Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies, młody. Na oko nie ma roku. Przyjazny, ale nie specjalnie wylewny. Bardzo zalezy mi, żeby znalazł dom, bo jest mniejsza kopia jednego z moich psow...

Sunia młoda, kaukazowata, ale mniejsza. Bardzo fajna.

?

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

?

Pies(?)

To jest pies i suczka. Nie pamietalam, ktore to ktore, ale ta ruda to chyba piesek z poprzednich zdjęć, wiec czarne to suczka. Piesek fajny, przyjazny. Suczka dzika, bardzo wystraszona. Przycisneła się do sciany i mnie obszczekała.

Malamut, pies. Już nie calkiem młody.

Pierwsza z prawej. Suczka malutka, cudowna. Taka idealna na kanape ;) Do tego mega przytulak. Gdy tylko zauwazala, ze jestem w okolicach jej boksu biegła do krat i domagala sie glaskania. Zdjecia sa slabej jakosci, nie oddadza jaka jest sliczna. Mega adopcyjna.

Posted

doddy napisał(a):
A jak z bullowatymi w schronisku sytuacja wygląda?

Jak ja byłam to nie widziałam ani jednego.
Mam w domu natomiast do adopcji 3,5 miesięcznego miksa CC z amstaffem i prawdopodobnie szykuje się nam kolejny do odbioru młodziak w typie asta.

Posted

doddy napisał(a):
Jak chcesz to wrzucimy Ci je na profil fundacji.

A nie macie jakiegoś chętnego z Lublina na adopcję?
Mały być może pojedzie do DT w okolicach Krakowa. To drugie zgłoszenie na szczęście się nie potwierdziło.

• 4 weeks later...
Posted

W schronisku jest bardzo dużo psów dużych, małych w typie ras i kundelków. Kto może niech zabiera chociaż po jednym.
Sporo maleńkich suczek.
W typie ras:
- jak zawsze stado huskych do wyboru do koloru
-samiec malamut
-sunia w typie rotka
-młodziutki samiec w typie bordera
-owczarkowatych sporo, 2 bardzo ładne młode samce ON
-dobermanka
-zapasiona wyżlica ta sama od lat
-piękny czarny gruby czarny labek niesamowicie zagubiony
-śliczna biało ruda sunia w typie teriera
-mikro dziadzio w typie sznaucerka chodzi na 3 łapach i ma ze 3 zęby

Posted

[quote name='AngelikaXD']Masz jakies zdjęcia? Łatwiej byłoby komu podesłać. Najbardziej mnie ten border interesuje.[/QUOTE]

Bordera wysłałam do lubelskiej szkoły Temperament ale nie zadeklarowali jakiejś realnej pomocy.
Moge wysłać na maila bo na dogo nie moge powrzucać fot.

Posted

[quote name='dzodzo']sa jakies zdjecia dobermanki?cokolwiek wiadomo?[/QUOTE]
Siedzi w jedynce, dla mnie typowy dobek w pierwszym kontakcie zachowuje dystans a po chwili spędzonej pod klatką wystawia zadek do drapania.
Mogę wysłać zdjęcia na maila.

Posted

[quote name='MaDi']Siedzi w jedynce, dla mnie typowy dobek w pierwszym kontakcie zachowuje dystans a po chwili spędzonej pod klatką wystawia zadek do drapania.
Mogę wysłać zdjęcia na maila.

link z albumem mi sie nie otwiera wiec jak mozesz to fotki dobki wyslij mi na maila
jaba75@vp.pl
dzieki

Posted

[quote name='MaDi']Bordera wysłałam do lubelskiej szkoły Temperament ale nie zadeklarowali jakiejś realnej pomocy.
Moge wysłać na maila bo na dogo nie moge powrzucać fot.[/QUOTE]

Bo i tak mają niektórzy po dwa psy, ale mogę popytać. Zdjecie by się jednak przydało.

Posted

[quote name='Aśka Belkowska']Bo i tak mają niektórzy po dwa psy, ale mogę popytać. Zdjecie by się jednak przydało.[/QUOTE]

Wiadomo jak większość, ale osobom siedzącym w temacie jest dużo łatwiej znaleźć dom dla takiego psa.

Posted

dzieki za zdjecia dobki, z tego co sie dowiedzielismy w miedzyczasie jest niestety chora, ma zmiany skóne i kicha, ma ja oglądac weterynarz.Jest dosc apatyczna i przybita, no zobaczymy.

Posted

[quote name='dzodzo']dzieki za zdjecia dobki, z tego co sie dowiedzielismy w miedzyczasie jest niestety chora, ma zmiany skóne i kicha, ma ja oglądac weterynarz.Jest dosc apatyczna i przybita, no zobaczymy.[/QUOTE]

Wyglądała całkiem dobrze jak tam byłam.

• 1 month later...
Posted

faktycznie piękne te psiaki z Nowodworu i widzę, że jest ich coraz więcej :(( przykre, ale pociesza fakt, że są tacy ludzie jak wy, którzy im pomagają :)