Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania&Rudy']Dziewczyny, a tej białej nie da się podciągnąć pod jrt? Może wtedy szybciej znalazłby się chętny?[/QUOTE]
Nie ma sensu, bo to zwykły cudny kundelek, niech ludzie mają tego świadomość.;)

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania&Rudy']mi trochę przypomina, dlatego wyskoczyłam z takim pomysłem, nie upieram się, żeby zakrzywiać rzeczywistość do własnych potrzeb ;)[/QUOTE]
Przy szczeniakach kundelków jest tak, że ona nagle może się zrobić dłuuga, albo wysoka :roll: a potem zwrot, albo schron.. albo nie wiem co. Mało razy ludzie idą schronu i chcą "wymienić" :mdleje: :shake:

Posted

no niestety, niektórzy ludzie są kompletnie bezmyślni :shake:
ja bym chętnie wzięła któreś z tych maleństw, ale mój małż zabiłby mnie strzałem z bliskiej odległości w podstawę czaszki chyba :evil_lol:

Posted

mi albo dt czarnej tez chodzi po glowie ta biedna drobinka kropcia
biala lepiej sobie radzi, nie ma towarzystwa wiekszych psow, tez nas czeka strzal z bliskiej odleglosci

czarna tez nie chce dac sobie w kasze napluc, ale wiadomo duzy wiecej moze, na szczescie wieksze pieski maja swoj ogrodzony teren i mam nadzieje ze juz spacery sie oddzielnie odbywaja, wiadomo ze caly czas nie da sie ich odizolowa ale zawsze to cos

Posted

[quote name='agaruletka']witam jestem bardzo zainteresowana mała czarna ale jestem z gdyni a to pewnie problem.[/QUOTE]
napisz cos wiecej o sobie,warunki dla psa, czy akceptujesz wszystkie warunki przed i po adopcyjne,co masz dlo zaoferowania pieskowi......
i jesli na prawde jestes zainteresowana to masz podane dane kontaktowe do adopcji wiec je wykozstaj( nie wiem przez jakie rz)
a jesli przeszlabys sito wizyt przedadopcyjnych nie moglabys sie przejechac po pieska??:cool3:

taka moja aluzja
tu nie wystarczy powiedziec "ja chce pieska, trzeba sie troche postarac"
wiec jesli na prawde jestes chetna to chwyc za telefon i zalatwiaj sprawe

Posted

mam zapytanie o mala biala
podoba mi sie bo chce wiedziec cos wiecej na temat bialej :)
napisalam o umowie adopcyjnej i podesle do watku, sprawa transportu mysle, ze bardzo czesto sie udaje znalezc kogos kto jedzie i zabierze ze soba

Posted

czyli jest potencjalny chetny na biala i na czarna jak widac wyzej tez??
wedlug mnie te osoby powinny sie kontaktowac z toba telefonicznie.tak chyba bedzie najlatwiej i najszybciej,
kwestia transportu zawsze jest otwarta ale niech przyszly wlasciciel tez sie troche pofatyguje.koniecznie wizyty przed i poadopcyjene oraz sterylka.

ja moge podeslac do metra tylko nie zbyt wiem jak....

Posted

[quote name='kasik wawa']napisz cos wiecej o sobie,warunki dla psa, czy akceptujesz wszystkie warunki przed i po adopcyjne,co masz dlo zaoferowania pieskowi......
i jesli na prawde jestes zainteresowana to masz podane dane kontaktowe do adopcji wiec je wykozstaj( nie wiem przez jakie rz)
a jesli przeszlabys sito wizyt przedadopcyjnych nie moglabys sie przejechac po pieska??:cool3:

taka moja aluzja
tu nie wystarczy powiedziec "ja chce pieska, trzeba sie troche postarac"
wiec jesli na prawde jestes chetna to chwyc za telefon i zalatwiaj sprawe[/QUOTE]

juz ci odpisalam na wczesniejszy post

Posted

co do chetnego na biala
napisalam o umowie adopcyjnej
podeslalalm do watku i cisza az bije po uszach....
albo po oczach bo to mail byl

nowe zdjecia moge zrobic jak tylko tam bede i bede miala ze soba aparat
mam nadzieje ze sie psiaki cieplo trzymaja bo niesamowicie zimno dzisiaj

nastepny sie pojawia zaglodzony psiak pod jednym z zakladow pracy, tam na szczescie juz od jakiegos czasu stoi budka dla takich biedakow a i pracownicy jedzenie przywoza

Posted

[quote name='zaginiona sara']co do chetnego na biala
napisalam o umowie adopcyjnej
podeslalalm do watku i cisza az bije po uszach....
albo po oczach bo to mail byl[/QUOTE]

wielka szkoda, no coz trzeba rekawy zakasac i jeszcze wiecej ogloszen dorobic. wezme sie popoludniu do roboty.takie ktruszynki nie powinny dlugo czekac....

[quote name='zaginiona sara']nowe zdjecia moge zrobic jak tylko tam bede i bede miala ze soba aparat
mam nadzieje ze sie psiaki cieplo trzymaja bo niesamowicie zimno dzisiaj[/QUOTE]

nowe by sie przydaly to bym w ogloszeniach podmienila, no i na watek moze kogos by przyciagnely

[quote name='zaginiona sara']nastepny sie pojawia zaglodzony psiak pod jednym z zakladow pracy, tam na szczescie juz od jakiegos czasu stoi budka dla takich biedakow a i pracownicy jedzenie przywoza[/QUOTE]

kurcze co sie dzieje jakis wysyp tych pieskow....az rak brakuje na wszystkie bidy.

Posted

[quote name='agaruletka']chetnie bym sie zaopiekowala malutka czarna ale jestem z gdyni jakby to mozna bylo jakos załatwic?[/QUOTE]
ta dziewczyna juz drogi raz tu pisze ze jest chetna ale ani pozniej nie odpowiada ani nawet maila czy telefonu nie wykona.wiec nie wiem co na ten temat myslec...

Posted

w zwiazku z telefonem
czarna panienka jest zarezerwowana
mysle ze jednak hotelu nie trzeba bedzie oplacac, moze lepiej byloby na to konto zrobic jej szczepienie od nosowki?
ruszamy z machina adopcyjna

mala moze zostac tam gdzie jest teraz, rozmawialam wlasnie w jej sprawie,
dotychczasowa opiekunka sie ucieszyla ze ktos jest zdesperowany na nia :diabloti:
postaramy sie zeby miala cieplutko i sprobuje nauczyc ja chodzenia na smyczy, zrobimy odrobaczenie, obrozka od pchel troche dziala ale fiprex bedzie na dniach wiec zrobimy odpchlenie

przepraszam na poczatku bylam troche zamulona przy pierwszym telefonie :roll::oops: