Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A może zadzwonicie do Murki i spytacie, czy ma miejsce dla takiego malucha? Ona ma hotelik, więc mała by się zsocjalizowała z innymi psami i z rodzinką Murki, a za takiego małego gluta Murka chyba policzyłaby najniższą stawkę.

Posted

evl napisał(a):
A może zadzwonicie do Murki i spytacie, czy ma miejsce dla takiego malucha? Ona ma hotelik, więc mała by się zsocjalizowała z innymi psami i z rodzinką Murki, a za takiego małego gluta Murka chyba policzyłaby najniższą stawkę.

Juz pisze pw do Murki.

Posted

oczywiscie jest wpis, 2 naklejki pieczatka itd.
ksiazeczka taka z 3 stron
mala nie powinna sprawiac problemu przy przewozie,
boi sie troche jezdzic ale to lubi bo siedzi na rekach,
chyba sie boi bo taka jest grzeczna w czasie jazdy :)

Posted

nie widzialam Twojego nr natomiast podalammoj w raziejakichkolwiek pytan zawsze mozna zadzwonic

w moim kompie dogo nie dziala wiec pisalam wczesniej ze tylko mail albo telefon i ponawiam

mala dostala kolejna dawke od robakow i ma wyraznie mniejszy brzuch juz po 1
znow chodzila na smyczy i bylo ok.
w miescie jest grzeczniejsza, spokojniejsza, na wsi szaleje, biega, podgryza
bywa troche niedelikatna w stosunku do wiekszych psow i kota

adopcja nadal aktualna, wedlug mnie nie wymaga potwierdzania co jakis czas
czy wizyta sie odbyla?

Posted

dziekuje Talia

rozumie ze moze niepokoic ale juz wczesniej pisalam o problemach z dogo i o kontakcie telefonicznym i mailowym
moj numer masz i zawsze mozna zadzwonic, odbieram jesli moge a jesli nie to trzeba dzwonic do oporu lub wyslac sms

pojawily sie i gluche telefony z zastrzezonego nr ale to niekoniecznie musi byc zwiazane z dogo

naskrobalam wczesniej dlugiego posta i nie mozna wyslac, pw pisalam to samo ale nr do Ciebie nie mam bo chyba dzwonilas z zastrzezonego nr

czy wiesz kiedy chcesz przyjechac po mala?chodzi mi o date. i czy chcesz ja odbierac z Lublina czy podjechac do mnie?
przygotuj sie na to ze obrozka na nia jest malutka i moga byc klopoty zeznalezieniem (chociaz teraz to chyba takiego problemu nie bedzie w dpbie internetu) ale ja polecam szelki, na nia chyba koci rozmiar

czy chcesz zebym zrobila jej szczepienie od wscieklizny jesli bede mogla?
nie wiem czy przy wywozie do Niemiec obowiazuje jakas kwarantanna ze szczepienie musi byc iles przed wjazdem
paszportu nie mam mozliwosci zalatwic, nie wiem czy wscieklizna nie musi byc wbijana w paszport i w ogole

Posted

Ja bede jecchac pociagiem, to napewno i mysle ze jakos ok. 20stego, to zalezy jak wolne z pracy dostane.
Czy jest mozliwosc zebys wyjechala w moja str. pociagiem i umowily sie na jakies konkretnej stacji ode mnie to jest 6 godzin jazdy w jedna strone.
Szelki juz mam kupione, sa naprawde malenkie, wstawie pozniej zdjecie.

Oczywiscie chcialabym zeby to szczepienie bylo zrobione, wscieklizna musi byc w paszporcie, tylko to chyba mozna przepisac, tak mi sie wydaje.

Najbardziej mi zalezy na tym zebys wyjechala mi chociaz troche w moja str. bo 6 godz. to naprawde duzo.

Posted

Kurdeee:/
olejny klopot,duzo wiekszy... od dnia 12.12.09 jest zmieniony rozklad jazdy pkp. i powrotny pociag mam o godz. 20.09 co znczy ze ok 4tej rano bylabym w domu, dziewzyny troche sie boje jechac w nocy i to jeszcze sama i w ogole... moze ktos by jechal w tą strone, chociaz kawałek trasa lublin - toruń?

Posted

dowiedz sie o wsciekliznie i paszporcie
z ktorej strony przyjezdza pociag bo nie wiem za bardzo jak tory ida ale chyba od Krasnika
proponuje
podjedz pociagiem do Warszawy a z Warszawy busem
i z Lublina do Warszawy busem, jest bezpieczniej, busy Warszawa- Lublin sa chyba czesto ale musisz zrobic rezerwacje bo to bedzie przed swietami

Posted

zaginiona sara napisał(a):
dowiedz sie o wsciekliznie i paszporcie
z ktorej strony przyjezdza pociag bo nie wiem za bardzo jak tory ida ale chyba od Krasnika
proponuje
podjedz pociagiem do Warszawy a z Warszawy busem
i z Lublina do Warszawy busem, jest bezpieczniej, busy Warszawa- Lublin sa chyba czesto ale musisz zrobic rezerwacje bo to bedzie przed swietami

Wscieklizna jest wpisywana w paszport, wlasnie sprawdzilam u mojego CCtka