Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

edycja

czarna w typie ratlerka ma ok.2-3 m-cy zostala podrzucona na wycieraczke w bloku, jest tak drobna ze rzadko sie widzi tak drobne pieski, wazy max. 0,5kg, ma aksamitna siersc,
na poczatku dosc mocno gryzla w zabawie swoimi ostrymi szpilkami ale juz przestala i zaczyna sie robic delikatna
szczepienia: nie, sterylizacja: nie, odrobaczenie: nie, odpchlenie: nie(ma obroze od pchel ktora nie dziala czekamy na fiprex)
\

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaginiona, tutaj chyba naprawdę nikt nie zagląda:shake: A pieskie losy się ważą... Jak tylko znajdę wolną chwile porozsyłam wątek. Nie wiem co to znaczy że nie ma zdjęc... oby nie najgorsze:sad:...

Posted

Nie możemy tracić nadziei
sama mam na nieplanowanym tymczasie maleńką bidę zgarnięta z ulicy
szczeniaczek na tymczasie siedzi juz ponad 2 tygodnie ale poogłaszałam gdzie mogłam i dziś zabłysła iskierka nadziei w Gdańsku ktoś ja dojrzał
pierwsza może nie ostatnia odpowiedź postaram się żeby żaden domek się nie zmarnował
ja ogłaszam małą na ogólnopolskich warszawskich wszędzie gdzie sie da i mam już deklaracje dogomaniaczek ze jakby co pomogą w transporcie
Trzymaj sie wciskaj maluchy na tymczasy i uwierz w magie internetu
i siłę dogomaniackiej wspólnoty

Posted

juz raz sie udalo z trzema suczkami
male ratlerkowate okazalo sie suczka!!!
dzisiaj ogladalam ratlerkowate cudenko, suczka ma pchly, bardzo zywiolowa, sympatyczna
sliczna niezle w typie, jesli daloby sie wykastrowac to moze by mogla na tymczasie zostac na stale... tak po cichu mysle...
zdjec nie ma bo dzisiaj tez nie bylam

jak tylko bede to zrobie, malej czarnej nie moglam zrobic bo baterie padly, ma bardzo aksamitna siersc jak welur czy cos

Posted

bardzo dziekuje za chec pomocy
juz wieczorem mam dostac na maila zdjecia tej bialaski, ona jest teraz najpilniejsza, zyje z tego co wiem to jak narazie za glupia decyzje wlascicieli pies nie zaplacil zyciem
czarna ma tymczas, jesli udaloby sie ja wykastrowac za niewielkie pieniadze to mysle ze by moze tam zostala

Posted

fajnie że pojawiają sie nowi ludzie
:multi:
zaraz zdzwonimy sie z sarą i może coś wymyślimy
za dwie godzinki bedzie w domu i wrzuci zdjęcia z aparatu

[FONT=Times New Roman]maleńka 4 miesięczna suczka szuka domu[/FONT][FONT=Times New Roman]
gładkowłosa biała z łatka na głowie
obecnie jest wielkości kota
bardzo przytulińska grzeczna i posłuszna [/FONT]
[FONT=Times New Roman]jej dotychczasowi właściciele
nie mogą jej właściwej opieki
jest na podwórku wiejskim
i grozi jej zapłodnienie przez psa gospodarzy
chcemy pomóc jej znaleźć rodzinę
która zapewni jej ciepło , miłość
i opiekę weterynaryjną
czyli wysterylizuje ją,
żeby nie spotkał jej los matki topionych szczeniaków

[/FONT]
sara coś dopisz dodaj zdjecia i napisz jakie imię dla niej wybrałaś i ile jeszcze może zostac u tych ludzi jak zachowuje się w do mu czy jest nauczona czystości

Posted

juz jestem
za chwilke wrzucam
kota kaceptuje chce sie z nim bawic, w stosunku do ludzi bardzo delikatna, na poczatku troszke niesmiala za chwile rzuca sie na kolana jak najwiekszy pieszczoch
slodki stwor, bardzo chciala isc za mna ale jak wlascicielka zawolala od razu byl powrot, jest dosc karna z tego co widze
chyba figa ma na imie, jest z gieldy w Lublinie u nich jest jakies 2 m-ce czyli ma jakies 4 m-ce
uznali ze nie dadza rady i musza ja oddac, narazie moze u nich zostac jakis czas ale niedlugo bedzie pewnie cieczka za jakies 2 mce jest naprawde drobna, zobaczycie na zdjeciach

male czarne nie chce jesc suchej karmy...
zdjecia na 1 stronie

Posted

z czarna moze bedzie dobrze bo namysla sie jedna pani
ale biala warunki ma nie za ciekawe,
wygladaja zdrowo, skacza bawia sie, czarna nie nadaje se do malych dzieci - bardzo moco gryzie szpilkami,
biala jest delikatna
prosze numer 517293837
nie wiem jak z czystoscia w domu, obie sa na wsi, biala nocuje gdzies chyba w budynku,
czarna w domku i jest min. 2 razy dziennie wypuszczana,

biala za niedlugi czas bedzie miec cieczke pewnie bo ma juz ok.4 m-cy