wiki4 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Lilo. napisał(a):dobry wieczór !:evil_lol: Co Ty na powtarzanki? :evil_lol: Witam! :diabloti: Quote
Lilo. Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 wiki4 napisał(a):Co Ty na powtarzanki? :evil_lol: Witam! :diabloti: a witam witam i o zdrowie pytam ? o.O:razz: nie spamujmy. xd Quote
wiki4 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Lilo. napisał(a):a witam witam i o zdrowie pytam ? o.O:razz: nie spamujmy. xd Zdrówko dobrze, chociaż mam gorączkę :lol: Za późno :evil_lol: Quote
Lilo. Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 to współczuje. ;x ja wniedzile miałam 40 stopni i zastrzyk mi dawali :shake: ale próbuje o tym zpaomnieć. już myślałam że ah1n1 załapałam .;d tylko kto w rodzinie może mieć świnską grype ? brat ?xd :cool1: Quote
jonQuilla Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Georgia]a ja już wcześniej miałam tu zaglądnąć i wypadło mi całkiem z łba :shake: Stich jest utokliwym psiakiem :) zresztą jak każdy beagel :) też miałam mieć pieska tej rasy ale pojawiła się Salsucha więc beagla ni ma :) :loveu::loveu: http://i33.tinypic.com/oky981.jpg [/FONT] Quote
gosiulaa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Lilo. napisał(a):błysk to on ma największy jak jedzenie widzi. :cool3: noooo... to zupełnie jak mój Baster :roll: tylko na żarcie patrzy cwaniak... :cool1: Quote
Lilo. Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 jonQuilla też skleroza mnie też dopada. ;) al salsa jest pięękna:loveu: gosiulaa tylko czemuna te ciasteczka idzie z mojej kieszeni :shake: Quote
Drosek Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Lilo.'] dziękuje! Kręci mnie robienie zdjęć ales przętu nie mam za dobrego. ;x Ty masz nie za dobry i fotki sliczne wstawiasz a ja nie mam wcale, dlatego jeszcze galerii nie zalozylam :roll: http://i34.tinypic.com/o6n2aq.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Lilo. Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Drosek ja tam jeszczettelefonie mam to cośbym skąbinowała . ;D ale bez aparatu wogóle wogóle to masakra nie przeżyłam bym tygodnia bezniego chociażnie raz odstawiam go na dłuższy czas a potem przez 2, 3 tygodnie używam go wkoło . (; Quote
bianka19 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='Lilo.']Cavy już wcohdzę do galerii. (; gosiulaa błysk to on ma największy jak jedzenie widzi. :cool3: bianka19 dzień dobry! ;D a zdjęcię brata bliźniaka sticha to tak na początku czy na końcu bardziej! jak mi miło że tak wszyscy nas odwiedzają! :loveu: Jakoś początek , środek i z tego co pamiętam to te zdjęcia wstawiałam w te wakacje ;) Witanko:p Jak patrzę na Sticha to perfidnie przypomina mi się Baruś , którego od pół roku , a nawet i więcej nie widziałam :-( Śliczny :loveu::loveu: Cały Bary ;) http://i33.tinypic.com/2n8n3gl.jpg Quote
Tequila1017 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Siemka. :hand: My tu pierwszy raz. :D Przejrzałam całą galerie. ;) Wiem, że to tylko kilka stron, ale przejrzałam. :) Boskiego masz Beagle. ^ ^ :loveu: Zawsze marzyłam o tej rasie psa, ale mam swoje psy. :eviltong: Quote
Lilo. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 bianka19 jak kiedyśznajdę motywacje to poszukam. ;D Mqrtynq cześć:lol: miło miło że wpadłaś. (; ja chciałam jakiegoś piseczka nawet kundelek mógłbyć ale akurat mam sticzucha. ;D Quote
Lilo. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 dobry wieczór wszystkim . :cool3: Quote
Tequila1017 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Lilo. napisał(a):dobry wieczór wszystkim . :cool3: Dobry wieczór. :multi: Quote
Cavy Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Jakieś zdjęcia na dobranoc by sie przydały. :multi: Quote
Lilo. Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 jutro będą zdjęcia ! (; idę na sesje z mojej koleżanki lustrzanką i postaram się wziać sticzusia .;dd dobranoc wam ale ada wybiera się do łóżka. :cool3: Quote
wiki4 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Lilo. napisał(a):jutro będą zdjęcia ! (; idę na sesje z mojej koleżanki lustrzanką i postaram się wziać sticzusia .;dd dobranoc wam ale ada wybiera się do łóżka. :cool3: Dobranoc waćpannie :evil_lol: Quote
Cavy Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Przyszliśmy się przywitać i czekamy na obiecane zdjęcia. :loveu: Quote
Tequila1017 Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Cavy napisał(a):Przyszliśmy się przywitać i czekamy na obiecane zdjęcia. :loveu: Ja tak samo. :D Quote
Recommended Posts