zaginiona sara Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 bico napisał(a):i mam pytanko - tu była chyba jeszcze jedna sunia, na tym wątku, prócz Czarnej, co z tą inną sunią się stało??? co do drugiej suczki nic nie wiadomo zostala w tamtym miejscu :shake: na pewno niezbyt dobrym dla zywego zwierzecia Szerkanko wspolczuje jesli chodzisz z gipsem i masz jeszcze przeciaganie z psem, ja bym nie dala rady Quote
bico Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 zaginiona sara napisał(a):co do drugiej suczki nic nie wiadomo zostala w tamtym miejscu :shake: na pewno niezbyt dobrym dla zywego zwierzecia a co to było za miejsce w ogóle? nie byłam na wątku od początku? czemu Czarna została zabrana a ta druga nie?:( Quote
zaginiona sara Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 suczki byly w innych miejscach, nikt nie chcial brac w ciemno tamtej suczki na dt, bylo malo wiadomosci i niektorzy mieli pretensje ze po co umieszczac jak nic nie wiem, dlatego zrezygnowalam bo nie mam kiedy nic wiecej sie dowiedziec nie wiem co sie z nia teraz dzieje bo tam nie jezdze Quote
Szerkanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wybaczcie za taka przerwe, ale sesja sie zaczela i na dogo jestem tylko z doskoku, jak mialam gips to chodzilam z psem i TZem bo nie dalabym tak rady sama i jesczze na tym sniegu, to pewnie druga noga w gips by poszla. Zaraz wstawie fotki Pixusi , bo mama wlasnie wyslala Quote
Szerkanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wybaczcie za taka przerwe, ale sesja sie zaczela i na dogo jestem tylko z doskoku, jak mialam gips to chodzilam z psem i TZem bo nie dalabym tak rady sama i jesczze na tym sniegu, to pewnie druga noga w gips by poszla. Zaraz wstawie fotki Pixusi , bo mama wlasnie wyslala. A Lu juz zaczyna sie ogarniac na spacerach takze nie jest zle:) Quote
Szerkanka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 wybaczcie za taka przerwe, ale sesja sie zaczela i na dogo jestem tylko z doskoku, jak mialam gips to chodzilam z psem i TZem bo nie dalabym tak rady sama i jesczze na tym sniegu, to pewnie druga noga w gips by poszla. Zaraz wstawie fotki Pixusi , bo mama wlasnie wyslala. A Lu juz zaczyna sie ogarniac na spacerach takze nie jest zle:) Quote
Talia Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Jaka ona śliczna :loveu: Szerkanko, a Ty nie chcesz na miejsce Pixi drugiego psiaka? :D Quote
Soema Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 A jak jej ładnie w kracie :loveu: nie sprawia żadnych problemów? Quote
Szerkanka Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Problemow jako takich to az nie, no moze to, ze od czasu do czasu siknie na posciel, lub sofe, a i ciagnie za nogawki, tzn. to takie jeszcze szczeniackie wybryki raczej. Quote
zaginiona sara Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 widac w oczach Kropki ze mysli co tu jeszcze zbroic super ze trafila do domku Quote
zaginiona sara Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 jak ma sie Kropusia? pani ktora znalazla mala pytala o nia znowu moze jakies nowe fotki rozrabiaki? Quote
zaginiona sara Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 prosze chociaz o 1 fotke Kropeczki :) Quote
Soema Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Szerkanka napisał(a):Ide molestowac o fote :) Molestuj, pewnie się zmieniła :) Quote
Szerkanka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Jestem u mamy to czas na fotki Pixi z Trixi :) Pixi z Panem, najlepsze miejsce do spania (pomimo 2 legowisk ) Pixi z Fine na podworku (dobra kumpela z pietra wyzej :)) zdjecia zrobilam z okna Quote
Szerkanka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Soema napisał(a):Ale tam ładnie :) a Trixi to kto?:) Trixie to, miniaturka pinczerka, suczka mamy przyjaciolki, taka starsza siostra Pixie :) Quote
zaginiona sara Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 dzieki za nowe fotki Pixi i Trixi sa naprawde jak siostry, widac jaka z niej pieszczocha ladnie sie blyszczy Quote
zaginiona sara Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Może nowa fotka jakaś? zaglądam zaglądam i nic. :) Quote
zaginiona sara Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 Można prosić jakieś fotki i jak się ma psinka? Quote
Szerkanka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Juz wstawiam:) u suczki wszystko wporzadku :) internacjonalny pies - rozumie wszystko w dwoch jezykach:) ostatnio u weta na szczepieniu musialy ja trzymac 3 pielegniarki takiego rabanu narobila, o najlepszym jej wyczyn ostatniego tygogodnia to kradziez arbuza:) Wstawiam fotki jakie mam, teraz u malej bede w srode, wiec cos jeszcze dorzuce Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
zaginiona sara Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Ale z niej pieszczocha, a te oczka... Mały słodziak. Świetne pomysły kradzież arbuza to tylko Kropcia mogła wymyślić :) Quote
Recommended Posts