kanna Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 jak ja patrzę na te jego "terierowate "uszy to myślę, że trzeba do zdjęć je plasterkiem przykleić, żeby nikt nie miał wątpliwości, że chodzi o doga......... Quote
agamika Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 alboooo...możemy obciąć... byłby bardziej rasowy Quote
agamika Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Hans jest ajk wielki dzieciuch , Majka sie pyta wczoraj mnie czy moze Hasna rozbawić.... no skoro chce .... głupek jej wyrwał dziurę w kurtce niechcący , SAMA chciała . Zero agresji oczywiście ;) Quote
agamika Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 w zeszła środe przyszła kolejka Hansa w Dzienniku ... niestety NIKT nie zadzwonił ..nikt normalny przynajmniej ( był jeden tel od ś&^%&^% , którzy niedawno jednego psa oddali ,wychudzonego i zastraszonego ... , w schronisku sa na czarnej liście wiec dzwonią do ludzi którzy wydają im sie być osobami prywatnymi ... chcą mieć psa co im bedzie mieszkania bronił ... ) Hans dalej w schronisku , na mój widok cieszy się jak szczeniak . rozbawił sie głupek ,. i musze teraz uważać, bo jak go najdzie świr , to kilkadziesiąt kilo mam znienacka na sobie i mi kurtkę skubie .... http://www.youtube.com/watch?v=fWSjNA5ONM8 Quote
kanna Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 przyjdą niebawem cieplejsze dni....ale mrozy w kościach się już nie odpracuje.....taki pies i nadal w schronie......nie wiem już czy smutek czy złość mam większą........ Quote
agamika Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 wilgoć i halny .... na Hansa chętnych brak ... ostatnio zaczął łapać, o co chodzi z tym całym "siadaniem" na komendę , choć uważa ze to kompletna bzdura , bardzo się już lubimy , i najchętniej tego dziadygę sama bym zabrała ,tylko coś lotek mnie nie "słucha" i niema tej 6tki ..... Quote
kanna Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 takie piękne zdjęcia i nikt nie skomentował:shake:......nawet ja:oops: Quote
kizimizi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Zastraszony Asti zbiera na hotel -to dla niego jedyna szansa! Brakuje ok.150zł http://www.dogomania.pl/threads/180544-rozpoczynamy-walkAE-o-A-ycie-Astiego-ZBIERAMY-NA-HOTEL Quote
agamika Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 [quote name='kanna']takie piękne zdjęcia i nikt nie skomentował:shake:......nawet ja:oops: za dzisiejsza sesję będzie to wybaczone ;P zdjęcia od kanny :)))) Quote
agamika Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 ze tez nikt go nie docenił jeszcze ..... Quote
AMIGA Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Pamiętamy, pamiętamy. Tylko wstydzimy się, że nowego domku mu dac nie możemy :-( Quote
kanna Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 niech się wstydzą Ci , którzy go porzucili....nie my Amigo..... Quote
agamika Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Ehh .... potyrpany stary dziad .. cudowny .... Dziś mnie skopał , jak fikołki robił .. - kto to widział zeby taki dziadyga w fikołki się jeszcze bawił ... Quote
LadyS Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ależ piękny pies! Zamieśćcie te zdjęcia w ogłoszeniach, powinny przyciągnąć uwagę tych wszystkich ślepych osób! Quote
kanna Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 nie dośc, że wygląd ma " byczy" to i do tego " byczy":evil_lol: charakter..... Quote
agamika Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Pan dog po wywczasach powodziowych zaraz w poniedziałek do schroniska powrócił. Wiadomo przynajmniej ze w odmu umie sie zachować, i do dzieci tez umie sie ładnie zachować. W czwartek sie przywitał roześmiany ze mną, skończyło sie wręcz fikołkami w trawie (Hansa) , szkoda tlyko ze znowu w tej klateczce siedziec musi :( Quote
agamika Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 :-( Hansiątko dalej w schronisku , tance radości , gdy tylkos ie doniego wejdzie, są nie do opisania, szkoda ze nikt go nie potrafi docenić ... Quote
AMIGA Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Ludzie, gdzie oni mają oczy i serca???? Takie piękne psy "kiblują" w schronisku!!!! Quote
agamika Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 "stateczny starszy" dogowaty :evil_lol: [url]http://www.youtube.com/watch?v=D6KokrOByDs[/url] Quote
agamika Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 [FONT=Arial]Czy Twoje życie jest szare, smutne, czujesz ze powinno być inaczej, ze czegoś w życiu Ci brak ? [/FONT] [FONT=Arial]Możemy Ci pomóc ... [/FONT] [FONT=Arial]ADOPTUJ HANSA [/FONT] [FONT=Arial] Dorosły pies w typie doga niemieckiego który dopiero w schronisku odzyskał szczenięcą beztroskę – którą chętnie dzieli się z człowiekiem . Szaleństwo radości udziela się wszystkim – a jego pozytywna energia uzależnia . Możesz to mieć na co dzień , jedyny nałóg nieszkodliwy dla Ciebie . [/FONT] [FONT=Arial]Zalecany przez 99,9 % medyków oraz szamanów . [/FONT] [FONT=Arial]Nieszkodliwy dla dzieci , mebli, mieszkania .. [/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
Recommended Posts