zaginiona sara Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 male potworki ogloszone rowniez na cafeanimal Quote
AngelikaXD Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Zrobione na www.animalia.pl www.wegetarianie.pl www.adopcjapsa.pl www.anonseogloszenia.pl ;) Quote
zaginiona sara Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 bardzo dziekuje na tyle ogloszen musi sie ktos zglosic jesli nie to trzeba bedzie jakis dt albo chociaz kojec zalatwic na cieczke bo inaczej to ja tego nie widze a ta czarna to juz zupelnie:lol: jakby mi nie zabraniali to by byla moja :loveu: , taka mala wredotka, strasznie mi jej szkoda bo jej wieksze dokuczaja a nie wiadomo co z tym domkiem, czy bedzie czy nie :( Quote
Pinesk@ Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 I jak, nikt o małe nie pyta? Co u nich? Quote
zaginiona sara Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 nikt nie pytal niestety nie wiem co u stworkow bo rzadko tam bywam oba sa regularnie karmione, biala ma nieograniczony dostep do spacerow czarna jest wypuszczana min.2 razy dziennie mam ochote sama ja przygarnac ale wiem ze to dobry pomysl nie jest tak mi jej szkoda, te duze psy ja depcza, odganiaja od jedzenia, mala spi ze znalezionym niedawno kotem, ale na spacery chodza razem we 4 duze psy to 2 owczarkowate szczeniaki chyba maja 2 i 3 albo 4 m-ce, ale przy takim drobiazgu to olbrzymy, ich zabawa jest niedelikatna ale lepsze to niz w schronisku... niedlugo owczarkowate beda oddzielnie chodzic to nie beda tak kruszynce dokuczac Quote
zaginiona sara Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 sa mlode, malutkie i biala jest grzeczna i delikatna a czarna to maly diabelek i nikt ich nie chce :-(? Quote
chita Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 wpadlam na watek przypadkiem i powiem szczerze ze ja nic z tego nie rozumiem:roll:widze ze na pierwszej stronie byla edycja ale nie moge sie doszukac gdzie dokladnie psy sa (poza tym ze sa deptane przez wieksze), kto sie nimi opiekuje, jakies szczepienia czy cos? no i ktore szukaja domku ? zeby wiecej osob weszlo watek musi byc przejrzysty;) Quote
kluska z lublina Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Jutro dziewczynki z mojej ulicy będą robić w swoich podstawówkach 6 i 14 akcje adopcyjną dla mojej tymczasowiczki Suni za pomoca agitacji bezpośredniej i plakatu jak by było zainteresowanie to powiedziałam im że jest jeszcze jedna maleńka bida do wzięcia Twoja biała z łatką rzeczywiście w internecie roi sie od szczeniaków to może akcja u podstaw coś pomoże;) Quote
zaginiona sara Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 niestety mam problemy z edycja jest tylko szare pole suczki sa jakies 30km od Lublina ale to chyba roznicy nie robi ani im ani potencjalnym chetnym :lol: opiekuja sie nimi rozni ludzie bo sa w 2 roznych miejscach, mozliwy jest transport do Lublina bo to male psiaczki wiec nie powinno byc problemu czarna jest w domku a biala biega luzem i spi gdzies w budynku gospodarczym Quote
kasik wawa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 czy temat nadal aktualny?? bo troche malo czytelny ten watek...... Quote
zaginiona sara Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 temat niestety nadal aktualny jesli ktos uwaza ze moze lepiej poprowadzic watek to ja nie widze przeszkod bo ja rzadko mam czas posiedziec i edytowac posty zeby wszystko ladnie do siebie pasowalo i bylo czytelnie, na tyle na ile moglam poprawilam pierwszy post, przydaloby sie tez podsylac na dzial przygarne psa, jak narazie tylko biala podsylalalm Quote
kasik wawa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='zaginiona sara']temat niestety nadal aktualny jesli ktos uwaza ze moze lepiej poprowadzic watek to ja nie widze przeszkod bo ja rzadko mam czas posiedziec i edytowac posty zeby wszystko ladnie do siebie pasowalo i bylo czytelnie, na tyle na ile moglam poprawilam pierwszy post, przydaloby sie tez podsylac na dzial przygarne psa, jak narazie tylko biala podsylalalm[/QUOTE] bez nerwow nikt tu, a bynajniej nie ja nie twierdzi ze zle prowadzisz watek. pytam tylko bo najpierw zrozumialam ze psiny sa razem, pozniej napisane ze sa w dwoch roznych miejscach.. ale nie wazne chcialam sie tylko dowiedziec czy sa ta sprawa aktualna i dziekuje za odpowiedz. mam chetnego na malego pieska dlatego chcialam sie o nich dowiedziec cos wiecej a szczegolnie o tej czarnej... Quote
