Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehh.
no więc zdjęć nie będzię.
przepraszam przepraszam przepraszam.
miałyśmy za dużo lekcji jeszcze jej pomagałam w matematyce i nowoczesnej wersji romeo i julii .
a długo siedziełam nad swoją wersją bo grozi mi 3 z polskiego a mama za to mnie zaciacha. :placz:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
haha gdyby mi grozilo 3 z polskiego to bym była wniebowzięta :evil_lol:
ale to tylko marzenia :roll::diabloti:

To ile Ty masz ? :-o

Ja zawsze 5 albo 4 :evil_lol:

Posted

dodaje zdjecia bo muszę się odstresować ponieważ w innym wątku zostałam skytykowana (przynajmniej ja to tak odebrałam) że nie umiem zaoopiekować się i spełniać potrzeb sticha.

to co sticzusiu lubi najbardziej . Podziwiać i brudzić nosem szyby:diabloti:

u panci na kolankach! ;D ale mu sięznowu nos brzydki robi !

sprawdzałem zawartość szafek [ prześwietlone wrrr ]

[ prześwietlone ]

Posted

ja zawsze miałam 4 tylko w 4 klasie 5. ;D
ale ze średniej 5.1 spadne do 4.2 przy 4 z w-f bo po podstawówce tylko w siatke umiem grać . ;x

stich też w kuchni brudził nosem ale jak go się posiadiło na parapet a teraz za duży jest i się nie mieści . ;DD

Posted

muszę aparat naładować bo znowu mamtydzień bez aparatu czyli ada nie uzależniaj się .xdd
może będę miała pożyczaną lustrzankę jeżeli w takim niby lobardzie niby złotniku będą 2 to jedną mogę pożyczać ! ;DD
na spacerze byliśmy 3 godzinya on i tak się nie zmęczył . :shake:

Posted

nie mam zdjęć nie mogę wchodzić . ;x
ale jak moja kara ulży to coś wstawie. ;D
tak, mam znowu karę ponieważ wróciłam o 22.00 do domu a mama zaczeła krzyczeć że jestem za młoda by tyle czasu siedzieć na dworze i mam karę na wyjscie i komputer do odwołania. :placz:

Posted

Lilo. napisał(a):
nie mam zdjęć nie mogę wchodzić . ;x
ale jak moja kara ulży to coś wstawie. ;D
tak, mam znowu karę ponieważ wróciłam o 22.00 do domu a mama zaczeła krzyczeć że jestem za młoda by tyle czasu siedzieć na dworze i mam karę na wyjscie i komputer do odwołania. :placz:

Uła. A można wiedzieć czemu za młoda? Ile masz xD ? :}

Posted

uu, no ja też 13 xD I jak wróce teraz po 17 ( a ciemno już xD ) to taki mam ochrzan. Ale normalnie to zależy z kąd wracam :P
Jak ostatnio po 22 wróciłam z budy bo byłam na kółku filmowym to mi sie o dziwo nie dostało ;p