Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 furciaczek napisał(a): Talia zdrowiej, ja w grudniu w rodzinne strony zawitam i chetnie bym na psiowy spacer sie wybrala:loveu: Do grudnia to raczej wyzdrowieje:loveu: I na spacerek zawsze chetne:multi: Jeśli chodzi o wizytę to mi najbardziej pasowałby weekend. Niestety w tygodniu tak mam szkołę, że ciężko byłoby mi dojechać. Quote
Szerkanka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 W weekend tez mi najbardziej by pasowalo. Na spacer z moim wariatem tez bym sie mogla wcisnac? :) Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Szerkanka napisał(a):W weekend tez mi najbardziej by pasowalo. Na spacer z moim wariatem tez bym sie mogla wcisnac? :) Oczywiście. Mam sunie, która nie podskakuje do większych:evil_lol: Quote
zaginiona sara Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 co proponujecie bialej nowy watek zalozyc? wszystko jest o czarnej jak narazie nowych zdjec nie przewiduje niestety :shake: Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 zaginiona sara napisał(a):co proponujecie bialej nowy watek zalozyc? wszystko jest o czarnej jak narazie nowych zdjec nie przewiduje niestety :shake: Moim zdaniem to dobry pomysł. Zazwyczaj jak jest jeden watek dla kilku psów to jeden wzbudza wieksze zainteresowanie niż inne. Quote
zaginiona sara Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 prosze zrobcie ogloszenia dla bialej bo byly robione ale dawno zaloze jej nowy watek Quote
furciaczek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Moge szybciutko wystawic allegro i gratke dla malej :) Quote
zaginiona sara Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 bardzo bardzo chetnie:loveu: jakos przeszly bez echa ogloszenia, byl jeden domek ale jak padlo haslo umowa to nastalo milczenie owiec Quote
furciaczek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Przyslij mi na pw namiary kontaktowe w sprawie adopcji malej :) Quote
zaginiona sara Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 nie moge na pw bo mi sie ta ikonka wlasnie nie wyswietla(w tej chwili, czasm bez zdjec jest itd. wina kompa) puszkaa@interia.eu 517293837 Quote
furciaczek Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Dzieki :) Podeslac Ci ankiete przedaopcyjna?? Umowe masz?? Quote
zaginiona sara Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 nie mam ani tego ani tego podeslij zeby tylko ktos wzial bialaske jesli ktos dzwonil do mnie z zastrzezonego w ostatnich dniach to prosze dzwonic do oporu Quote
zaginiona sara Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 dziekuje dostalam maila bylam dzisiaj u czarnulki jednak aniolkiem sie nie stala, probuje ustawiac wieksze psy przy jedzeniu, a z kotem bawila sie bardzo niedelikatnie, mala zadziorka, ma charakterek, spodnie oczywiscie mialam gryzione, tylko za bardzo tego nie bylo czuc, ze cos szarpie spodnie, wieczorem powinny byc nowe fotki czarnej Quote
zaginiona sara Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 mala cokolwiek urosla ale nie bardzo widac to taka kropeczka niestety zdjecia nie byly w moim telefonie i nie zdazylam zrzucic :( Quote
Szerkanka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Sara, mozesz napisac ile Mała ma mniej wiecej od karku do ogonka? Quote
zaginiona sara Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 za nic tego nie napisze bo nie wiem musialabym zmierzyc, nie wiem czy wiesz jakie sa kosci techniczne ale nie rurkowe tylko plaskie jest mniej wiecej takiej dlugosci :p bo stala nad ta koscia a czemu pytasz? Quote
gryzeldzia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Może powinnyście dać lepsze fotki psiaków.Takie chwytające za serducho.W jakiej miejscowości przebywają te maluchy? 30km od Lublina ale w którą stronę(napisz pw). Quote
zolly Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Przepraszam, że nie na temat ale może tutaj ktoś zwróci na nią uwagę? http://www.dogomania.pl/forum/f28/muszka-z-lublina-ostatnia-deska-ratunku-173818/ Quote
zaginiona sara Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 w strone opola lubelskiego Quote
Szerkanka Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Co z ta wizyta? bo juz dlugo czekam, nastawiam sie na Małą a nie wiem czy wkoncu bedzie moja, wlasnie dostalam wiadomosc na pw, o szczeniakach ktore maja byc zabite... Quote
furciaczek Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Szerkanka Ty chcesz adoptowac te mala?? Quote
Recommended Posts