Awit Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Oby tych cioteczek zbierających było i było coraz więcej Quote
magenka1 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 a ja trochę przegapiłam sprawę bo czekałam na konto i tu nie zajrzałam, ale dostałam już nr konta i wpłacę dopiero po Nowym roku bo już od dzisiaj mam wolne a wpłacam na poczcie, Bojursku już na pewno ciotki znajd Ci dt a potem ds Quote
Oczka_ Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dziewczynki zbieracie jeszcze do tej gupy 5zlotowej? :) jak cos to ja tez chetnie sie dolacze dla Bojuska. On jest wspanialy :)) Quote
obraczus87 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Oczka_ napisał(a):Dziewczynki zbieracie jeszcze do tej gupy 5zlotowej? :) jak cos to ja tez chetnie sie dolacze dla Bojuska. On jest wspanialy :)) oczywiście, że zbieramy!!! :) Quote
Oczka_ Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 To ja deklaruje tą 5 co miesiąc. Proszę tylko o nr konta i dane do przelewu na pw :) Quote
ocelot Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 O jak pięknie:) Dziękuję i zaraz uzupełniam:) Quote
kora78 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ja też 5 l deklaruję, proszę nr konta na pm :) Quote
ocelot Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 kora78 napisał(a):ja też 5 l deklaruję, proszę nr konta na pm :) Dziękujemy:) Quote
agata51 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ale się zagapiłam! Poproszę o nr konta - wyślę za grudzień i styczeń. [FONT=Comic Sans MS]DO SIEGO ROKU WSZYSTKIM[/FONT] Quote
ocelot Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 agata51 napisał(a):Ale się zagapiłam! Poproszę o nr konta - wyślę za grudzień i styczeń. [FONT=Comic Sans MS]DO SIEGO ROKU WSZYSTKIM[/FONT] Zaraz wyślę. Wcale się nie zagapiłaś. Bojus jeszcze w schronie. Quote
jola_li Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 obraczus87 napisał(a):1. Livka ---------5 zł 2. MakS --------5 zł 3. Natalijo ------5 zł (ale z Natalijo to nigdy nie wiadomo, bo już na początek wpłaciła 10-MIESIĘCZNĄ PORCJĘ ) 4. Cajus JB ----10 zł 5. Lucyfrecja ---5 zł 6. Anonimka --15 zł 7. Magenka1 ---5 zł 8. Maggot i Jej Chłopak ---10 zł 9. jola_li --------5 zł CAŁA PRZYJEMNOŚĆ PO MOJEJ STRONIE!!! 10. LAZY --------20 zł 11. Maash ------5 zł 12. anna10025 - 5 zł ===================== Razem --------- 95 zł/mc (+ niespodzianki "nieprzewidywalnej i nieujarzmionej" Natalijo -- bijcie, ale już sama nie wiem ile ) Witajcie :-)! Żyję :-)! Wróciłam :-)! I życzę Wam wielu radości w nowym roku - również ze szczęśliwych adopcji dogomaniackich biedaków! A do 5-złotowej Grupy Wsparcia dopisujemy Korę78 z 5-złotową deklaracją, za którą pięknie dziękujemy :-) Numer konta wysłany ;-)! Quote
ocelot Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Witaj Jolu:) Tu aktualna lista wpłat stałych:) Deklaracje stałe agata51 - 10 zł./mies. BasiaD - 20 zł./mies. 1. Livka ---------5 zł 2. MakS --------5 zł 3. Natalijo ------5 zł (ale z Natalijo to nigdy nie wiadomo, bo już na początek wpłaciła 10-MIESIĘCZNĄ PORCJĘ ) 4. Cajus JB ----10 zł 5. Lucyfrecja ---5 zł 6. Anonimka --15 zł 7. Magenka1 ---5 zł 8. Maggot i Jej Chłopak ---10 zł 9. jola_li --------5 zł CAŁA PRZYJEMNOŚĆ PO MOJEJ STRONIE!!! 10. LAZY --------20 zł 11. Maash ------5 zł 12. anna10025 - 5 zł 13. Oczka_ - 5 zł. 14. kora78 - 5 zł. ===================== Razem --------- 105 zł/mc (+ niespodzianki "nieprzewidywalnej i nieujarzmionej" Natalijo -- bijcie, ale już sama nie wiem ile ) Czy ja Wam mówiłam, że ?.... No mówiłam, mówiłam - i co z tego ?????!!! Jesteście WSPANIALI!!! RAZEM : 135 zł. Quote
Awit Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Bojusku coraz bliżej masz do wyjścia ze schroniska... Quote
ocelot Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Oj deklaracji stałych jeszcze troszkę brakuje... nie chciałabym stanąć przed wyborem czy Bojus czy Śmieszek albo Rysiek. Częściowo pewnie udałoby się któregoś z nich bazarkami utrzymać. teoretycznie mam sponsora dla chłopaków, ale to się okaże w styczniu. Jeśli wyciągnę Bojusa przy takiej ilości deklaracji to Rysiek albo Śmieszek będzie musiał czekać. Trudno mi zdecydować, który z nich w pilniejszej potrzebie. Zresztą każdy wybór jest trudny. Quote
Livka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Witam Bojusia noworocznie i życzę ci psinko wspaniałego domku pełnego miłości:) Quote
Piromanka Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Livka napisał(a):Witam Bojusia noworocznie i życzę ci psinko wspaniałego domku pełnego miłości:) Allegro się Bojuskowi skończyło. I ani jednego telefonu... Quote
jola_li Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Piromanka napisał(a):Allegro się Bojuskowi skończyło. I ani jednego telefonu... Wiecie co?... Może głupio myślę, ale wydaje mi się, że dobrze byłoby - i dla Bojuska i dla przyszłych Państwa - żeby nie trafił do domu stałego bezpośrednio ze schroniska... Niech się wyciszy, nauczy czystości, niech by wreszcie osoby adoptujące wiedziały o nim coś więcej - czy jest żywiołowy, czy spokojny itp... Każdy dzień socjalizacji jest bardzo cenny.... Quote
ocelot Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 jola_li napisał(a):Wiecie co?... Może głupio myślę, ale wydaje mi się, że dobrze byłoby - i dla Bojuska i dla przyszłych Państwa - żeby nie trafił do domu stałego bezpośrednio ze schroniska... Niech się wyciszy, nauczy czystości, niech by wreszcie osoby adoptujące wiedziały o nim coś więcej - czy jest żywiołowy, czy spokojny itp... Każdy dzień socjalizacji jest bardzo cenny.... Też tak myślę. Przede wszystkim takiego chowającego się za budę nikt go nie weźmie. Ogłoszenia bardziej dla miłośników były... czasami cuda się zdarzają. Quote
ocelot Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 magenka1 napisał(a):co będzie z naszym Bojusiem? a szukamy dalej deklaracji i przyjaciół Bojusowych... W styczniu go wyciągamy. żeby chociaż do 200 dobić to 100 może się z bazarków uzbiera? Quote
Awit Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Bojusku trzymam kciuki byś uzbierał deklaracji na wyjście ze schroniska... Quote
Recommended Posts