Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Krzywy
Posted

noszę się z zamiarem kupna staffika , mieszkam w woj. Łódzkim i słyszałem o hodowli Furia p.Lewandowskiego , próbowałem się do Niego dodzwonić , ale chyba numer jest nieaktualny ( sbt.info) , czy moglibyście coś napisać o tej hodowli i pieskach.

Posted

Oto hodowle staffików:

Alikana
Berserker
Bu-Am-Sti
Buldożer
Diabelski Uśmiech
Dobromina
Dynastia Bulli
Furia
Human Dogs
Komisarz
Mat-Staff Staffords
Mediator
Mendog
Port Erin
Pullera
Redbull
Senator
Sirius
Skordatura
Sortis
Staff-Ka
Stawka Większa niż Życie
Wejherstaff

Czy o kimś zapomniałam?

• 7 months later...
Posted

Byłbym bardzo wdzieczny jakby ktoś zamieściłkontakty do wyżej wymienionych hodowli.W najbliższym czasie chcę zostać posiadaczem staffika więc mogą mi być bardzo przydatne

Posted

Bardzo bym prosił o kontakty do hodowli . Chociaż do tych które mają mieć teraz szczenięta . Miałbym już staffika zamuwionego ale( gloria sprawiła mi psikusa)

Posted

Bez urazy, rosa15, ale najprościej będzie jak pochodzisz po stronach www i sam znajdziesz potrzebne maile albo telefony... :) To banalnie proste - wchodzisz na stronę i szukasz zakładki kontakt. Zwykle hodowla daje na siebie jakieś namiary, bo nie da się ukryć że również im zależy na znalezieniu nowych domów dla psów ;) a nie tylko potencjalnym właścicielom na znalezieniu szczenięcia... A strony www znajdziesz na górze tej strony w zestawieniu hodowli, albo np. tutaj: http://www.sbt-info.com.pl/linki.html

Pozdrawiam i życzę cierpliwości w poszukiwaniu szczenięcia.