Soema Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='Ania&Rudy']Dziewczyny, a tej białej nie da się podciągnąć pod jrt? Może wtedy szybciej znalazłby się chętny?[/QUOTE] Nie ma sensu, bo to zwykły cudny kundelek, niech ludzie mają tego świadomość.;) Quote
Ania&Rudy Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 mi trochę przypomina, dlatego wyskoczyłam z takim pomysłem, nie upieram się, żeby zakrzywiać rzeczywistość do własnych potrzeb ;) Quote
Soema Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='Ania&Rudy']mi trochę przypomina, dlatego wyskoczyłam z takim pomysłem, nie upieram się, żeby zakrzywiać rzeczywistość do własnych potrzeb ;)[/QUOTE] Przy szczeniakach kundelków jest tak, że ona nagle może się zrobić dłuuga, albo wysoka :roll: a potem zwrot, albo schron.. albo nie wiem co. Mało razy ludzie idą schronu i chcą "wymienić" :mdleje: :shake: Quote
Ania&Rudy Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 no niestety, niektórzy ludzie są kompletnie bezmyślni :shake: ja bym chętnie wzięła któreś z tych maleństw, ale mój małż zabiłby mnie strzałem z bliskiej odległości w podstawę czaszki chyba :evil_lol: Quote
zaginiona sara Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 mi albo dt czarnej tez chodzi po glowie ta biedna drobinka kropcia biala lepiej sobie radzi, nie ma towarzystwa wiekszych psow, tez nas czeka strzal z bliskiej odleglosci czarna tez nie chce dac sobie w kasze napluc, ale wiadomo duzy wiecej moze, na szczescie wieksze pieski maja swoj ogrodzony teren i mam nadzieje ze juz spacery sie oddzielnie odbywaja, wiadomo ze caly czas nie da sie ich odizolowa ale zawsze to cos Quote
agaruletka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 witam jestem bardzo zainteresowana mała czarna ale jestem z gdyni a to pewnie problem. Quote
kasik wawa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='agaruletka']witam jestem bardzo zainteresowana mała czarna ale jestem z gdyni a to pewnie problem.[/QUOTE] napisz cos wiecej o sobie,warunki dla psa, czy akceptujesz wszystkie warunki przed i po adopcyjne,co masz dlo zaoferowania pieskowi...... i jesli na prawde jestes zainteresowana to masz podane dane kontaktowe do adopcji wiec je wykozstaj( nie wiem przez jakie rz) a jesli przeszlabys sito wizyt przedadopcyjnych nie moglabys sie przejechac po pieska??:cool3: taka moja aluzja tu nie wystarczy powiedziec "ja chce pieska, trzeba sie troche postarac" wiec jesli na prawde jestes chetna to chwyc za telefon i zalatwiaj sprawe Quote
zaginiona sara Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 mam zapytanie o mala biala podoba mi sie bo chce wiedziec cos wiecej na temat bialej :) napisalam o umowie adopcyjnej i podesle do watku, sprawa transportu mysle, ze bardzo czesto sie udaje znalezc kogos kto jedzie i zabierze ze soba Quote
zaginiona sara Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 latkowa chyba ma na imie figa, przypomina mi reksia z bajki :) prosze kto moze wklejcie banerek maluchow, gdyby metro zamiescilo je w pieskach do adopcji byloby super Quote
kasik wawa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 czyli jest potencjalny chetny na biala i na czarna jak widac wyzej tez?? wedlug mnie te osoby powinny sie kontaktowac z toba telefonicznie.tak chyba bedzie najlatwiej i najszybciej, kwestia transportu zawsze jest otwarta ale niech przyszly wlasciciel tez sie troche pofatyguje.koniecznie wizyty przed i poadopcyjene oraz sterylka. ja moge podeslac do metra tylko nie zbyt wiem jak.... Quote
zaginiona sara Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 gdzies na tym kaciku adopcyjnym byl mail niestety jak narazie brak nowych wiadomosci co do chetnych Quote
kasik wawa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 moze daloby rade jakies nowe zdjecia porobic?? szkoda ze sie nikt nie odzywa.... przeciez to takie cudowne sunie...... a na dodatek kieszonkowe i wszedzie sie zmieszcza.... Quote
agaruletka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 chetnie bym sie zaopiekowala malutka czarna ale jestem z gdyni jakby to mozna bylo jakos załatwic? Quote
