Nor(a) Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Moze ktos zechce zerknąc na ..najnowsze zdjecia mojego do niedawna dysplatycznego psiaka. Takie nieco od srodka zdjecia :P Przed: Po: Pies normalnie biega po podwórku..skacze. Oszczędzamy oczywiscie jeszcze ją, ale juz niedlugo bedzie mogla robic co bedzie chciala :wink:, ....a dysplazja zostanie tylko jako historia do wspominania.... :wink: Quote
Agnes Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 niesamowite :o a droga taka operacja? :roll: jesli mozna spytac? :roll: Quote
Nor(a) Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 [quote name='Agnes']niesamowite :o to samo powiedzialam ogladając to wczoraj w klinice na kontroli.. :o a droga taka operacja? :roll: jesli mozna spytac? :roll: zdrowko psiaka (kazdego) jest bezcenne :wink: ....."srednia krajowa" mniej wiecej Quote
Nor(a) Posted June 22, 2005 Author Posted June 22, 2005 adda napisał(a):A co to są te takie rzeczy? srubki z plytkami, ktore w zasadzie mozna by wyjąc juz..kosc sie zrosla..srubki zostaja na pamiątkę.. :wink: Quote
Agnes Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Nor(a) ja wiem, ze zdrowie jest bezcenne ;) pytalam z ciekawosci, a tak naprawde wiadomo, ze nie kazdy moze sobie pozwolic na taka operacje :( nawet jakby bardzo bardzo chcial... Quote
MateuszCCS Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Nor(a) napisał(a):....a dysplazja zostanie tylko jako historia do wspominania.... :wink: A mi nie pozostaje nic jak jeszcze raz podziekowac Pani dr Degorskiej i Panu dr Sternie ... :roll: Pozdrawiam, M. Quote
MateuszCCS Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:klacz: :klacz: :klacz: A my teraz z niecierpliwoscia czekamy na przywoz tego oto szkraba: ... ktory ma juz teraz ... 10 kg :o I mam nadzieje, ze Vega juz niedlugo bedzie mogla sie w pelni rozkoszowac zabawami z nowym domownikiem :wink: Quote
mmbbaj Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 :P :P :P za zdrowie Vegi :drinking: :drinking: :drinking: , a ten 10 kilogramowy "maluszek" jest :lilangel: , ja też nie mogłabym się go już doczekać :loveu: Quote
coztego Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 No to fajowo!!! :kciuki: Pociechy z maluszka życzę ;) Quote
asher Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 Rany, nawet ja, z moją spostrzegawczościa na minusie, widzę róznicę :o Ciesze się, że Vega juz jest zdrowa :angel: Quote
MateuszCCS Posted June 23, 2005 Posted June 23, 2005 asher napisał(a):Rany, nawet ja, z moją spostrzegawczościa na minusie, widzę róznicę :o Ciesze się, że Vega juz jest zdrowa :angel: Pierwsze zdjecie i tak jest lepsze niz robione 10 dni wczesniej - bo po 10 dniach wmuszania w psa duzych dawek artroflex'u ... Poczatkowe RTG niestety zaginelo w akcji, ale bylo zupelnie hardcore'owe - w zasadzie wskazywalo na wywichniecie stawu :-? Pozdrawiam, M. Quote
MateuszCCS Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 [quote name='mmbbaj']:P :P :P za zdrowie Vegi :drinking: :drinking: :drinking: , a ten 10 kilogramowy "maluszek" jest :lilangel: , ja też nie mogłabym się go już doczekać :loveu: Do maluszka to sie nasza rekonwalescentka musi powolutku przyzwyczajac ... Jak patrze na ich zapasy, to nie wiem o ktora sie bardziej bac 0X Pocieszajace, ze potem to wyglada jakos tak: Quote
asher Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 Widzę, że goła doopcia pokryła się ryżym jeżykiem :lol: A maleństwo śliczne :angel: Jak ma na imię? Quote
MateuszCCS Posted June 26, 2005 Posted June 26, 2005 asher napisał(a):Widzę, że goła doopcia pokryła się ryżym jeżykiem :lol: A maleństwo śliczne :angel: Jak ma na imię? Mhm :) Siersc powolutku odrasta :P A gordonka ma "w papierach" wybrane zreszta przez nas "Blue Moon", a wołamy na nia po prostu "Blue" :wink: Pozdrawiam, Mateusz. P.S. Zapraszam na Grupe 7 / Pointery i Setery - do watku "galeria ..." - jest jeszcze kilka fotek, a nie chce ich tutaj wklejac, bo bedzie mocno OT :evilbat: Quote
kinia_w Posted June 27, 2005 Posted June 27, 2005 To spanie razem jest przesłodkie :) I super, że psinka już zdrowa :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Recommended Posts