sunkist Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam !! Pilnie poszukuję domu dla 2 i pół miesięcznego szczeniaka krzyżówki owczarka kaukaskiego suka i coś w typie owczarka niemieckiego pies. Pies jest w Ostrowie Wlkp nie wiem czy miał jakiekolwiek szczepienia. Więcej informacji na temat pieska proszę pytać : gg 407220 proszę pisać że w sprawie psa mariolamaja@onet.pl gsm 883 346 607 szukamy odpowiedzialnych opiekunów którzy wiedzą co biorą , bo co z takiej mieszanki wyrośnie to nigdy nie wiadomo , oczywiście chyba tego nie muszę pisać ale żadne łańcuchy nie wchodzą w rachubę . Jest możliwość dowozu pieska ,może nie w każde miejsce ale sprawa do dogadania . Quote
Paulina87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Czy to szczeniak Twojej suczki czy został znaleziony? Napisz o nim coś więcej. Quote
sunkist Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Nie ,nie jest to szczeniak od mojej suczki. Pomagam komuś znaleźć dom dla pieska , szczeniak jest jeden , bo podobno tylko "jeden " był , i dobrze by było aby szybko znalazł dobry dom bo się może za chwilę okazać że nie było w ogóle szczeniaków :( co chcecie więcej wiedzieć ?? Quote
Paulina87 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Masz konto na allegro, może tam go ogłosić. Na dogo w dziale przygarnij psa dużo osób szuka młodych onkowatych albo kaukazowatych. Jak coś mi się nasunie to go zareklamuję. Szczeniak wygląda słodko. A ten motyw, że urodził się tylko jeden, to aż mnie krew zalewa :angryy:. Quote
sunkist Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='Paulina87']Masz konto na allegro, może tam go ogłosić. Na dogo w dziale przygarnij psa dużo osób szuka młodych onkowatych albo kaukazowatych. Jak coś mi się nasunie to go zareklamuję. Szczeniak wygląda słodko. A ten motyw, że urodził się tylko jeden, to aż mnie krew zalewa :angryy:.[/QUOTE] miejmy nadzieje że szybko się znajdzie dobry dom dla niego Quote
Recommended Posts