martka1982 Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Dzisiaj Lanka zaliczyła dwa spacerki a potem poszła lulu... Quote
Sabina02 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Biedna Lanka :( Mam nadzieje ze jej sie poszczesci tak jak Ogryzi... Quote
Sabina02 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Kurcze, pomylilam Lanke z Kola, stad to porownanie do Ogryzi. Nie potrafie edytowac moich postow na tym nowym dogo.... Quote
clint_cu Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Lanka pomimo warunków w jakich jest nie załamuje się :) Zawsze merda ogonem, zawsze chętna do zabawy, zawsze spragniona pieszczot i miłości... Prawie codziennie z nią przebywam i widzę jak ona reaguje na człowieka. Lanka (ja nazywam ją Lanolinką) to najcudowniejsze stworzenie na świecie. Ona dopiero w towarzystwie człowieka odżywa. Pomóżcie jej !!!! Quote
Dzika_Figa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Portfolio Lanki na allegro parówkowe. Jakieś uwagi odnośnie treści? Oczywiście możecie je kopiować ile wlezie - prawa autorskie ma Lanka. Quote
martka1982 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Śliczna paróweczka z naszej Laneczki:) Quote
Laima Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Aaa, dostałam kod do wyróżnienia alegratki od niteczki, a ja nie pamiętam hasła do alegratki. :( Ale d. wołowa ze mnie. Jak tylko odzyskam, wyróżnię ogłoszenie. Jak się ma Lana? Quote
martka1982 Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Ma się dobrze. Postaram się wstawić kilka fotek z dnia dzisiejszego wieczorem:) Quote
Dzika_Figa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Jej, jak ona słodko łypie tymi oczyskami :diabloti: No przepiękna jest :loveu: Quote
Laima Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Laneczko, masz wyróżnienie, a ja nie mam hasła do swojej alegratki :( niteczka, dostałaś mój pw? Lana ma piękna allegro - na pewno jej się poszczęści. Miziaki za uszkami! Widzę, że dziewczyna obrasta w tłuszczyk na zimę... Quote
niteczka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Laima']Laneczko, masz wyróżnienie, a ja nie mam hasła do swojej alegratki :( niteczka, dostałaś mój pw? Lana ma piękna allegro - na pewno jej się poszczęści. Miziaki za uszkami! Widzę, że dziewczyna obrasta w tłuszczyk na zimę... Już odpisałam. Nie miałam przez parę dni czasu dla Dogo. A panieneczka piękna, oj piękna! Quote
Igiełka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Urzekła mnie historia Lany pragnę jej pomóc. Taka fajna sunia a tak cierpi przez towarzyszy niedoli.Smutno mi się zrobiło jak przeczytałam o niej .Od zawsze pomagałam potrzebującym zwierzakom jak umiałam najlepiej dawałam opiekę miłość dach nad głową i pełną miske.Jednak z powodu trudnej sytuacji finansowej musiałam troche zaprzestać ale sami wiecie jak ma sie dobre serce to jest to trudne. Nie potafię przejść obojętnie. Quote
Igiełka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Jestem nowa na forum. Mieszkam w okolichach Torunia. Quote
martka1982 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Witamy Cię Igiełko u Lanki:) Lanka zaliczyła wczoraj dwa długie spacerki i dopiero po tym drugim nie chciała już iść na trzeci, a ślipia jej się zamykały tak,że pewnie zasnęłaby na rękach od razu. Dziś też sobie pospacerowała. Jakiś czas temu kolega wolontariusz zaniósł Lankę do innego pomieszczenia, takiego w którym śpią same staruszki, bo tam jej nikt nie zaczepiał i mogła się wyspać do woli. A Lanka co? Poczuła,że jest najmłodsza w towarzystwie i zaczęła ustawiać inne psiaki, tzn to jej ustawianie polegało na tym,że nie pozwoliła już żadnemu innemu psu wejść na fotel, na którym spała:) Spryciara..... Quote
Igiełka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ciekawe który fotel u mnie by przypadł jej do gustu? hehe Quote
Igiełka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Bardzo chce jej pomóc. Proponuje DT u mnie.Pełna opieka , dużo miejsca pełna micha i obroża też się jakaś znajdzie. Quote
martka1982 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Igiełko to bardzo Cię proszę skontaktuj się telefonicznie z naszą panią prezes Marta 513 252 632 dogracie szczegóły, bo tak to u nas wygląda,że najpierw rozmowa telefoniczna:) a skąd jesteś, jeśli mogę spytać? Quote
Igiełka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Tylko że jest jeden problem finansowo leże ale za to miejsca mam dużo Quote
Igiełka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Lana jest taka kochana żal mi jej chce pomóc ale już nie wyrabiam finansowo. Quote
Recommended Posts