Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie boję się, że wyszłaby przez moje ogrodzenie, koty przechodzą swobodnie.
Jeżeli sunia nie ma innych propozycji to może zaryzykowałabym , transport jest w
niedzielę. Na zdjęciach nie wygląda na mikruskę.
Dzwoniłam do teresz10 ale nie odbiera, tutaj też się nie odzywa.

Posted

[quote name='*Gajowa*']No właśnie boję się, że wyszłaby przez moje ogrodzenie, koty przechodzą swobodnie.
Jeżeli sunia nie ma innych propozycji to może zaryzykowałabym , transport jest w
niedzielę. Na zdjęciach nie wygląda na mikruskę.
Dzwoniłam do teresz10 ale nie odbiera, tutaj też się nie odzywa.

Raczej na pewno mikrusek :-(

Posted (edited)

W razie czego pomogę w ogłoszeniach, to o tę sunię chodzi?

Maleńka suczka w wieku około 5 lat. Bardzo źle czuje się w schronisku, jest zestresowana, na razie mieszka w biurze. Jest typowym kanapowym pieskiem, musiała kiedyś mieszkać w domu. Potrzebuje szybko nowego właściciela.

Edited by as_ko
Posted

[quote name='*Gajowa*']Tak chodzi o tę sunię
http://2.bp.blogspot.com/-bY4ekPgmYX0/UrgjicDCepI/AAAAAAAADyY/879c04Z2d38/s640/IMG_0126.jpg
ma przyjechać do mnie na BDT. Będę potrzebowała pomocy przy ogłaszaniu suni ,
sama nie potrafię robić ogłoszeń.

[quote name='as_ko']W razie czego pomogę w ogłoszeniach, to o tę sunię chodzi?

Maleńka suczka w wieku około 5 lat. Bardzo źle czuje się w schronisku, jest zestresowana, na razie mieszka w biurze. Jest typowym kanapowym pieskiem, musiała kiedyś mieszkać w domu. Potrzebuje szybko nowego właściciela.

O matuniu, dzięki dziewczyny:loveu:. Spać nie mogłam przez malutką.

Posted

Gajowa , maleńka myślę że szybko znajdzie domek jest przesłodko-cudna, drugi mikrusek też słodziak może mikropsy by ją przejęły ? kurcze straszne to wszystko :( że też takie psiaki siedzą w schronie nie rozumie tego

Posted

1izabelka1 napisał(a):
Gajowa , maleńka myślę że szybko znajdzie domek jest przesłodko-cudna, drugi mikrusek też słodziak może mikropsy by ją przejęły ? kurcze straszne to wszystko :( że też takie psiaki siedzą w schronie nie rozumie tego

Maleńka nie powinna długo czekać na dom ale musi się uspokoić , później sterylka tak,
że trochę czasu to potrwa .
Nikt nie wie czy mała jest dalej w schronie to się dopiero okaże w niedzielę.
Ta biglowata też nie czekałaby długo na dom.

Posted

Rozmawiałam dziś z teresz10 i okazuje się, że malizna Perełka pojechała do Lublina do
DT z opcją DS tak, że do mnie przyjedzie sunia biglowata.
Oby wszystko się jutro udało.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Rozmawiałam dziś z teresz10 i okazuje się, że malizna Perełka pojechała do Lublina do
DT z opcją DS tak, że do mnie przyjedzie sunia biglowata.
Oby wszystko się jutro udało.

musi się udać, rano wyruszamy do schroniska, potem do kliniki w Lubartowie po łyżwę i Amelke a następnie kierunek Warszawa :) trzymajcie kciuki