clint_cu Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dzisiaj Lana miała okazję powygłupiać się ze swoim starym kumplem Ferdkiem. Zachowywali się tak, jak za dawnych czasów, kiedy codziennie razem bawili się i spacerowali:) Gonitwy, zabawy i wygłupy... :) Quote
Evelka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Właśnie trafiłam na wątek... Sunia jest przekochana! I już od dawna powinna grzać pupę na swojej kanapie... Popytam wśród znajomych, może uda mi się coś zdziałać... Quote
clint_cu Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Lanolinka była bardzo grzeczna :) Zawsze jest grzeczna, czasami tylko lubi sobie pobiegać po okolicznych krzakach :) Quote
Evelka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jesteście naprawdę wspaniali! Dzięki Wam te psiaki mogą mieć chociaż namiastkę normalnego życia i zaznać odrobinę szczęścia i radości! Quote
clint_cu Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dziękujemy za tak miłe słowa :) Ale wspaniałe są te wszystkie psiaki, którymi mamy szczęście się opiekować :) Quote
martka1982 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 ale co z tego skoro domu brak? zainteresowanie Laną jest zerowe! :(( Quote
clint_cu Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ciekawe, dlaczego nikt nie chce zainteresować się Lanolinką? Przecież to taki kochany przytulas :) No i zmężniała bardzo - zrobiła się bardziej samodzielna, mniej strachliwa... Nauczyły ją tego jej dwie koleżanki: Jowitka i Pusia, z którymi codziennie szaleje na spacerach :) Quote
Evelka Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Cały czas myślę o Lanie... Tak bardzo chciałabym Jej jakoś pomóc...:shake: Mam nadzieję, że już niedługo znajdzie wspaniały dom... Quote
martka1982 Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Evelko! Laneczka szuka domu już przeszło rok:(( od jakiegoś czasu regularnie wyróżniam jej allegro i nic:( psina ma pecha:((( Quote
clint_cu Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Nie można mieć pecha całe życie... Wierzę, że w końcu ktoś doceni walory Lanolinki... Skacz Lanka, skacz wysoko :) Quote
clint_cu Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Na górę! Lanka skacz! Może już niedługo...? :) Quote
martka1982 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Są!!! Lanka w końcu pojedzie do domku! szukamy transportu do Warszawy:)) Quote
Evelka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 To naprawdę WSPANIAŁE wieści!!!!:multi: A domek jest na pewno sprawdzony?? Pytam tak tylko dla pewności, żebym mogła na spokojnie w pełni oddać się radości;) No i w ogóle napisz proszę coś więcej o tym domku! Lankę wypatrzyli na jakimś ogłoszeniu? No i z Kim Lana będzie mieszkała? W transporcie niestety nie mam jak pomóc:shake: Ale napisz może do TERESY BORCZ, Ona jest niezastąpiona w wynajdywaniu transportów! Quote
si_bcw Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Ametystcat na miau w sekcji "co jakiś czas" oferuje transport na trasie Warszawa-Poznań-Warszawa na dogo za zwrot kosztów sporo propozycji np pati-c też czekam na newsy skąd domek i jaki dla Lanki:) Quote
martka1982 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 sylwia, tylko ze pati jest z wawy,czyli musialaby zrobic przeszlo 400km. jesli nie znajde kogos kto jedzie przy okazji do warszawy, to wtedy odezwe sie chociazby do pati. domek wypatrzyl Lankę na allegro. jest to pani emerytka, ktora specjalnie chciala pieska nie majacego duzych szans na adopcje,nie młodego juz, taka kluske wlasnie gdyz wczesniej miala jamniki, tez grubawe:) dla Lanki bedzie miala mnostwo czasu, potrzebuje suni spokojnej, do wysciskania i wycalowania. wie,ze lanka jest plochliwa i bedzie musiala chodzic dlugo na smyczy. mam na razie kontakt telefoniczny i mailowy do corki tej pani, poniewaz ona sama wraca we wtorek z zagranicy (jesli loty zostana wzniowione) ale nawet jesli nie, to lankę bedzie mial kto odebrac Quote
martka1982 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 si_bcw napisał(a):Ametystcat na miau w sekcji "co jakiś czas" oferuje transport na trasie Warszawa-Poznań-Warszawa na dogo za zwrot kosztów sporo propozycji np pati-c też czekam na newsy skąd domek i jaki dla Lanki:) a mogłabys sie jej zapytac kiedy teraz bedzie jechala na tej trasie? bede wdzieczna:) Quote
si_bcw Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 spytam jeszcze znajomej, której mąż regularnie jeździ na różnych trasach, może akurat i w stronę Warszawy. ametystcat raczej nie wypali bo logowała się na miau wieki temu:( Quote
Sabina02 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Super wiadomosci! :multi: Trzymam kciuki! :bigok: Quote
Daga&Maks Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 no to wspaniale że znalazł się dom dla Lanki :) Quote
Recommended Posts