nancy24 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Witam serdecznie. Od 2 miesięcy mam problem z moim 11 letnim kundelkiem o imieniu PADDY. Czasami (bo nie zdaża się to codziennie) siusia w domu a nigdy tego nie robił. Moja mama była z nim u Weterynarza i miał robione badanie moczu i krwi. Weterynarz stwierdził, że ma jakieś zapalenie i najprawdopodobniej jest to coś z nerkami i dostał serie 3 zastrzyków przeciw zapalnych. Był spokój około miesiąca i znowu się zaczeło a na dodatek dziosiaj dostał dziwnego ataku - wstał z podłogi, popatrzał na mame i chcąc wskoczyć na łóżko, ledwo się o nie oparł i tak jakby nie mógł złapać powietrza obalił się na plecy i wtedy mama mnie zawołała, że coś się z nim dzieje. Podeszłam do niego zaczełam go głaskać i doszedł do siebie ale zobaczyłam, że ma całą mokrą mordke od śliny i się z siusiał. Z tego co mi mama powiedziała, to nie wysępowały przy tym drgawki a wyglądało to tak jakby przea chwile stracił przytomność. Proszę o pomoc, co to może być? Przyszło mi do głowy, że może reumatyzm go bierze, kiedyś miał problemy z kręgosłupem bo pies go ugryzł koło kręgosłupa i przeszło mu po zastrzykach a było to jakieś 4 lata temu. Quote
klaudia77 Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 szczerze nie mam zielonego pojęcia, ale radziłabym zmienić weta, udać się do innego i dokładnie to wszystko opisać. Quote
nancy24 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Jutro mamy zamiar iść do innej Pani doktór. Na szczęście na razie nie ma ataków ale od wczoraj ma rozwolnienie i nie chce jeść :-( Quote
Recommended Posts