LAZY Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Oby ten dzień wybawienia nadszedł dla niego jak najszybciej! Quote
ewatonieja Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 on czek ana przyjaciela na ciepły dom ...długo jeszcze? Quote
NusiaiJa Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 nie samą karmą psiak żyje, myślisz, że on będzie jadł karmę jak jej nie zna? może z kluchami no takim psim makaronikiem z mięsidłem i warzywami wymieszaną może, mooże czyli odliczamy dni? a niebawem godziny! Quote
ocelot Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 Nie wiem Nusia, ale Ania chciala karmę, więc Bojus ją dostanie. Quote
ocelot Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Mimo przeciwności w przeprowadzce Ani mam nadzieje, że jesteśmy już bardzo blisko wyciągnięcia Bojusa. Jak ja sie nie moge doczekać tego momentu... Quote
Tymonka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Mam nadzieję że jak mnajszybciej się przeprowadzę ( teraz siedzę u teściowej , chciaż chyba bym wolała razem z bojuskiem w tej budzie mieszkać ) . Dokładnej daty nie jestem jeszcze w stanie podać , bo jak narazie to wszystko idzie nie tak :( Quote
ocelot Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Aniu ale sporo mamy karmy, jeszcze nie wszystka sucha zabrana. Najlepiej gdyby to do Ciebie można było podrzucić to będzie dla następnych naszych tymczasów. Quote
Tymonka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Aniu Karma to ma być poto żeby się tz nie czepiał , jak bojusek będzie chciał ją jeść to będzie jadł jak nie to będzie miał gotowane ( dla moich gotuje , więc jeden więcej nie robi różnicy ) chyba że później jak już będę miała normalny hotelik . Quote
ocelot Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Ale chodzi o to, że mamy jej sporo i w sumie będziemy przecież mieć psy u Ciebie, a nie możemy w bagażniku jej wozić:) Quote
Tymonka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Aaaa , no to ok , może pyzjecha razem z Bojuskiem :) Quote
kora78 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 wciąz trzymam kciuki za przeprowadzkę bojuska :) Quote
Awit Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Niech hotelik się otwiera, Bojusek czeka.... Quote
ocelot Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Bojusek to przed otwarciem hoteliku trafi..., tylko niech już remonty się skończą. Quote
ocelot Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Przyszły pieniążki od Maash i Bonusa:) - 20 zł.:) - dziękuję ślicznie:) Quote
Oczka_ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Aniu ja mam dla Ciebie 10zł na Bojuska, za styczen i za luty, ale podam Ci osobiscie ok? i jeszcze od mojej siostry i jej chlopaka 20zł za 5 miesiecy z gory czyli 100 :) Quote
ocelot Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Jutro się widzimy... Aneczko kiedy planujecie przeprowadzkę? wiem, że już kilka razy i ciągle coś...., ale.... no musimy chyba wiedzieć na co czekamy.... na jaki dzień. Quote
Tymonka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Aniu , nie jestem w stanie dokładnie powiedzieć , ale jak naj szybciej , uwierz mi ja o niczym innym nie marze , po tygodniu z moją teściową zastanawiam się czy nie lepiej pod most iść mieszkać niż tu . Mój TZ mówi że pod koniec tygodnia dopiero , ale męczę go okropnie i liczę na to ,że się zlituje i się wcześniej przeprowadzimy Quote
Recommended Posts