Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lanka pomimo warunków w jakich jest nie załamuje się :) Zawsze merda ogonem, zawsze chętna do zabawy, zawsze spragniona pieszczot i miłości...
Prawie codziennie z nią przebywam i widzę jak ona reaguje na człowieka. Lanka (ja nazywam ją Lanolinką) to najcudowniejsze stworzenie na świecie. Ona dopiero w towarzystwie człowieka odżywa. Pomóżcie jej !!!!

Posted

Aaa, dostałam kod do wyróżnienia alegratki od niteczki, a ja nie pamiętam hasła do alegratki. :( Ale d. wołowa ze mnie.
Jak tylko odzyskam, wyróżnię ogłoszenie.

Jak się ma Lana?

Posted

Laneczko, masz wyróżnienie, a ja nie mam hasła do swojej alegratki :( niteczka, dostałaś mój pw?

Lana ma piękna allegro - na pewno jej się poszczęści.
Miziaki za uszkami! Widzę, że dziewczyna obrasta w tłuszczyk na zimę...

Posted

[quote name='Laima']Laneczko, masz wyróżnienie, a ja nie mam hasła do swojej alegratki :( niteczka, dostałaś mój pw?

Lana ma piękna allegro - na pewno jej się poszczęści.
Miziaki za uszkami! Widzę, że dziewczyna obrasta w tłuszczyk na zimę...

Już odpisałam. Nie miałam przez parę dni czasu dla Dogo. A panieneczka piękna, oj piękna!

Posted

Urzekła mnie historia Lany pragnę jej pomóc. Taka fajna sunia a tak cierpi przez towarzyszy niedoli.Smutno mi się zrobiło jak przeczytałam o niej .Od zawsze pomagałam potrzebującym zwierzakom jak umiałam najlepiej dawałam opiekę miłość dach nad głową i pełną miske.Jednak z powodu trudnej sytuacji finansowej musiałam troche zaprzestać ale sami wiecie jak ma sie dobre serce to jest to trudne. Nie potafię przejść obojętnie.

Posted

Witamy Cię Igiełko u Lanki:)
Lanka zaliczyła wczoraj dwa długie spacerki i dopiero po tym drugim nie chciała już iść na trzeci, a ślipia jej się zamykały tak,że pewnie zasnęłaby na rękach od razu. Dziś też sobie pospacerowała.
Jakiś czas temu kolega wolontariusz zaniósł Lankę do innego pomieszczenia, takiego w którym śpią same staruszki, bo tam jej nikt nie zaczepiał i mogła się wyspać do woli. A Lanka co? Poczuła,że jest najmłodsza w towarzystwie i zaczęła ustawiać inne psiaki, tzn to jej ustawianie polegało na tym,że nie pozwoliła już żadnemu innemu psu wejść na fotel, na którym spała:) Spryciara.....

Posted

Igiełko to bardzo Cię proszę skontaktuj się telefonicznie z naszą panią prezes Marta 513 252 632
dogracie szczegóły, bo tak to u nas wygląda,że najpierw rozmowa telefoniczna:)
a skąd jesteś, jeśli mogę spytać?