filonek_bezogonek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Stawka ilosciowa: Szpic Miniaturowy pies młodzieży 3 otwarta 2 suka młodzieży 2 otwarta 1 Kto się wybiera ? Pozdrawiam M. Quote
J.G Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Bardzo mało pomków jak na tak prestiżową wystawę. Quote
filonek_bezogonek Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 ale ze mnei gapa - już yorkshirka założyła taki temat :oops: no tak bywa w jednym roku duzo w innym mało. 2 lata temu na palcach jednej reki mozna bylo policzyc szpice , w zeszłym roku pamiętam było bardzo duzo (m .in 5 pomków w klasie mlodziezy) Ale milo wspominam ta wystawe bo moja Ryszarda zdobyła tytuł Zw Polski 2009 , dostała CACIB i zakonczyła championat Polski i tym samym przeszła na emeryture. Quote
filonek_bezogonek Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 nikt nie wie jakie sa wyniki ? Quote
J.G Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 PSY [SIZE=2]Klasa młodzieży: POCIESZNY PRYNCYPAŁ Aplauz-Dosk.I,Zw.Mł.,NJwR.,Mł.Zw.PL.2OO9. WAIKIKI Żywe Srebro-Dosk.II. [COLOR=Black]BRUTUS SUPER BOYS Kaszubska Stolica-[COLOR=Red]Dosk.III. [COLOR=Black]Klasa otwarta: Desperado Weinlinie-[COLOR=Red]DOSK.I,CAC,NDPwR.,CACIB,BOB,Zw.PL.2009. [COLOR=Black]COCOLATE CHOCO Newdec Celebration-[COLOR=Red]Dosk.II,res.CACIB. [COLOR=Blue][SIZE=3]SUKI [COLOR=Black][SIZE=2]Klasa młodzieży: MERCI LEO LIBRA-[COLOR=Red]Dosk.I,Zw.Mł.,Mł.Zw.PL.2OO9. [COLOR=Black]DOLORES SWEET ZŁOTE Gwiazdy Szkocji-[COLOR=Red]Dosk.II. [COLOR=Black]Klasa otwarta: MELODY Sarmacja FCI-[COLOR=Red]Dosk.I,CAC,NDSwR.,CACIB.,Zw.PL.2009. Quote
filonek_bezogonek Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 dzięki za wyniki a jakieś fotki uda ci się znależć. Quote
filonek_bezogonek Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Jacku - ale czy ten piesek Weinline to nie jest przypadkiem szpic mały ? špicové - profil Quote
J.G Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='filonek_bezogonek']Jacku - ale czy ten piesek Weinline to nie jest przypadkiem szpic mały ? špicové - profil Marta nie wiem nigdy go nie widziałem,wystawiany jest w miniaturach. Jak doproszę się o fotki to wyślę je do Ciebie na e-maila. Quote
Recommended Posts