Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak sobie myślę...
Czy przydałyby się Wam drukowane ogłoszenia Bojuska?
Czy można by je porozwieszać w okolicznych lecznicach weterynaryjnych?
(U nas w większości są tablice do wykorzystania).
A może poczekać aż trafi do hoteliku i będzie można więcej o nim powiedzieć?...
Tak czy inaczej mogłabym przygotować takie ogłoszenie w formacie A5 i Wam przesłać do wydruku, albo już wydrukowane.

Czy termin otwarcia hoteliku pod koniec stycznia jest aktualny?

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To ode mnie .. Przecież to są moje inicjały.. Myślałam, że wszyscy to wiedzą.Prosiłam o nr konta i dopiero dzisiaj zrobiłam przelew za styczeń.. Myślę, że zdążyłam... A co u Bojuska???

Posted

BasiaD napisał(a):
To ode mnie .. Przecież to są moje inicjały.. Myślałam, że wszyscy to wiedzą.Prosiłam o nr konta i dopiero dzisiaj zrobiłam przelew za styczeń.. Myślę, że zdążyłam... A co u Bojuska???

Oj Basiu przepraszam... ja coś ostatnio nie wiążę faktów.

Bojusek ostatnio podchodził do krat czyli źle nie jest. Ostatnio czyli w sobotę. Na ugiętych łapkach, ale... juz podchodzi, nie tak jak wcześniej.
Kochani znacie kogoś z Wisły na wizytę przedadopcyjną? Im szybciej Tutek pojedzie, tym szybciej Bojus wyjdzie ze schroniska.

Posted

31 stycznia oddaję klucze od mieszkania , nie obiecuje że zaraz 1 lutego Bojusek będzie mógł przyjechać , bo muszę naszykować mieszkanko dla niego , tzn. mój TZ musi poprawić strop w letniej kuchni ( co by nasz Bojusek był bezpieczny) , mam nadzieję ,że Bojuse szybciutko dojdzie do siebie u mnie :) jeszcze jedno , co do ceny , bo nie wiem czy Ocelot pisała , taki psiak jak Bojusek , 10 zł doba z własną karmą , 12 zł z moją karmą

Posted

[SIZE="4"]W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz

Posted

Anja2201 napisał(a):
31 stycznia oddaję klucze od mieszkania , nie obiecuje że zaraz 1 lutego Bojusek będzie mógł przyjechać , bo muszę naszykować mieszkanko dla niego , tzn. mój TZ musi poprawić strop w letniej kuchni ( co by nasz Bojusek był bezpieczny) , mam nadzieję ,że Bojuse szybciutko dojdzie do siebie u mnie :) jeszcze jedno , co do ceny , bo nie wiem czy Ocelot pisała , taki psiak jak Bojusek , 10 zł doba z własną karmą , 12 zł z moją karmą

Coraz bliżej :-)....
Mam nadzieję, że strop nie wymaga zbyt dużo pracy ;-)...