zaginiona sara Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 nie, sorki zle sie zrozumialysmy spieszylam sie i tak wyszlo chodzilo o to czy ktos chce watek prowadzic bo ja mam malo czasu i mialam problemy z edycja i bylo troche malo informacji o psach byly porozrzucane w roznych miejscach jak chcialam edytowac to mialam tylko puste szare pole wiec jeszcze raz [B]czy ktos poprowadzi ladnie watek? ten mozna zamknac a otworzyc nowy bardziej czytelny, psy beda mialy wieksze szanse, potrzebny tez ktos kto powkleja malenstwa w dziale przygarne psa [/B]mala czarna jest chyba mniejsza od kota ktorego niedawno znalazlam... pisz co chcesz wiedziec na jej temat jesli wiem odpisze cos w tym jest skoro druga osoba pisze ze watek nieczytelny Quote
kasik wawa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 chyba najwiecej informacji masz ty na temat tych pieskow wiec nie poddawaj sie i prowadz dalej. ja z mila checia pomoge moge powstawiac na rozne watki i porobic ogloszenia trzeba tylko znac jakies namiary z kim sie kontaktowac w razie pytan lub zainteresowania. Quote
zaginiona sara Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 kurcze gdzies tu podawalam ale oczywiscie gdzies umknelo dlatego chcialam zeby ktos poprowadzil bo troche nie daje rady nr 517293837 [email]puszkaa@interia.eu[/email] Quote
zaginiona sara Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 bardzo dziekuje mala czarna coraz bardziej mi sie podoba czesciej ja widze ostatnio dzisiaj posiedziala sobie u mnie na rekach tez straszna przylepa Quote
kasik wawa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 widze ze ona jest malutka ale az tak bardzo??0,5 kg??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
kasik wawa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 na razie: i bierzemy sie za ogloszenia a moze one maja juz jakis tekst do ogloszen?? Quote
AngelikaXD Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Tekst do ogłoszeń dla białej, które robiłam Maleńka 4 miesięczna suczka szuka domu. Bardzo grzeczna, posłuszna i delikatna. Obecnie jest wielkości kota. W tej chwili przebywa w gospodarstwie wiejskim gdzie niestety nie ma zapewnionej odpowiedniej opieki. Szuka odpowiedzialnego domu, który da jej wiele miłości i zapewni odpowiednią opiekę. Może zamieszkać z kotem lub innym psem. Warunkiem adopcji jest wysterylizowanie suni po pierwszej cieczce. Możecie coś poprawiać bo to moje pierwsze próby z ogłoszeniami :oops: Quote
kasik wawa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 dzikuje za tekst ogloszen widze ze Sara juz troche porozsylala watek po "przygarne psa" ja tez je jeszcze do kilku watkow dodalam czesc ogloszen juz zrobilam, wieczorem zrobie wiecej jak czarna reaguje na koty??inne psy??naprawde wazy 0,5 kg?? czy sunie sa teraz bezpieczne??moze potrzeba dla nich dt??zanim znajdzie sie ds.... a wogole jak maja na imie?? sory ze tak wypytuje ale im wiecej informacji zazwyczaj jest w ogloszeniach tym wiekszy odzew... Quote
Sylwia K Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ale malusie te sunie, i jakie śliczne:cool3: Quote
zaginiona sara Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 wedlug mnie jest lzejsza niz paczka cukru :evil_lol: nawet jak sie bardzo dobrze naje i ma bardzo okragly brzuszek, ale wagi w rekach nie posiadam dlatego moze wazyc do 1kg, nie wiem dokkladnie, nie chce oszukiwac ale jest bardzo drobna z kotem sobie spi w budynku razem, troche sie nim bawi, jest troszke mniejsza od tego kota a ten kot ma chyba jakies 3-4 miesiace bo taki calkiem mikro jak po urodzeniu to nie jest(eh jak ja sie znam na kotach :eviltong:) zrobie im razem zdjecia biala jest wielkosci doroslego kota dt potrzebny najbardziej dla bialej bo ona sobie luzem chodzi po dworze, niedaleko zrobili nowa ulice i jak wyjdzie to po niej bo duzo aut jezdzi czarna jest wypuszczana w ogrodzeniu i az tak pilna nie jest (az w koncu tu zostanie :diabloti: bo normalnie jest slodka) wydaje mi sie ze mogla miec zlamane zebra albo mostek bo chyba jakas kostka jej wystaje tak jak kiedys u innej suczki ktora zostala u Mandragory, Kropka bo tak ja nazwalam chyba sie przeziebila bo jakby kichala troche, co jej podac na wszelki wypadek?musze tez dac jej tabletke od robakow, ale nie wiem czy uda mi sie podzielic na tak male kawaleczki dziekuje za banerki zawsze mam problem z wklejaniem Quote
Ania&Rudy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Dziewczyny, a tej białej nie da się podciągnąć pod jrt? Może wtedy szybciej znalazłby się chętny? Quote
Recommended Posts