Soema Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='Szerkanka']Ani tu, ani na molosach :/ nic nie znalazlam...[/QUOTE] Uwaga, idę krzyczeć :) Quote
mtf zalesie Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 kolo mnie sa kojce 10 zl/doba -okolice w-wy piaseczno Quote
Szerkanka Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='mtf zalesie']kolo mnie sa kojce 10 zl/doba -okolice w-wy piaseczno[/QUOTE] nie wiem czy kojec na kilka dni, w takie zimno dla malej bylby dobrym rozwiazaniem Quote
zaginiona sara Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 prosze mi podac godzine mniej wiecej o ktorej piesek ma byc dowieziony, sobota bardziej mi odpowiada, najbardziej po poludniu, ale jak kolega bedzie rano jechal to nie zawalimy sprawy bo mala czeka na domek byc moze ze dzisiaj zaszczepie Kropke od wscieklizny, moj pies ma wizyte u weta jesli bedziemy jechali do mojego weta to po drodze zabiore potworka mala absolutnie nie moze byc w kojcu bo zamarznie, to jest cos jak ratlerek, mniej delikatne ale... Quote
zaginiona sara Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 prosze podajcie jeszcze gdzie dokladnie dowiezc mala Quote
Soema Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 zaginiona sara napisał(a):prosze mi podac godzine mniej wiecej o ktorej piesek ma byc dowieziony, sobota bardziej mi odpowiada, najbardziej po poludniu, ale jak kolega bedzie rano jechal to nie zawalimy sprawy bo mala czeka na domek Chłopak, który ma jechać robi nam przysługę, bo wcale do Wwa się nie wybiera, więc to raczej pod niego trzeba będzie się dostosować. Jak będzie dokładnie wiadomo, kiedy i gdzie, to dam Ci znać, albo Szerkanka napisze. Quote
Szerkanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Soema napisał(a):Chłopak, który ma jechać robi nam przysługę, bo wcale do Wwa się nie wybiera, więc to raczej pod niego trzeba będzie się dostosować. Jak będzie dokładnie wiadomo, kiedy i gdzie, to dam Ci znać, albo Szerkanka napisze. Dokładnie. Moze bedzie DT ale Ciiiiiii Quote
Soema Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Szerkanka napisał(a):Dokładnie. Moze bedzie DT ale Ciiiiiii No właśnie cii... :) Quote
chita Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 a moze bedzie transport d Bydgoszczy jesli to by ulatwilo sprawe:razz: ale tez ciii;) Quote
Szerkanka Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 oj ulatwi i to strasznie :) powiedz kiedy, bo z bydgoszczy to ja w kazdej chwili moga ją odebrac :) Quote
Soema Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Chita będzie jutro, to da znać :) o ile wie już dokładnie. Quote
Madallena Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 tak sie zescie rozpisaly, ze nie wiem o co chodzi. Coz, dogo dziala jak dziala,a moj internet ledwo zipie :) Ktory psiak szuka DT od 19 do 23 w Warszawie? Quote
Soema Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Madallena napisał(a):tak sie zescie rozpisaly, ze nie wiem o co chodzi. Coz, dogo dziala jak dziala,a moj internet ledwo zipie :) Ktory psiak szuka DT od 19 do 23 w Warszawie? Mała czarna :) kilkumiesięczna. Quote
Madallena Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Wszystko z nia ok? :) moze isc do DT z dzieciakami i innymi psami? Quote
Soema Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Madallena napisał(a):Wszystko z nia ok? :) moze isc do DT z dzieciakami i innymi psami? Z psami jest w domu podobno, co do dzieci nie pisano za wiele, mała jest zaczepna :) zaszczepiona, odrobaczona :) Quote
bico Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 zaginiona sara napisał(a):prosze mi podac godzine mniej wiecej o ktorej piesek ma byc dowieziony, sobota bardziej mi odpowiada, najbardziej po poludniu, ale jak kolega bedzie rano jechal to nie zawalimy sprawy bo mala czeka na domek hehe...no nic:p Po pierwsze - muszę mieć 100% pewności, że kolega w ogóle jedzie. Po drugie - jeżeli będzie w ogóle jechał, to on wyznaczy dzień i godzinę, na którą pies ma być dowieziony do Lublina oraz miejsce, gdzie tego psa od Ciebie "przejmie". będę dawała znać Soema co z tym transportem. Quote
chita Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Szerkanka napisał(a):oj ulatwi i to strasznie :) powiedz kiedy, bo z bydgoszczy to ja w kazdej chwili moga ją odebrac :) z bydgoszczy to ja juz moge ci ja sama dostarczyc:cool3::eviltong: a tak serio to jeszcze nic nie wiem, dziewczyna ktora mialalby ja ewentualnie odebrac jest na razie chora i nie wiem czy se do swiat wolnego nei zrobi:shake::mad:dam znac jak bedzie wiadomo Quote
Szerkanka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Z bydgoszczy to zaden problem, bo tam studiuje wiec w kazdej chwili moge odebrac małą:) Kurde mam nadzieje ze to wypali i ten DT sie znajdziee edit. Jakby maly trafil do Bdg. to wtedy moglabym go odebrac w kazdej chwili (bo nie musze miec wolnego z pracy zeby dojechac do Bdg. a do Wawy musze) Quote
