Jump to content
Dogomania

HANS 7 LAT - molosowaty - potrzebuje domu przed zimą :( POMOCY

Recommended Posts

Posted

jak ja patrzę na te jego "terierowate "uszy to myślę, że trzeba do zdjęć je plasterkiem przykleić, żeby nikt nie miał wątpliwości, że chodzi o doga.........

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Hans jest ajk wielki dzieciuch , Majka sie pyta wczoraj mnie czy moze Hasna rozbawić.... no skoro chce .... głupek jej wyrwał dziurę w kurtce niechcący , SAMA chciała . Zero agresji oczywiście ;)

• 3 weeks later...
Posted

w zeszła środe przyszła kolejka Hansa w Dzienniku ... niestety NIKT nie zadzwonił ..nikt normalny przynajmniej ( był jeden tel od ś&^%&^% , którzy niedawno jednego psa oddali ,wychudzonego i zastraszonego ... , w schronisku sa na czarnej liście wiec dzwonią do ludzi którzy wydają im sie być osobami prywatnymi ... chcą mieć psa co im bedzie mieszkania bronił ... )

Hans dalej w schronisku , na mój widok cieszy się jak szczeniak . rozbawił sie głupek ,. i musze teraz uważać, bo jak go najdzie świr , to kilkadziesiąt kilo mam znienacka na sobie i mi kurtkę skubie ....

http://www.youtube.com/watch?v=fWSjNA5ONM8

Posted

przyjdą niebawem cieplejsze dni....ale mrozy w kościach się już nie odpracuje.....taki pies i nadal w schronie......nie wiem już czy smutek czy złość mam większą........

Posted

wilgoć i halny ....
na Hansa chętnych brak ...

ostatnio zaczął łapać, o co chodzi z tym całym "siadaniem" na komendę , choć uważa ze to kompletna bzdura ,
bardzo się już lubimy , i najchętniej tego dziadygę sama bym zabrała ,tylko coś lotek mnie nie "słucha" i niema tej 6tki .....

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='kanna']takie piękne zdjęcia i nikt nie skomentował:shake:......nawet ja:oops:
za dzisiejsza sesję będzie to wybaczone ;P

zdjęcia od kanny :))))

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ehh .... potyrpany stary dziad .. cudowny ....

Dziś mnie skopał , jak fikołki robił .. - kto to widział zeby taki dziadyga w fikołki się jeszcze bawił ...

• 1 month later...
Posted

Pan dog po wywczasach powodziowych zaraz w poniedziałek do schroniska powrócił.
Wiadomo przynajmniej ze w odmu umie sie zachować, i do dzieci tez umie sie ładnie zachować. W czwartek sie przywitał roześmiany ze mną, skończyło sie wręcz fikołkami w trawie (Hansa) , szkoda tlyko ze znowu w tej klateczce siedziec musi :(

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[FONT=Arial]Czy Twoje życie jest szare, smutne, czujesz ze powinno być inaczej, ze czegoś w życiu Ci brak ? [/FONT]

[FONT=Arial]Możemy Ci pomóc ... [/FONT]

[FONT=Arial]ADOPTUJ HANSA [/FONT]

[FONT=Arial] Dorosły pies w typie doga niemieckiego który dopiero w schronisku odzyskał szczenięcą beztroskę – którą chętnie dzieli się z człowiekiem . Szaleństwo radości udziela się wszystkim – a jego pozytywna energia uzależnia . Możesz to mieć na co dzień , jedyny nałóg nieszkodliwy dla Ciebie . [/FONT]
[FONT=Arial]Zalecany przez 99,9 % medyków oraz szamanów . [/FONT]
[FONT=Arial]Nieszkodliwy dla dzieci , mebli, mieszkania ..

[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]