jola_li Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Tak sobie myślę... Czy przydałyby się Wam drukowane ogłoszenia Bojuska? Czy można by je porozwieszać w okolicznych lecznicach weterynaryjnych? (U nas w większości są tablice do wykorzystania). A może poczekać aż trafi do hoteliku i będzie można więcej o nim powiedzieć?... Tak czy inaczej mogłabym przygotować takie ogłoszenie w formacie A5 i Wam przesłać do wydruku, albo już wydrukowane. Czy termin otwarcia hoteliku pod koniec stycznia jest aktualny? Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Jolu myślę, że tak. Nawet jak hotelik nie ruszy, to Bojus tam trafi. Mamy nóż na gardle, potrzebujemy pomocy dla psiaka zabranego pół roku temu z naszego schroniska. Proszę zajrzyjcie i pomóżcie http://www.dogomania.pl/threads/177942-Jazz-nie-ma-szans-na-adopcjAE-Tylko-hotelik-moA-e-go-uratowaAE-prosimy-o-deklaracje Quote
Tymonka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Pilnie szukam kogoś do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej w wiśle , bardzo mi zależy bo domek wydaje się super ! Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Wpłynęło 20 zł. od Pani Barbary z Warszawy, ale ja nie wiem od kogo bez nicku. Przyzna się ktoś?:):):) Quote
BasiaD Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 To ode mnie .. Przecież to są moje inicjały.. Myślałam, że wszyscy to wiedzą.Prosiłam o nr konta i dopiero dzisiaj zrobiłam przelew za styczeń.. Myślę, że zdążyłam... A co u Bojuska??? Quote
ocelot Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 BasiaD napisał(a):To ode mnie .. Przecież to są moje inicjały.. Myślałam, że wszyscy to wiedzą.Prosiłam o nr konta i dopiero dzisiaj zrobiłam przelew za styczeń.. Myślę, że zdążyłam... A co u Bojuska??? Oj Basiu przepraszam... ja coś ostatnio nie wiążę faktów. Bojusek ostatnio podchodził do krat czyli źle nie jest. Ostatnio czyli w sobotę. Na ugiętych łapkach, ale... juz podchodzi, nie tak jak wcześniej. Kochani znacie kogoś z Wisły na wizytę przedadopcyjną? Im szybciej Tutek pojedzie, tym szybciej Bojus wyjdzie ze schroniska. Quote
managua Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Koleżanka Bojuska z tomaszowskiego schroniska pilnie potrzebuje pomocy. Proszę zajrzyjcie i pomóżcie http://www.dogomania.pl/threads/1780...5#post13928925 Quote
Awit Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Podchodzi do kraty, rozumiem, że pomalutku się otwiera na człowieka. Kochany Bojusek Quote
ocelot Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 zaczął się otwierać po dwóch spacerkach:) Na trzeci poczeka dłużej z racji tych mrozów, chyba, ze w końcu uda się go wyrwać z tamtąd. Quote
Awit Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Wyobrażam sobie, jaki przeszczęśliwy będzie gdy wyjdzie, by pojechać do hoteliku:-) Quote
ocelot Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Myślę, ale na razie tylko myślę, ale trzymajcie kciuki, że do końca stycznia to chyba już na bank? Quote
Tymonka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 31 stycznia oddaję klucze od mieszkania , nie obiecuje że zaraz 1 lutego Bojusek będzie mógł przyjechać , bo muszę naszykować mieszkanko dla niego , tzn. mój TZ musi poprawić strop w letniej kuchni ( co by nasz Bojusek był bezpieczny) , mam nadzieję ,że Bojuse szybciutko dojdzie do siebie u mnie :) jeszcze jedno , co do ceny , bo nie wiem czy Ocelot pisała , taki psiak jak Bojusek , 10 zł doba z własną karmą , 12 zł z moją karmą Quote
Piromanka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Bojus, trzymaj się chłopie - to już niedługo! Quote
NusiaiJa Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 [SIZE="4"]W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!! Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju) PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!! Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!! To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ??? Podaj dalej !!!!! tyle możesz Quote
jola_li Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Anja2201 napisał(a):31 stycznia oddaję klucze od mieszkania , nie obiecuje że zaraz 1 lutego Bojusek będzie mógł przyjechać , bo muszę naszykować mieszkanko dla niego , tzn. mój TZ musi poprawić strop w letniej kuchni ( co by nasz Bojusek był bezpieczny) , mam nadzieję ,że Bojuse szybciutko dojdzie do siebie u mnie :) jeszcze jedno , co do ceny , bo nie wiem czy Ocelot pisała , taki psiak jak Bojusek , 10 zł doba z własną karmą , 12 zł z moją karmą Coraz bliżej :-).... Mam nadzieję, że strop nie wymaga zbyt dużo pracy ;-)... Quote
obraczus87 Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Bojusku Kochany............ miejmy nadzieje ze niedlugo juz bedziesz za kratami :( Quote
ocelot Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Musi je przetrwać. Po prostu musi. Quote
magenka1 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Cioteczki straciłam niechcący swoje wiadomości , czyli nie mam nr konta proszę jeszcze raz mi przesłać bo chciałam wypisać przekaz, dziękuję Quote
agata51 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Niech te mrozy wreszcie się skończą! A kiedyś tak lubiłam zimę! Quote
ocelot Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Mnie po prostu skręca na myśl jak im zimno w tych budach. Wszystkich mi szkoda, ale najbardziej tych małych z króciutką sierścią.... Quote
Awit Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja też obsesyjnie wręcz, myśle o tych biedakach:-( Te mrozy to gehenna dla nich Quote
Recommended Posts