Jump to content
Dogomania

szczeniak owczarko-kaukaz szuka domu Ostrów Wlkp. Nieaktualne szczeniak ma dom

Recommended Posts

Posted

Witam !!

Pilnie poszukuję domu dla 2 i pół miesięcznego szczeniaka krzyżówki owczarka kaukaskiego suka i coś w typie owczarka niemieckiego pies. Pies jest w Ostrowie Wlkp nie wiem czy miał jakiekolwiek szczepienia. Więcej informacji na temat pieska proszę pytać :

gg 407220 proszę pisać że w sprawie psa

mariolamaja@onet.pl

gsm 883 346 607

szukamy odpowiedzialnych opiekunów którzy wiedzą co biorą , bo co z takiej mieszanki wyrośnie to nigdy nie wiadomo , oczywiście chyba tego nie muszę pisać ale żadne łańcuchy nie wchodzą w rachubę .

Jest możliwość dowozu pieska ,może nie w każde miejsce ale sprawa do dogadania .

Posted

Nie ,nie jest to szczeniak od mojej suczki. Pomagam komuś znaleźć dom dla pieska , szczeniak jest jeden , bo podobno tylko "jeden " był , i dobrze by było aby szybko znalazł dobry dom bo się może za chwilę okazać że nie było w ogóle szczeniaków :(

co chcecie więcej wiedzieć ??

Posted

Masz konto na allegro, może tam go ogłosić. Na dogo w dziale przygarnij psa dużo osób szuka młodych onkowatych albo kaukazowatych.
Jak coś mi się nasunie to go zareklamuję.
Szczeniak wygląda słodko.

A ten motyw, że urodził się tylko jeden, to aż mnie krew zalewa :angryy:.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Paulina87']Masz konto na allegro, może tam go ogłosić. Na dogo w dziale przygarnij psa dużo osób szuka młodych onkowatych albo kaukazowatych.
Jak coś mi się nasunie to go zareklamuję.
Szczeniak wygląda słodko.

A ten motyw, że urodził się tylko jeden, to aż mnie krew zalewa :angryy:.[/QUOTE]

miejmy nadzieje że szybko się znajdzie dobry dom dla niego