kasik wawa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='kasik wawa']napisz cos wiecej o sobie,warunki dla psa, czy akceptujesz wszystkie warunki przed i po adopcyjne,co masz dlo zaoferowania pieskowi...... i jesli na prawde jestes zainteresowana to masz podane dane kontaktowe do adopcji wiec je wykozstaj( nie wiem przez jakie rz) a jesli przeszlabys sito wizyt przedadopcyjnych nie moglabys sie przejechac po pieska??:cool3: taka moja aluzja tu nie wystarczy powiedziec "ja chce pieska, trzeba sie troche postarac" wiec jesli na prawde jestes chetna to chwyc za telefon i zalatwiaj sprawe[/QUOTE] juz ci odpisalam na wczesniejszy post Quote
zaginiona sara Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 tak daloby sie zorganizowac transport przy pomocy dogomaniakow ale najpierw napisz cos wiecej na swoj temat bo psow w ciemno nie oddajemy dom musi byc sprawdzony Quote
kasik wawa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 jutro poszukam tego linku do metra i umieszcze suczki a jak tam chetny na biala, ten co wczesniej wspominalas?? Quote
zaginiona sara Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 co do chetnego na biala napisalam o umowie adopcyjnej podeslalalm do watku i cisza az bije po uszach.... albo po oczach bo to mail byl nowe zdjecia moge zrobic jak tylko tam bede i bede miala ze soba aparat mam nadzieje ze sie psiaki cieplo trzymaja bo niesamowicie zimno dzisiaj nastepny sie pojawia zaglodzony psiak pod jednym z zakladow pracy, tam na szczescie juz od jakiegos czasu stoi budka dla takich biedakow a i pracownicy jedzenie przywoza Quote
kasik wawa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='zaginiona sara']co do chetnego na biala napisalam o umowie adopcyjnej podeslalalm do watku i cisza az bije po uszach.... albo po oczach bo to mail byl[/QUOTE] wielka szkoda, no coz trzeba rekawy zakasac i jeszcze wiecej ogloszen dorobic. wezme sie popoludniu do roboty.takie ktruszynki nie powinny dlugo czekac.... [quote name='zaginiona sara']nowe zdjecia moge zrobic jak tylko tam bede i bede miala ze soba aparat mam nadzieje ze sie psiaki cieplo trzymaja bo niesamowicie zimno dzisiaj[/QUOTE] nowe by sie przydaly to bym w ogloszeniach podmienila, no i na watek moze kogos by przyciagnely [quote name='zaginiona sara']nastepny sie pojawia zaglodzony psiak pod jednym z zakladow pracy, tam na szczescie juz od jakiegos czasu stoi budka dla takich biedakow a i pracownicy jedzenie przywoza[/QUOTE] kurcze co sie dzieje jakis wysyp tych pieskow....az rak brakuje na wszystkie bidy. Quote
kasik wawa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='agaruletka']chetnie bym sie zaopiekowala malutka czarna ale jestem z gdyni jakby to mozna bylo jakos załatwic?[/QUOTE] ta dziewczyna juz drogi raz tu pisze ze jest chetna ale ani pozniej nie odpowiada ani nawet maila czy telefonu nie wykona.wiec nie wiem co na ten temat myslec... Quote
zaginiona sara Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 w zwiazku z telefonem czarna panienka jest zarezerwowana mysle ze jednak hotelu nie trzeba bedzie oplacac, moze lepiej byloby na to konto zrobic jej szczepienie od nosowki? ruszamy z machina adopcyjna mala moze zostac tam gdzie jest teraz, rozmawialam wlasnie w jej sprawie, dotychczasowa opiekunka sie ucieszyla ze ktos jest zdesperowany na nia :diabloti: postaramy sie zeby miala cieplutko i sprobuje nauczyc ja chodzenia na smyczy, zrobimy odrobaczenie, obrozka od pchel troche dziala ale fiprex bedzie na dniach wiec zrobimy odpchlenie przepraszam na poczatku bylam troche zamulona przy pierwszym telefonie :roll::oops: Quote
zaginiona sara Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 tradycyjnie nie moge edytowac wszystko jest w watku http://www.dogomania.pl/forum/f97/przygarne-malego-pieska-najlepiej-do-5-kg-max-do-10-kg-172500/ mala czarna jest w rezerwacji, prosze o sprawdzenie domku ale wyglada swietnie na pierwszy rzut oka :) Quote
Szerkanka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dziekuje dziekuje, prosze o konto i o kwote na pw. i mnoooostwo fotek. Quote
Szerkanka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 nie wyczytalam w watku, ile ta malutka ma? Quote
zaginiona sara Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 nie znam teraz kosztu szczepienia ale ok.25zl chyba od 3 czy 5 chorob, musze zapytac, ale poczekajmy moze na wizyty adopcyjne, prosze o adres na pw. wyglada na to ze mala bedzie miala jak w niebie :) Quote
Recommended Posts