Poświata Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 Zaparłam się...... i od wczoraj przestudiowałam całą galerię dogomaniaków i parę różnych topików jeszcze. Jestem padnięta jak stonka po opryskach , ale odwaliłam kawał nikomu nie potrzebnej roboty :evil: . Żeby było łatwiej sobie nas pooglądać zrobiłam DOGOMANIACKIEGO MIXa. Pewnie nie wszystkich się doszukałam, nie wszystkie zdjęcia odkopałam, ale i tak wyszło nas całkiem sporo :angel: !!! A oto DOGOMANIACY "w pigułce" :P 1. 2. 3. 4. 5. 6. *KLIKNIJ NA MINIATURĘ Jeśli kogoś nie odnalazłam, a chciałby się tu znaleźć proszę podać linka do swojego zdjęcia w topiku Galeria Dogomaniaków . Galerię Dogomaniaków będę nawiedzać regularnie w poszukiwaniu nowych zdjęć, ale całej reszty topików pewnie nie dam rady :lol: . No to bawcie się dobrze w poszukiwaniach znajomych twarzy PIGUŁKA JUNIOR przeznaczona jest dla naszych pociech Aby dziecię do niej trafiło proszę wstawić fotkę lub linka w Galerii Dogomaniaków. Quote
Evelina Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Topik został założony by przechowywać w nim Listę Laureatów naszych galeryjnych konkursów. Jako pierwszy trafia tutaj Plebiscyt na Najlepszą Galerię 2005. Linki do zwycięskich topików : Szpilka Draka (weimar) ... Galeria Luny ... Quote
Evelina Posted October 27, 2005 Posted October 27, 2005 Laureaci Konkursu "Nasze MAKRO" * * * * * * * * * Kategoria FAUNA * * * * * * * * * ________________________Dwa I - sze miejsca_____________________ sayma "polowanie" Marysia_i_gończy ____________________________II miejsce________________________ sayma "co w trawie siedzi" ___________________________III miejsce________________________ Marysia_i_gończy * * * * * * * * * Kategoria FLORA * * * * * * * * * ___________________________I miejsce_________________________ Gosiek "ostróżki" ____________________________II miejsce________________________ Marysia_i_gończy __________________________III miejsce_________________________ Marysia_i_gończy * * * * * * * * * Kategoria MARTWA NATURA * * * * * * * * * ____________________________I miejsce_________________________ Snoopy7 ____________________________II miejsce________________________ takatuka ______________________Dwa III - cie miejsca______________________ izabelle Gosiek "pieprz" * * * * * * * * * * * * Kategoria INNE * * * * * * * * * * * * ______________________ Dwa I - sze miejsca______________________ Marysia_i_gończy Gosiek "kropeleczka" _________________________ II miejsce__________________________ Gosiek "kap, kap, kap" ___________________________III miejsce________________________ donna ______________________ G R A T U L A C J E _______________________ Laureaci konkursu " NAJLEPSZE MAKRO"[SIZE=2]Zorganizowanego w maju 2006 przez panienkabubu _________________ I miejsce "Wiosenny ” autor agamtb _________________ __________II miejsce "cudak ;) ” autor artimagez__________ ____________III miejsce " Sam miód " autor beth_i_boogi _____________ ________________________ G R A T U L A C J E_________________________ Link do topiku konkursowego Quote
Evelina Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 _____________ I miejsce „Antyterrorysta” autor dbsst _________________ _______________II miejsce „Anielica” autor Evelina___________________ _____________III miejsce „Dość tych zdjęć” autor Daisunia________________ ________________________ G R A T U L A C J E_________________________ Link do lutowej edycji konkursu ___ I miejsce „Szpieg z krainy deszczowców” autor HankaRapczewska ___ __________II miejsce „Uśmiechnij się” autor madzia18sosnowiec__________ __________III miejsce „Nie znacie się na modzie” autor *luthien*___________ ________________________ G R A T U L A C J E_________________________ Link do marcowej edycji konkursu _________________ I miejsce „Kosmita” autor ant3czka _________________ __________II miejsce „Gdzie jest Safi ?” autor Basiulka22Tychy__________ _____________III miejsce „Dwójka” autor Hania______________ ________________________ G R A T U L A C J E_________________________ Link do kwietniowej edycji konkursu _________________ I miejsce "RTG stawów biodrowych w powietrzu” autor Cola _________________ __________II miejsce "Yaaaah zabierzcie to ode mnie” autor olcha__________ ____________III miejsce "Gdzie jest Szarlota ? " autor Ploter _____________ ________________________ G R A T U L A C J E_________________________ Link do majowej edycji konkursu Quote
