Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

prosze mi podac godzine mniej wiecej o ktorej piesek ma byc dowieziony, sobota bardziej mi odpowiada, najbardziej po poludniu, ale jak kolega bedzie rano jechal to nie zawalimy sprawy bo mala czeka na domek

byc moze ze dzisiaj zaszczepie Kropke od wscieklizny, moj pies ma wizyte u weta
jesli bedziemy jechali do mojego weta to po drodze zabiore potworka

mala absolutnie nie moze byc w kojcu bo zamarznie, to jest cos jak ratlerek, mniej delikatne ale...

Posted

zaginiona sara napisał(a):
prosze mi podac godzine mniej wiecej o ktorej piesek ma byc dowieziony, sobota bardziej mi odpowiada, najbardziej po poludniu, ale jak kolega bedzie rano jechal to nie zawalimy sprawy bo mala czeka na domek

Chłopak, który ma jechać robi nam przysługę, bo wcale do Wwa się nie wybiera, więc to raczej pod niego trzeba będzie się dostosować. Jak będzie dokładnie wiadomo, kiedy i gdzie, to dam Ci znać, albo Szerkanka napisze.

Posted

Soema napisał(a):
Chłopak, który ma jechać robi nam przysługę, bo wcale do Wwa się nie wybiera, więc to raczej pod niego trzeba będzie się dostosować. Jak będzie dokładnie wiadomo, kiedy i gdzie, to dam Ci znać, albo Szerkanka napisze.

Dokładnie.

Moze bedzie DT ale Ciiiiiii

Posted

Madallena napisał(a):
tak sie zescie rozpisaly, ze nie wiem o co chodzi. Coz, dogo dziala jak dziala,a moj internet ledwo zipie :)
Ktory psiak szuka DT od 19 do 23 w Warszawie?

Mała czarna :) kilkumiesięczna.

Posted

Madallena napisał(a):
Wszystko z nia ok? :) moze isc do DT z dzieciakami i innymi psami?

Z psami jest w domu podobno, co do dzieci nie pisano za wiele, mała jest zaczepna :)
zaszczepiona, odrobaczona :)

Posted

hehe...no nic:p
Po pierwsze - muszę mieć 100% pewności, że kolega w ogóle jedzie.
Po drugie - jeżeli będzie w ogóle jechał, to on wyznaczy dzień i godzinę, na którą pies ma być dowieziony do Lublina oraz miejsce, gdzie tego psa od Ciebie "przejmie".

będę dawała znać Soema co z tym transportem.

Posted

Szerkanka napisał(a):
oj ulatwi i to strasznie :) powiedz kiedy, bo z bydgoszczy to ja w kazdej chwili moga ją odebrac :)

z bydgoszczy to ja juz moge ci ja sama dostarczyc:cool3::eviltong: a tak serio to jeszcze nic nie wiem, dziewczyna ktora mialalby ja ewentualnie odebrac jest na razie chora i nie wiem czy se do swiat wolnego nei zrobi:shake::mad:dam znac jak bedzie wiadomo

Posted

Z bydgoszczy to zaden problem, bo tam studiuje wiec w kazdej chwili moge odebrac małą:)
Kurde mam nadzieje ze to wypali i ten DT sie znajdziee

edit.
Jakby maly trafil do Bdg. to wtedy moglabym go odebrac w kazdej chwili (bo nie musze miec wolnego z pracy zeby dojechac do Bdg. a do Wawy musze)

Posted

bico napisał(a):
hehe...no nic
Po pierwsze - muszę mieć 100% pewności, że kolega w ogóle jedzie.
Po drugie - jeżeli będzie w ogóle jechał, to on wyznaczy dzień i godzinę, na którą pies ma być dowieziony do Lublina oraz miejsce, gdzie tego psa od Ciebie "przejmie".

ja musze wiedziec wczesniej zeby mala dowiezc, nie kazdego dnia moge i nie o kazdej godzinie
rozmawialam z Szerkanka wczesniej i mowila ze to bedzie w piatek, pozniej ze za tydzien w piatek, nastepnie jakos wyszlo ze w sobote
ludzie ktorzy przechowuja mala lubia ja,mimo ze dokucza troche ich pieskom, teraz pieski sa juz wieksze i zaczynaja traktowac mala jak zabawke
oni pytaja kiedy ja w koncu wezme bo mialo byc w grudniu, jest juz zimno i ktos sie musi malenstwem zaopiekowac

mala zaczepia psy i czasem jest niedelikatna ale to pisalam kilka razy
w stosunku do dzieci tez moze byc niedelikatna, to jest maly szczeniaczek, rozbrykany
szczepienie od wscieklizny niestety sie nie udalo,a juz jest sroda takze nie wiem czy zdaze

Posted

ja musze wiedziec wczesniej zeby mala dowiezc, nie kazdego dnia moge i nie o kazdej godzinie
rozmawialam z Szerkanka wczesniej i mowila ze to bedzie w piatek, pozniej ze za tydzien w piatek, nastepnie jakos wyszlo ze w sobote
ludzie ktorzy przechowuja mala lubia ja,mimo ze dokucza troche ich pieskom, teraz pieski sa juz wieksze i zaczynaja traktowac mala jak zabawke
oni pytaja kiedy ja w koncu wezme bo mialo byc w grudniu, jest juz zimno i ktos sie musi malenstwem zaopiekowac

w stosunku do dzieci tez moze byc niedelikatna, to jest maly szczeniaczek, rozbrykany
szczepienie od wscieklizny niestety sie nie udalo,a juz jest sroda takze nie wiem czy zdaze

zaginiona trasnport to zawsze kwestia kompromisu, jestes z lublina moze masz innych znajomych co jada do wawy w takim razie, bo ta osoba specjalnie dla malej nadrobi jakies 40 km wiec chyba musimy sie jakos zorganizowac i dostosowac w innym razie te psy w ogole nie pojada do domow bo watek sie ciagnie jak.(..)...:roll:

Posted

Tak dzwonilam do ciebie i mowilam ze w piatek, ale zaraz oddzwonilam i powiezialam ze to bedzie przyszly piątek. O sobocie nic nie pamietam...
Sorry ale osoba ktora ma przewiezc mala robi nam ogromna przysluge wiec to my musimy sie podporzadkowac pod nią. Widzisz przeciez ze caly czas pytam o mala, zalatwiam, staram sie działac, pisze do kogo moge naprawde nie siedze z zalozonymi rekami i nie czekam zeby ktos za mnie to zalatwial!
W tym miejscu chcialabym BARDZO PODZIEKOWAC SOEMIE ZA POSWIECENIE CZASU I ZA POMOC, DZIEKUJE ROWNIEZ CHICIE ZA KOMBINOWANIE NAD TRANSPORTEM. DZIEKI DZIWCZYNY.

Zagniona Saro
Sama fizycznie nie dam rady z tym rokladem pociagow jaki jest. to jest 16 godzin, w tym 4 godz czekania na pociag powrotny. Od poczatu mowilam ze moge po mala przyjechal ale jedynie pociagiem, nowy rozklad obejmuje od 13tego grudnia. Nie moglam tego przewidziec ze tak bedzie.

Posted

niestety nie jestem z lublina i stad problem, do lublina mam 30km
prosze powiadomcie mnie odpowiednio wczesniej
moze lepiej byloby podjechac busem z Warszawy i do Warszawy to jest jakies 2godz. drogi
nie wiem ile jada pociagi z Torunia do Warszawy, ale busy Lublin Wawa sa czesto tylko ten okres bedzie ciezki, rezerwacja itd.