Piromanka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Bojuska grzeje myśl o cieplutkim hoteliku już niedługo... :loveu::loveu::loveu: Quote
feliksik Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nie ma większej przegranej w życiu niż przegapienie momentu, w którym mamy szansę pomóc drugiej, żywej istocie na wątku takiej chęci niesienia pomocy, chciałabym zaprosić na jeden z najdłuższych wątków na dogo, do jednego z najpięknieszych psów na dogo, a nadal bez swojego domku - LOLUSIA, którego historia naznaczyła na jego życiu duże piętno - złamany kręgosłup - czy to wyrok.? Spójrzcie co daje chęć życia i pomórzcie na dalszej drodze, ponieważ każdy widząc go myśli - taki piękny na pewno znajdzie dom - jednak to nie prawda... http://www.dogomania.pl/threads/1329...E-tkowego-domu Quote
jola_li Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Przelałam dla Bojuska 5 zł z rozpędu wpłacone przez Madziq dla Remika :-). Jak dojdą bardzo proszę o potwierszenie na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/148788-Remik-spAE-dzi-A-wiAE-ta-w-SWOIM-DOMU-DZIAE-KI-WAM?p=13148898#post13148898 Obiecane rozsyłanie wiadomości o Bojusiu trochę się opóźnia (z braku czasu) - za co bardzo przepraszam - ale w ciągu 2 dni na pewno ruszę :-)!!! Quote
ocelot Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 No dam, dam, ale co mam z nimi zrobić? Quote
jola_li Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ocelot napisał(a):No dam, dam, ale co mam z nimi zrobić? To pytanie do mnie ;-)? Jeśli tak to potraktować jako jednorazową wpłatę dla Bojuska od Madziq, co zaznaczyłam w przelewie :-). Quote
ocelot Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 jola_li napisał(a):To pytanie do mnie ;-)? Jeśli tak to potraktować jako jednorazową wpłatę dla Bojuska od Madziq, co zaznaczyłam w przelewie :-). No tak:)Bo jak dla Remika? Quote
jola_li Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ocelot napisał(a):No tak:)Bo jak dla Remika? A no bo ja bardzo mało inteligentnie założyłam, że wszyscy wiedzą, że Remik poszedł do domu ;-). 5-złotowa Grupa Wsparcia to właśnie postremikowa działalność ;-). A 5 złotych od Madziqa, które przyszło dla Remika już mu się nie przyda, więc za zgodą ofiarodawczyni przekazuję Bojusiowi :-)! Jak skrótowe myślenie przełoży się na skrótowe pisanie, to potem to pisanie trzeba uzupełniać wyjaśnieniami ;-). Więc mam za swoje ;-)! Quote
ocelot Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Nie no:)Powiem szczerze, że ja półprzytomna jestem i może nie kojarzę?:) ale teraz już wiem wszystko:) Quote
Piromanka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 ... każdy grosz może uratować przed zagryzieniem... Quote
obraczus87 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Piromanka']... każdy grosz może uratować przed zagryzieniem... to prawda.............. Quote
BasiaD Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 A dlaczego nikt mi jeszcze nie podał nr konta na wpłaty dla Bojuska??? Tak bardzo bym chciała, żeby jak najszybciej zabrać go ze schronu.... Quote
ocelot Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 basiu zaraz podam... Ja też już bym chciała go widzieć poza. Bardzo. Doszły dzisiaj pieniążki od Agaty51 10 zł. Madziq - 5 zł. Quote
Tymonka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Przepraszam za offa , ale może się komuś przyda taki bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/177455-Tanie-ogA-oszenia-pojedyA-cze-i-w-pakiecie-Zapraszamy-do-30-01-09?p=13869236#post13869236 Quote
jola_li Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='ocelot'] Doszły dzisiaj pieniążki od Agaty51 10 zł. Madziq - 5 zł. Madziq 5 zł to rozumiem to, co ja przekazałam z wpłaty na Remika? Jeśli tak, to poproszę Cię, Ocelotku, o potwierdzenie tego na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/148788-Remik-spAE-dzi-A-wiAE-ta-w-SWOIM-DOMU-DZIAE-KI-WAM Jest to potrzebne do mojego ostatecznego rozliczenia :-) Z góry dziękuję :-)! Quote
ocelot Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 tak Jolu od Ciebie przekazane:) Już na tamtym wątku potwierdzone. Dziękuję:) Quote
jola_li Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='ocelot']tak Jolu od Ciebie przekazane:) Już na tamtym wątku potwierdzone. Dziękuję:) I ja dziękuję :-)! A Bojusia i Przyjaciół Bojusia przepraszam, że ciągle nie mam czasu na wysyłanie pw..... Jestem ostatnio okropnie zabazarkowana - najpierw książki i rękopisy Barbary Borzymowskiej, a teraz "dogrywka na życzenie" - kopie rękopisów :-): http://www.dogomania.pl/threads/177410-a-Moje-psie-nieboa-i-inne-wzruszenia-kopie-rAE-kopisA-w-B-Borzymowskiej-a-do-14-01-10?p=13865538 W czwartek to się kończy, potem jeszcze trochę "sprzątania" i --- będę luźniejsza :-).... Pamiętam o Bojusku i - niedługo będę tu częstszym (i aktywniejszym) gościem :-). Quote
ocelot Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Jolu i tak dla Bojuska robisz wiele:) O bazarkach wiemy:) Quote
Doda_ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 ocelot - proszę o dane i nr konta do przelewu (i jaki tytuł). Quote
jola_li Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Mam dla Was wspaniałą wiadomość :-)!!!! Właśnie zobaczyłam, że na moje konto wpłynęło 50 zł dla Bojuska od - nieprzewidywalnej Natalijo z wielkim gestem :-)!!! Zaraz je prześlę Ocelotce!!! Natalijo - najpiękniej Ci dziękujemy :-) A numer konta Ocelotki wyślę Ci później wieczorem :-). Widocznie wcześniej nie dopatrzyłam sprawy, za co bardzo przepraszam!..... Quote
natalijo Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Nie szkodzi - być może to ja przegapiłam, ze nie Ty zbierasz pieniądze. I tylko Ci problemów narobiłam:) Quote
Recommended Posts