esperanza Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Cudne małe stworzenie, kudłaty Idefix jest najprawdopodobniej mixem westa. Ma ok. 2 lata i jest bardzo zaniedbany. Początkowo bał się wyjść z budy. Ale po kilku smaczkach znacznie się ośmielił. Idefix to cudowny psiak i liczyliśmy że szybko znajdzie dom. Niestety z dnia na dzień Idefix jest coraz smutniejszy, a co najgorsze inne psy bardzo go atakują. Boimy się, że może zostać zagryziony, dlatego pilnie poszukujemy domu tymczasowego. Mogę zafundować worek karmy, byleby tylko ktoś go uratował przed śmiercią :placz: Quote
malawaszka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 jejuniu ale ślicznościowy!!!!! sznaucerem on nie jest, ale dołożę go do sznaucerowego allegro - a nuż jakiś miłośnik brodatych go wypatrzy chciałam tam dać też Mopka Waszego, ale zdjęć nie ma :shake: Quote
esperanza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Zdjęcia Mopka są tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/niech-szorsciak-skradnie-ci-serce-148819/?highlight=warka Nowszych niestety nie mamy :oops: Quote
Soema Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Ja się dziwię jak on tyle czasu może w tym schronie siedzieć.. Przecież jest boski, a foty też pięknie zrobione. Mam nadzieję, że ktoś się odezwie, kto deklarował DT.. Quote
Guest ambird Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Idefix ma już u nas ogłoszenie: Labradory.info :: Zobacz temat - Idefix, mały kudłacz, ok 2lat potrzebuje pomocy Quote
Soema Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='ambird']Idefix ma już u nas ogłoszenie: Labradory.info :: Zobacz temat - Idefix, mały kudłacz, ok 2lat potrzebuje pomocy Bardzo Ci dziękuję! Nie jest to York, ale może komuś serce zmięknie.. Quote
Kika9004 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Do góry mały!! Jest prześliczny :multi::multi::multi: Quote
Onaa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Faktycznie, prześliczny psiak. A jak długo on w tym schronisku siedzi ? Quote
jayo Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dziwne, ze jeszcze nie znalazł sie dom dla niego... tyle innych, mniej pieknych od niego, domy już znalazło - a jego typowałyśmy na początek kolejki i nic... A ma allegro? może ktoś ma szczęśliwszą rękę od nas i może mu zrobić? Quote
esperanza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 W schronisku w Kruszewie, 120km od W-wy Quote
Ania&Rudy Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 to ja podnoszę, Idefix - mały piesku życzę Ci duuużo szczęścia, znajdź szybko domek :) Quote
leni356 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Jaki biedaczek :-( Wysłałam do pani która się zgłosiła do adopcji kudłacza, kawalerka w Wwie, ale za to dużo spacerów i dużo miłości. Może się spodoba Quote
Onaa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 A może ktoś mógłby mu zrobić allegro ? Ja niestety nie mam tam konta :oops:. Quote
esperanza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Zrobię mu allegro. On powinien jak najszybciej opuścić schronisko. Quote
Sysa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Pewnie nie wiadomo jak Idefix zachwuje się w domu? Czy może przeszedł już jakiś dt lub chociaż odwiedziny? Quote
esperanza Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Niestety nie był w dt :shake: Nie wiemy, jak się zachowuje w domu. Quote
jayo Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 esperanza napisał(a):Niestety nie był w dt :shake: Nie wiemy, jak się zachowuje w domu. Nie wiemy czy zachowuje czystosc - ale z tym mozna sobie dosc szybko poradzic w przypadku psa doroslego. Nie jest agresywny w zadnym wypadku. Natomisat nie potrafimy stwierdzic, czy nie bedzie mial leku separacyjnego. Quote
Tasia i Tyson Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 oto banerek dla Maleństwa.To mój pierszy banerek w życiu więc przepraszam że taki słaby... Quote
Recommended Posts