Szerkanka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Zuch Pannica, Z. Saro czy mała ma wpisy o szczepieniach do ksiazeczki? Quote
evel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 A może zadzwonicie do Murki i spytacie, czy ma miejsce dla takiego malucha? Ona ma hotelik, więc mała by się zsocjalizowała z innymi psami i z rodzinką Murki, a za takiego małego gluta Murka chyba policzyłaby najniższą stawkę. Quote
Szerkanka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 evl napisał(a):A może zadzwonicie do Murki i spytacie, czy ma miejsce dla takiego malucha? Ona ma hotelik, więc mała by się zsocjalizowała z innymi psami i z rodzinką Murki, a za takiego małego gluta Murka chyba policzyłaby najniższą stawkę. Juz pisze pw do Murki. Quote
zaginiona sara Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 oczywiscie jest wpis, 2 naklejki pieczatka itd. ksiazeczka taka z 3 stron mala nie powinna sprawiac problemu przy przewozie, boi sie troche jezdzic ale to lubi bo siedzi na rekach, chyba sie boi bo taka jest grzeczna w czasie jazdy :) Quote
Szerkanka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Napisala do kluski z lublina o dt. Fajnie ze jest wpis :) Quote
Soema Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Niestety, nie znalazłam żadnego DT wolnego... już nie wiem kogo pytać. Quote
Szerkanka Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 http://www.dogomania.pl/threads/20791-Spis-DomA-w-Tymczasowych/page13 a co myslicie o tym ? Quote
Soema Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Szerkanka napisał(a):Co u małej?! ... uprzedziłaś mnie :) Zaginiona, jak małe? Jak kontakty czarnej z psami i nie tylko? Quote
Szerkanka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Czy ta adopcja w ogole jeszcze jest aktualna ?! Quote
Soema Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Szerkanko, zaginiona się nie kontaktowała?:roll: to już tydzień... Quote
Szerkanka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 nie, zero jakichkolwiek wiesci... moj nr. tel. tez byl tu podawany na ktorejś stronie, wrazie co, ale nic... cisza. Quote
zaginiona sara Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 nie widzialam Twojego nr natomiast podalammoj w raziejakichkolwiek pytan zawsze mozna zadzwonic w moim kompie dogo nie dziala wiec pisalam wczesniej ze tylko mail albo telefon i ponawiam mala dostala kolejna dawke od robakow i ma wyraznie mniejszy brzuch juz po 1 znow chodzila na smyczy i bylo ok. w miescie jest grzeczniejsza, spokojniejsza, na wsi szaleje, biega, podgryza bywa troche niedelikatna w stosunku do wiekszych psow i kota adopcja nadal aktualna, wedlug mnie nie wymaga potwierdzania co jakis czas czy wizyta sie odbyla? Quote
Szerkanka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 wizyta jest dogadana na sobote... wybacz ale tydzien bez odzewu zainteresowana osobe moze zaniepokoic. Quote
zaginiona sara Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 dziekuje Talia rozumie ze moze niepokoic ale juz wczesniej pisalam o problemach z dogo i o kontakcie telefonicznym i mailowym moj numer masz i zawsze mozna zadzwonic, odbieram jesli moge a jesli nie to trzeba dzwonic do oporu lub wyslac sms pojawily sie i gluche telefony z zastrzezonego nr ale to niekoniecznie musi byc zwiazane z dogo naskrobalam wczesniej dlugiego posta i nie mozna wyslac, pw pisalam to samo ale nr do Ciebie nie mam bo chyba dzwonilas z zastrzezonego nr czy wiesz kiedy chcesz przyjechac po mala?chodzi mi o date. i czy chcesz ja odbierac z Lublina czy podjechac do mnie? przygotuj sie na to ze obrozka na nia jest malutka i moga byc klopoty zeznalezieniem (chociaz teraz to chyba takiego problemu nie bedzie w dpbie internetu) ale ja polecam szelki, na nia chyba koci rozmiar czy chcesz zebym zrobila jej szczepienie od wscieklizny jesli bede mogla? nie wiem czy przy wywozie do Niemiec obowiazuje jakas kwarantanna ze szczepienie musi byc iles przed wjazdem paszportu nie mam mozliwosci zalatwic, nie wiem czy wscieklizna nie musi byc wbijana w paszport i w ogole Quote
Szerkanka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja bede jecchac pociagiem, to napewno i mysle ze jakos ok. 20stego, to zalezy jak wolne z pracy dostane. Czy jest mozliwosc zebys wyjechala w moja str. pociagiem i umowily sie na jakies konkretnej stacji ode mnie to jest 6 godzin jazdy w jedna strone. Szelki juz mam kupione, sa naprawde malenkie, wstawie pozniej zdjecie. Oczywiscie chcialabym zeby to szczepienie bylo zrobione, wscieklizna musi byc w paszporcie, tylko to chyba mozna przepisac, tak mi sie wydaje. Najbardziej mi zalezy na tym zebys wyjechala mi chociaz troche w moja str. bo 6 godz. to naprawde duzo. Quote
Szerkanka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Kurdeee:/ olejny klopot,duzo wiekszy... od dnia 12.12.09 jest zmieniony rozklad jazdy pkp. i powrotny pociag mam o godz. 20.09 co znczy ze ok 4tej rano bylabym w domu, dziewzyny troche sie boje jechac w nocy i to jeszcze sama i w ogole... moze ktos by jechal w tą strone, chociaz kawałek trasa lublin - toruń? Quote
zaginiona sara Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 dowiedz sie o wsciekliznie i paszporcie z ktorej strony przyjezdza pociag bo nie wiem za bardzo jak tory ida ale chyba od Krasnika proponuje podjedz pociagiem do Warszawy a z Warszawy busem i z Lublina do Warszawy busem, jest bezpieczniej, busy Warszawa- Lublin sa chyba czesto ale musisz zrobic rezerwacje bo to bedzie przed swietami Quote
Szerkanka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Kurde, ja nigdy w Warszawie nie bylam, nie orientuje sie kompletnie co gdzie jest Quote
Szerkanka Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 zaginiona sara napisał(a):dowiedz sie o wsciekliznie i paszporcie z ktorej strony przyjezdza pociag bo nie wiem za bardzo jak tory ida ale chyba od Krasnika proponuje podjedz pociagiem do Warszawy a z Warszawy busem i z Lublina do Warszawy busem, jest bezpieczniej, busy Warszawa- Lublin sa chyba czesto ale musisz zrobic rezerwacje bo to bedzie przed swietami Wscieklizna jest wpisywana w paszport, wlasnie sprawdzilam u mojego CCtka Quote
Recommended Posts