Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj wpadlo nam w rece "baardzo ciekaawe" czasopismo, mianowicie "NAJ" z calkiem swierza data 22 do 26 czerwca 2005
na jednej stronie zostal zamieszczony artykul o rasach niebezpiecznych
zobaczcie jak wg nich wyglada American Pit Bull
ja im normalnie gratuluje hahaha

http://himalaya.fm.interia.pl/dogo/Pitek.jpg

P.S.
milo was znowu poczytac dawno mnie tutaj nie bylo
Zlosnica czy to twoj Pitek zostal wstawiony na zdjeciu (żart) w tej gazecie :) :D :evilbat:

Posted

:o :o :o

Chiko,pozwolilam sobie pojsc za Twoim przykladem i przerzucic tego linka na inne forum.Mam nadzieje,ze nie masz nic przeciwko takiemu papugostwu :wink:

Posted

Moze powinnismy powolac jakies stowarzyszenie obrony bullowatych? :lol:

Bo tak, to pozostaje nam sie tylko krzywo usmiechnac. :-?

Posted

Złośnica, a ja to nawet Red Nosa mam 8)

Ale i tak trzeba zadźwonić/napisać do redakcji, żeby sprostowanie było, no bo jak przekonasz panią spod '5' że jednak nie masz psa z listy :-?

Posted

Złośnica&LUGER napisał(a):
teraz to juz nikogo nieprzegadam...mam Pit Bullterriera 8) jeno troszke bardziej opasłego niż na tym zdjęciu :lol:
:evil_lol: :wink:

Posted

no dokladnie. teraz przecietna pani domu czytajaca naj bedzie juz 100% pewna ze masz psa "agresywnego" bo jest na liscie. zabroni swoim dzieciom podchodzic do psa i zadzwoni po paly z epies bez kaganca a z listy....

a co gorsza np. zona policjanta kupujaca takie piesmo :lol:
i policjant czytajacy je potem na klozecie :lol:

nawet nie wiecie jak to nam moze utrudnic zycie... :evilbat: :lol: :evilbat:

.....powaga.... :roll: :roll:

Posted

MSMIMI napisał(a):
no dokladnie. teraz przecietna pani domu czytajaca naj bedzie juz 100% pewna ze masz psa "agresywnego" bo jest na liscie. zabroni swoim dzieciom podchodzic do psa i zadzwoni po paly z epies bez kaganca a z listy....

a co gorsza np. zona policjanta kupujaca takie piesmo :lol:
i policjant czytajacy je potem na klozecie :lol:

nawet nie wiecie jak to nam moze utrudnic zycie... :evilbat: :lol: :evilbat:

.....powaga.... :roll: :roll:
no to jednym słowem właściciele Pit Bullterierów :lol: :lol: :lol: :lol: macie przechlapane. :wink:
A jednak czytanie takich pisemek kształci :lol: bo cholewcia zawsze myślałam ze to inna rasa :oops: :oops: :oops:

Posted

proponuje zmasowany atak na redakcje!

pani spod piatki i tak wie swoje, bo to, co pisza w naj, jest dla niej swiete, a sprostowan nie czyta, bo jej sie nie chce, ale niech przynajmiej redakcja nie czuje sie bezkarna, ze napisze byle bzdure i to przejdzie