Evelina Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 KONKURS ZDJĘCIE MIESIĄCA ' 2006 [SIZE=4]Edycja czerwcowa ______________ I miejsce "Długo mam tak jeszcze leżeć? ” autor agamtb ______________ __________II miejsce "Ratunku, ja tonę” autor Rauni__________ ____________III miejsce " :WTF: " autor olcha _____________ _____________________ G R A T U L A C J E______________________ Link do czerwcowej edycji konkursu KONKURS ZDJĘCIE MIESIĄCA ' 2006 [SIZE=4]Edycja lipcowa _________________ I miejsce "Tu mnie nie znajdą " autor last-rebel _________________ __________II miejsce "Głęboko patrzę na świat ” autor Palma__________ ____________III miejsce " Za mamusię, za tatusia " autor Iza _____________ _____________________ G R A T U L A C J E______________________ Link do lipcowej edycji konkursu KONKURS ZDJĘCIE MIESIĄCA ' 2006 [SIZE=4]Edycja sierpniowa ______________________ DWA I-sze miejsca______________________ _________" Obcy " autor Bonita _________ ________" Podziel się posiłkiem " autor KropkaKropka ________ __________II miejsce "Siostry hipnotyzerki ” autor Ziółkowa__________ ____________III miejsce " DO BUDY! " autor Luthien _____________ _____________________ G R A T U L A C J E______________________ Link do sierpniowej edycji konkursu KONKURS ZDJĘCIE MIESIĄCA ' 2006 [SIZE=4]Edycja wrześniowa ____________I miejsce " Quasimodo " autor An3czka ____________ _______II miejsce "Skaczmy do góry jak kangury ” autor Ziółkowa_______ ____________III miejsce " Torpeda " autor niedzwiedzica _____________ _____________________ G R A T U L A C J E______________________ Link do wrześniowej edycji konkursu KONKURS ZDJĘCIE MIESIĄCA ' 2006 [SIZE=4]Edycja październikowa ____________I miejsce " Góóóraaalu, czy ci nie żaaaal..." " autor onek ____________ _______II miejsce "Jesienna zaduma ” autor niedzwiedzica_______ ____________III miejsce " Poranki zawsze są ciężkie " autor URIA_____________ _____________________ G R A T U L A C J E______________________ Link do październikowej edycji konkursu KONKURS ZDJĘCIE MIESIĄCA ' 2006 [SIZE=4]Edycja listopadowa ____I miejsce " Psy też bawią się w Halloween " autor panienkabubu ____ _______II miejsce "Proszę o uśmiech I ” autor evaxon_______ ____________III miejsce " Proszę o uśmiech II " autor evaxon_____________ _____________________ G R A T U L A C J E______________________ Link do listopadowej edycji konkursu KONKURS ZDJĘCIE MIESIĄCA ' 2006 [SIZE=4]Edycja grudniowa ____I miejsce " Do horroru bez charakteryzacji " autor Ambra ____ _______II miejsce "Cacko z dziurką ” autor Behemot_______ ____________III miejsce " Płaszczka " autor tygra_____________ _____________________ G R A T U L A C J E______________________ Link do grudniowej edycji konkursu Quote
Evelina Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ____I miejsce_____ i tytuł "Najlepsze zdjęcie roku 2006" otrzymuje " Szpieg z krainy deszczowców" autor HankaRupczewska ____ _______II miejsce "Długo mam tak jeszcze leżeć? " ” autor agamtb_______ ____________III miejsce "Podziel się posiłkiem" autor KropkaKropka_____________ _____________________ G R A T U L A C J E______________________ Link do rocznej edycji konkursu Quote
Evelina Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 KONKURS ZDJĘCIE MIESIĄCA ' 2007 [SIZE=4]Edycja styczniowa _____________I miejsce " Piłkołapacz" autor Marysia_i_gończy _____________ _______II miejsce "Mój jest ten kawałek podłogi! ” autor mmbbaj _______ ___III miejsce " Tatusiu, buzi daj, buzi daj, nie odmawiaj..."" autor Honey ____ ___________________ G R A T U L A C J E____________________ Link do styczniowej'2007 edycji konkursu KONKURS ZDJĘCIE MIESIĄCA ' 2007 [SIZE=4]Edycja lutowa _____________I miejsce " Jeszcze tylko ta pufka i zastawię drzwi, żeby mnie nie wyprowadzili na ten mróz" autor Arisa30 _____________ _______II miejsce "We mgle ” autor Vectra _______ ___III miejsce " Motylek "" autor martus____ ___________________ G R A T U L A C J E____________________ Link do edycji konkursu luty'2007 Quote
Evelina Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 KONKURS ZDJĘCIE MIESIĄCA ' 2007 [SIZE=4]Edycja marcowa [SIZE=4]Kategoria najpiekniejsze _____________I miejsce " Dzikarze" autor kolega Hani _____________ _______II miejsce "100% pies myśliwski ” autor Talagia _______ ___III miejsce " Potrafię się maskować... wiewióraaa! " autor ewelinabuck ____ [SIZE=4]Kategoria najsmieszniejsze _____________I miejsce " Lifting" autor dbsst _____________ _______II miejsce "Sticz karateka ” autor Arisa30 _______ ___III miejsce " Podmuch " autor PIKA i Vectra____ ___________________ G R A T U L A C J E____________________ Linki do edycji konkursu marzec'2007 najpiekniejsze [SIZE=1]najsmieszniejsze Quote
Recommended Posts