Madallena Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jeszcze nic nie wiem. W czwartek dam odpowiedz... Quote
zaginiona sara Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 bico napisał(a):hehe...no nic Po pierwsze - muszę mieć 100% pewności, że kolega w ogóle jedzie. Po drugie - jeżeli będzie w ogóle jechał, to on wyznaczy dzień i godzinę, na którą pies ma być dowieziony do Lublina oraz miejsce, gdzie tego psa od Ciebie "przejmie". ja musze wiedziec wczesniej zeby mala dowiezc, nie kazdego dnia moge i nie o kazdej godzinie rozmawialam z Szerkanka wczesniej i mowila ze to bedzie w piatek, pozniej ze za tydzien w piatek, nastepnie jakos wyszlo ze w sobote ludzie ktorzy przechowuja mala lubia ja,mimo ze dokucza troche ich pieskom, teraz pieski sa juz wieksze i zaczynaja traktowac mala jak zabawke oni pytaja kiedy ja w koncu wezme bo mialo byc w grudniu, jest juz zimno i ktos sie musi malenstwem zaopiekowac mala zaczepia psy i czasem jest niedelikatna ale to pisalam kilka razy w stosunku do dzieci tez moze byc niedelikatna, to jest maly szczeniaczek, rozbrykany szczepienie od wscieklizny niestety sie nie udalo,a juz jest sroda takze nie wiem czy zdaze Quote
zaginiona sara Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 a i Szerkanko prosze podaj swoj numer telefonu bo nie mam jak sie z Toba skontaktowac w razie czego prosze tez o nr osoby ktora bedzie przewozic mala, Quote
chita Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 zaginiona sara napisał(a):ja musze wiedziec wczesniej zeby mala dowiezc, nie kazdego dnia moge i nie o kazdej godzinie rozmawialam z Szerkanka wczesniej i mowila ze to bedzie w piatek, pozniej ze za tydzien w piatek, nastepnie jakos wyszlo ze w sobote ludzie ktorzy przechowuja mala lubia ja,mimo ze dokucza troche ich pieskom, teraz pieski sa juz wieksze i zaczynaja traktowac mala jak zabawke oni pytaja kiedy ja w koncu wezme bo mialo byc w grudniu, jest juz zimno i ktos sie musi malenstwem zaopiekowac mala zaczepia psy i czasem jest niedelikatna ale to pisalam kilka razy w stosunku do dzieci tez moze byc niedelikatna, to jest maly szczeniaczek, rozbrykany szczepienie od wscieklizny niestety sie nie udalo,a juz jest sroda takze nie wiem czy zdaze zaginiona trasnport to zawsze kwestia kompromisu, jestes z lublina moze masz innych znajomych co jada do wawy w takim razie, bo ta osoba specjalnie dla malej nadrobi jakies 40 km wiec chyba musimy sie jakos zorganizowac i dostosowac w innym razie te psy w ogole nie pojada do domow bo watek sie ciagnie jak.(..)...:roll: Quote
Szerkanka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 zaginiona sara napisał(a):ja musze wiedziec wczesniej zeby mala dowiezc, nie kazdego dnia moge i nie o kazdej godzinie rozmawialam z Szerkanka wczesniej i mowila ze to bedzie w piatek, pozniej ze za tydzien w piatek, nastepnie jakos wyszlo ze w sobote ludzie ktorzy przechowuja mala lubia ja,mimo ze dokucza troche ich pieskom, teraz pieski sa juz wieksze i zaczynaja traktowac mala jak zabawke oni pytaja kiedy ja w koncu wezme bo mialo byc w grudniu, jest juz zimno i ktos sie musi malenstwem zaopiekowac mala zaczepia psy i czasem jest niedelikatna ale to pisalam kilka razy w stosunku do dzieci tez moze byc niedelikatna, to jest maly szczeniaczek, rozbrykany szczepienie od wscieklizny niestety sie nie udalo,a juz jest sroda takze nie wiem czy zdaze Tak dzwonilam do ciebie i mowilam ze w piatek, ale zaraz oddzwonilam i powiezialam ze to bedzie przyszly piątek. O sobocie nic nie pamietam... Sorry ale osoba ktora ma przewiezc mala robi nam ogromna przysluge wiec to my musimy sie podporzadkowac pod nią. Widzisz przeciez ze caly czas pytam o mala, zalatwiam, staram sie działac, pisze do kogo moge naprawde nie siedze z zalozonymi rekami i nie czekam zeby ktos za mnie to zalatwial! W tym miejscu chcialabym BARDZO PODZIEKOWAC SOEMIE ZA POSWIECENIE CZASU I ZA POMOC, DZIEKUJE ROWNIEZ CHICIE ZA KOMBINOWANIE NAD TRANSPORTEM. DZIEKI DZIWCZYNY. Zagniona Saro Sama fizycznie nie dam rady z tym rokladem pociagow jaki jest. to jest 16 godzin, w tym 4 godz czekania na pociag powrotny. Od poczatu mowilam ze moge po mala przyjechal ale jedynie pociagiem, nowy rozklad obejmuje od 13tego grudnia. Nie moglam tego przewidziec ze tak bedzie. Quote
zaginiona sara Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 niestety nie jestem z lublina i stad problem, do lublina mam 30km prosze powiadomcie mnie odpowiednio wczesniej moze lepiej byloby podjechac busem z Warszawy i do Warszawy to jest jakies 2godz. drogi nie wiem ile jada pociagi z Torunia do Warszawy, ale busy Lublin Wawa sa czesto tylko ten okres bedzie ciezki, rezerwacja itd. Quote
Recommended Posts