Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma większej przegranej w życiu niż przegapienie momentu,
w którym mamy szansę pomóc drugiej, żywej istocie

na wątku takiej chęci niesienia pomocy, chciałabym zaprosić na jeden z najdłuższych wątków na dogo, do jednego z najpięknieszych psów na dogo, a nadal bez swojego domku - LOLUSIA, którego historia naznaczyła na jego życiu duże piętno - złamany kręgosłup - czy to wyrok.? Spójrzcie co daje chęć życia i pomórzcie na dalszej drodze, ponieważ każdy widząc go myśli - taki piękny na pewno znajdzie dom - jednak to nie prawda...

http://www.dogomania.pl/threads/1329...E-tkowego-domu

Posted

ocelot napisał(a):
No dam, dam, ale co mam z nimi zrobić?

To pytanie do mnie ;-)?
Jeśli tak to potraktować jako jednorazową wpłatę dla Bojuska od Madziq, co zaznaczyłam w przelewie :-).

Posted

jola_li napisał(a):
To pytanie do mnie ;-)?
Jeśli tak to potraktować jako jednorazową wpłatę dla Bojuska od Madziq, co zaznaczyłam w przelewie :-).

No tak:)Bo jak dla Remika?

Posted

ocelot napisał(a):
No tak:)Bo jak dla Remika?

A no bo ja bardzo mało inteligentnie założyłam, że wszyscy wiedzą, że Remik poszedł do domu ;-).

5-złotowa Grupa Wsparcia to właśnie postremikowa działalność ;-).
A 5 złotych od Madziqa, które przyszło dla Remika już mu się nie przyda, więc za zgodą ofiarodawczyni przekazuję Bojusiowi :-)!

Jak skrótowe myślenie przełoży się na skrótowe pisanie, to potem to pisanie trzeba uzupełniać wyjaśnieniami ;-). Więc mam za swoje ;-)!

Posted

[quote name='ocelot']tak Jolu od Ciebie przekazane:) Już na tamtym wątku potwierdzone.
Dziękuję:)

I ja dziękuję :-)!

A Bojusia i Przyjaciół Bojusia przepraszam, że ciągle nie mam czasu na wysyłanie pw.....
Jestem ostatnio okropnie zabazarkowana - najpierw książki i rękopisy Barbary Borzymowskiej, a teraz "dogrywka na życzenie" - kopie rękopisów :-):
http://www.dogomania.pl/threads/177410-a-Moje-psie-nieboa-i-inne-wzruszenia-kopie-rAE-kopisA-w-B-Borzymowskiej-a-do-14-01-10?p=13865538

W czwartek to się kończy, potem jeszcze trochę "sprzątania" i --- będę luźniejsza :-)....
Pamiętam o Bojusku i - niedługo będę tu częstszym (i aktywniejszym) gościem :-).

Posted

Mam dla Was wspaniałą wiadomość :-)!!!!

Właśnie zobaczyłam, że na moje konto wpłynęło 50 zł dla Bojuska od - nieprzewidywalnej Natalijo z wielkim gestem :-)!!!
Zaraz je prześlę Ocelotce!!!

Natalijo - najpiękniej Ci dziękujemy :-)
A numer konta Ocelotki wyślę Ci później wieczorem :-).
Widocznie wcześniej nie dopatrzyłam sprawy, za co bardzo przepraszam!.....