siebie, a pomyślałyście o Ryśku, Śmieszku później? zresztą wtedy się będziemy martwić. Po prostu odmowa wydania sznupki mnie zastanowiła Quote
NusiaiJa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 to może korzystajmy ze znajomych ta moja jest przyjezdna-potem z rodziny... ale damy radę. Quote
ocelot Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 chyba trzeba tak zrobić. złośliwość ludzka nie zna granic. a swoją drogą trzeba chyba na piśmie ustalić że możemy brać psy na DT? co Wy na to? Quote
Piromanka Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Tak się cieszę, ża tych dni coraz mniej.... I Bojusek dostał rabat! Dzięki Aniu! Quote
Recommended Posts