SabaNera Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dziękuję za odwiedziny ;) Piesek słodki, a jaki ładny bannerek :loveu: Quote
Lilo. Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 GaBi12 ma to po kimś prawda. :cool3: SabaNera nie dziękuj nie dziękuj bo jak się za siedzę to będziesz miała 100 stron w tydzień. xd a po banner to do CaneSs ona mi robiła. :cool1: zapomniałam! zaraz jakieś zdjęcia wstawię. Ada ma dzień dobroci. ;D Quote
Lilo. Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 nos mi wyszedł kulfoniasto. xd już nie ogarniam które zdjęcia były, a które nie, ale to jest takie fajne wakacyjne. *_* plażowo ;DD Quote
Ciapkowa. Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 hahah ;d szczera jestesteś ;) Ślicznie razem wyglądacie ;* Stich śliczny ;D Quote
Cavy Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Super razem wyglądacie, a na plaże też bym juz chciała... :loveu: Quote
WeronikaM Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 http://i44.tinypic.com/24lssk5.jpg piękny jak zawsze :loveu: Quote
Lilo. Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 tak mi skarby słodzicie, że zaraz chyba naładuje aparat. xd tylko gdzie on jest ? :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ahhh.. jakie my dobre To ładuj i won na zdjęcia :D Zapraszamy do urodzinowej galeri ;) Quote
Lilo. Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 z domu wyjść nie mogę chora jestem . ;D ale jakieś domowe będą. tylko ładowarki do baterii nie mogę znaleźć mama porządki robiła . :shake: Quote
Lilo. Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 łapki. ;D a na koniec garstka tulipanków: Quote
Ciapkowa. Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 fajne łapki, fajny Stich i fajne tulipany :D Zapraszamy do nas na zdjecia:D Quote
Agu. Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Jakie piękne łapeczki ;** --- życzymy Wesołych Świąt :) Quote
Lilo. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 czyżby pani otworzyła lodówkę? robią zdjęcia to się umyje. xd _________________________________________________________________________________ dam tylko dwa bo reszta jeszcze bardziej prześwietlone. zdjęcia dodane pod wpływem szczęścia, którego doznałam za sprawą wygranej Viva Targi Kielce nad HSV. ;D no niech teraz jeszcze Skra:loveu: pokaże, że są mistrze i Ada będzie szczęśliwa. xd __________________________________________________________________________________ Stichusiu wczoraj miał wielkanocną kąpiel co mu się zbytnio nie podobało. :evil_lol: Quote
SabaNera Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§_§§ ________§___§§_§§___§_§§§c§§§ _______§_____________§_§d§§§ _______§______§______§__§§§ _______§____§___§____§___§ ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__§§§ §_§_§§____§_______§__§_§§_§_§ §____§_____§_____§__§__§____§ _§____§____§_____§_§__§____§ __§____§§§§_______§§§§____§ ___§____§___________§____§ ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*—*« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~* Quote
Lilo. Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='SabaNera']______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§_§§ ________§___§§_§§___§_§§§c§§§ _______§_____________§_§d§§§ _______§______§______§__§§§ _______§____§___§____§___§ ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__§§§ §_§_§§____§_______§__§_§§_§_§ §____§_____§_____§__§__§____§ _§____§____§_____§_§__§____§ __§____§§§§_______§§§§____§ ___§____§___________§____§ ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*—*« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*[/QUOTE] ale fajny królik . ;D Dziękuje. ;** Quote
WeronikaM Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 http://i43.tinypic.com/mr71up.jpg śliczny :loveu: Quote
Recommended Posts