Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie samą karmą psiak żyje, myślisz, że on będzie jadł karmę jak jej nie zna?
może z kluchami no takim psim makaronikiem z mięsidłem i warzywami wymieszaną może, mooże

czyli odliczamy dni?
a niebawem godziny!

Posted

Mam nadzieję że jak mnajszybciej się przeprowadzę ( teraz siedzę u teściowej , chciaż chyba bym wolała razem z bojuskiem w tej budzie mieszkać ) . Dokładnej daty nie jestem jeszcze w stanie podać , bo jak narazie to wszystko idzie nie tak :(

Posted

Aniu ale sporo mamy karmy, jeszcze nie wszystka sucha zabrana.
Najlepiej gdyby to do Ciebie można było podrzucić to będzie dla następnych naszych tymczasów.

Posted

Aniu Karma to ma być poto żeby się tz nie czepiał , jak bojusek będzie chciał ją jeść to będzie jadł jak nie to będzie miał gotowane ( dla moich gotuje , więc jeden więcej nie robi różnicy ) chyba że później jak już będę miała normalny hotelik .

Posted

Aniu ja mam dla Ciebie 10zł na Bojuska, za styczen i za luty, ale podam Ci osobiscie ok? i jeszcze od mojej siostry i jej chlopaka 20zł za 5 miesiecy z gory czyli 100 :)

Posted

Jutro się widzimy...
Aneczko kiedy planujecie przeprowadzkę?
wiem, że już kilka razy i ciągle coś...., ale.... no musimy chyba wiedzieć na co czekamy.... na jaki dzień.

Posted

Aniu , nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć , ale jak naj szybciej , uwierz mi ja o niczym innym nie marze , po tygodniu z moją teściową zastanawiam się czy nie lepiej pod most iść mieszkać niż tu . Mój TZ mówi że pod koniec tygodnia dopiero , ale męczę go okropnie i liczę na to ,że się zlituje i się wcześniej przeprowadzimy