Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bico']
po drugie...na prośbę Soema, kombinuję transport z Lublina do Wawy - może mój kolega będzie mógł pojechać, to się jeszcze okaże i uściśli w nadchodzącym tygodniu, może by się udało mu pojechać 19 grudnia.
.
juz wiem skad mi sie sobota wziela
Szerkanko prosze podaj swoj numer
niestety ale bez powiadomienia mnie wczesniej o dacie wyjazdu moge nie dac rady dowiezc malej

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sluchajcie. rozumiem, ze szczeniak jest jak szczeniak. I gryzie i siknie i jest namolny i lubi sie bawic... Moja suka nie za bardzo toleruje szczeniaki, moj drugi pies jest niewidomy i nie umie sie bawic (szczeniaki zawsze go gnoja :)) ale mam kojec w razie czego. Moge go wziac do 23 grudnia do godziny max 14 ;/

Posted

u mnie z transpotrem do bydzi nie wypali niestety:shake: ale kombinuje i wieczorem bede wiedziala czy uda sie cos zalatwic do wloclawka..tyle ze jesli tak to psa trzeba bedzie stamtad odebrac jeszcze tego samego dnia ale to jeszcze nic pewnego....:shake:

Posted

Jeśli chodzi o transport to:

1. cały czas jestem w kontakcie z Soema, gdy dowiaduję się czegoś nowego, konkretniejszego, to daję jej znać, ona też mnie dopytuje, wiec nie panuje "głucha cisza"

2. kolega ma jechać z rodzina i sam w 100% nie dysponuje czasem i dniem swego wyjazdu.

3. przy decyzji o dniu wyjazdu, ważne są teraz niestety warunki atmosferyczne - jeśli nadal będzie padać, a w Lublinie i na trasie warszawskiej pada cały czas śnieg, to w ogóle wyjazd ten może się nie udać z przyczyn obiektywnych

4. staram się być dobrej myśli i motywuję kolego do wyjazdu, ale nie mogę go zmusić ani nic mu narzucić.

5. są brane pod uwagę opcje wyjazdu: piątek(18.12) po południu(mniej prawdopodobna) i sobota(19.12) z rana(bardziej prawdopodobna) - jak tylko się coś ukonkretni, od razu daję znać Soema.

6. kolega, prędzej czy później do Wawy i tak pojedzie, wiec transport ten nie przepada:razz: tylko może się odwlec w czasie z przyczyn pogodowych, przyczyn podanych w pkt. 2 i z przyczyn takich, że to ogólnie skomplikowana "operacja" ludzi, którzy na co dzień się nie znają i nie mają okazji ze sobą współpracować.

Zaginiona Sara, skąd Ty jesteś? Jaka to konkretnie miejscowość pod Lublinem??

Posted

bylam dzisiaj u malutkiej na karmieniu
spokojniejsza sie zrobila, nozki jej marzly od razu
nie warczy przy jedzeniu, je dosc zachlannie szczegolnie kosci, miesko
najlepiej jakby sie udalo
jak bedzie cos wiadomo o transporcie prosze o sms skad i o ktorej
naprwde dobrze by bylo zeby mala trafila do Szerkanki
troszke podrosla ale chyba juz taka zostanie, taki ratlerkowaty karzelek
wyszla sie tylko zalatwic i jadla, chyba troche spowazniala, kot nie byl meczony
wiec moze pieskow na tymczasie tez by nie meczyla z tego powodu ze by sie ich bala albo by ich nie znala
nie chciala dzisiaj chodzic po dworze, zaczela jesc kosc na dworze ale jej sprzatnelam i wzielam do pomieszczenia bo bardzo jej nozki marzly
biedne malenstwo

Posted

Madallena napisał(a):
???
Czy sprawa z przetrzymaniem malej w Warszawie jest aktualna? zglosilam sie, ze ja przetrzymam ale nie wiem czy zostalo to zauwazone :)

Madallena, Soema da Ci znać. Zarezerwuj to miejsce jeszcze. Szukamy innego transportu - kolega nie może jechać z przyczyn rodzinnych:( Ale tak jak pisałam, prędzej czy później do Wawy pojedzie...no ale w tym przypadku chodzi o prędzej. Jestem w kontakcie z Soema, a ona z pozostałymi tutaj.

Posted

Madallena napisał(a):
Tylkop pozniej nie bede miala juz miejsca :( swieta a pozniej mam tymczasa ...

Może być tak, że tymczas będzie potrzebny poniedziałek/wtorek.. Bico, szuka wśród ludzi z Lublina. Nie wiem, czy się uda :(

Posted

Soema napisał(a):
Może być tak, że tymczas będzie potrzebny poniedziałek/wtorek.. Bico, szuka wśród ludzi z Lublina. Nie wiem, czy się uda :(

na chwilę obecną nic nie mam:( w poniedziałek mój ojciec ma rozpytać w pracy, czy by ktoś nie jechał np. we wtorek, środę...

Posted

zaginiona sara napisał(a):
swietnie ze jest dt
szkoda ze ten transport sie nie udal
jak na transportowym?
nie moge czesto zajrzec ani sie zalogowac czy to jest wina mojego kompa czy dogo?
nawet teraz mam z bledem

A nikt z Twoich bliskich, czy znajomych nie może podjechać do Wwa? Bo Ty nie dasz rady?

Posted

Soema napisał(a):
A nikt z Twoich bliskich, czy znajomych nie może podjechać do Wwa? Bo Ty nie dasz rady?

niestety nie ma takiej mozliwosci
wczoraj nie moglam sie zalogowac, takze Szerkanko jak sie jakis transport znajdzie to dzwon