kasiaprodex Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Leonberger troche mieszany został znaleziny w okolicy Warszawy. Mimo ze to młody pies ok 2 lat zostal przeznaczony na ....:placz: Ciotki kto pomoze leosiowi ja nie znam sie na tej rasie. sprawa bardzo pilna. Wyrok wydany a kiedy zostanie wykonany to termni 1-2 tyg. dlatego spieszmy sie go ratowac moj tel 0-602-655-645 Quote
kasiaprodex Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 kto pomoze w ratowaniu Rudego. czy ma za tydzien zasnac na wiecznosc.:placz::placz::placz: Quote
Poker Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 a dlaczego skazany na śmierć? osoby które go znalazły chcą tego? Quote
kasiaprodex Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 Dla tego psa jest potrzebna osoba z doświadczeniem. Pies dziabnął jedna kobitke i stad dowiedziałam sie o jego istnieniu. Obecnie jest na tymczasie ale nie jest on przychulny osobie ktora sie obecnie nim zajmuje. Nie jestem za tym aby usypiac psy ale jezeli on ma trafic do schronu z łatka agresywny i ma tam przesiedziec cale zycie czy to jest wyjscie? Wg mnie powinna sie nim zajac osoba ktora ma doświadczenie z takimi mniej przychylnymi psami. Może cos by podpowiedziała? Quote
paros Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='kasiaprodex']kto pomoze w ratowaniu Rudego. czy ma za tydzien zasnac na wiecznosc.:placz::placz::placz:[/QUOTE] A skąd wiadomo, że to leonberger? Chcemy pomóc psiakowi i poprosimy o zdjęcia Rudego. To dziwne aby leonberger ugryzł :shake: Quote
malagos Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jeszcze dziś można uratować slicznego ON, którego jutro hycel zawozi do Dymin (Kielce) -alarmuje eliza s_k! Quote
Piromanka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 I co się z nim stało w końcu? Jest w Dyminach? Quote
Recommended Posts