Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak niestety dt u Gosi rozmył się,ale wierzę ,że Tasia ma większą moc sprawczą :cool3: . Transport do Olsztyna nadal aktualny,jestem w Ostrołęce na weekend,więc mogę podskoczyć do Kruszewa.

Posted

Mamy światełko w tunelu - nad adopcją Idefixa zastanawia sie Pani, która pewnie pojedzie z nami go poznać. Czekam dziś wieczorem na potwierdzenie.

Posted

Witam
Idefix wykąpany, najedzony i po spacerze leży obok mnie i drzemie. Drogę zniósł dobrze chodząc po mnie dla tego nie tylko jego trzeba było kąpać:lol: Początkowo chodził po całym domu nie siadając nawet na chwilę teraz się już trochę oswoił i leży spokojnie.

Posted

Anulka1977 napisał(a):
Witam
Idefix wykąpany, najedzony i po spacerze leży obok mnie i drzemie. Drogę zniósł dobrze chodząc po mnie dla tego nie tylko jego trzeba było kąpać:lol: Początkowo chodził po całym domu nie siadając nawet na chwilę teraz się już trochę oswoił i leży spokojnie.

Witamy :loveu:
miło czytać, mam nadzieję, że będziesz się czasem dzieliła informacjami z życia z Białasem :)
super :):multi:

Posted

jayo napisał(a):
Mamy światełko w tunelu - nad adopcją Idefixa zastanawia sie Pani, która pewnie pojedzie z nami go poznać. Czekam dziś wieczorem na potwierdzenie.

A co z tą Panią?
Może spodoba się Jej inny piesek z naszego towarzystwa i zeche go poznać?

Posted

Anulka1977 napisał(a):
Witam

Witamy na dogo :multi: zycze wszystkiego dobrego :loveu:

Posted

esperanza napisał(a):
Dziękujemy za wieści :p

Nie sądziłam, że się tu "spotkamy" :p
Jak minęła pierwsza doba?

Witamy
Pierwsza doba idefixa po za pogryzioną futryną minęła bez zarzutu. Psiak przespał całą noc bez żadnego skomlenia czy drapania, a rano powitał nas merdając ogonkiem. Powoli się do nas przyzwyczaja i nie kuli się tak bardzo jak wczoraj. Odbyliśmy wizytę u weterynarza ale na razie nie możemy go nawet zabezpieczyć od kleszczy ze względu na jego rany które pierw muszą się zagoić, zobaczymy w sobotę mamy wyznaczoną kolejną wizytę jak będziemy wiedzieć coś więcej to damy znać.
Dziekujemy za zainteresowanie i ciepłe słowa.
Pozdrawiamy

Posted

Anulka1977 napisał(a):
Witamy
Pierwsza doba idefixa po za pogryzioną futryną minęła bez zarzutu. Psiak przespał całą noc bez żadnego skomlenia czy drapania, a rano powitał nas merdając ogonkiem. Powoli się do nas przyzwyczaja i nie kuli się tak bardzo jak wczoraj. Odbyliśmy wizytę u weterynarza ale na razie nie możemy go nawet zabezpieczyć od kleszczy ze względu na jego rany które pierw muszą się zagoić, zobaczymy w sobotę mamy wyznaczoną kolejną wizytę jak będziemy wiedzieć coś więcej to damy znać.
Dziekujemy za zainteresowanie i ciepłe słowa.
Pozdrawiamy

Super, że Idefix miał takie szczęście :multi: :p Koniecznie informuj co u niego słychać :multi:

Myślę, że temat można przenieść do "Już w nowym domu" :D

Posted

Super, ze przystojniak nareszcie nie siedzi w boksie, tylko wygrzewa sie w domku !!! :loveu:

Bedziemy czekac na zdjecia kudłacza z nowego domu :razz: