clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 a no si!:P a andziu czy ono jest takie full wypas ze sie tak wyraze?no wiesz podswietlenia,szmery bajery itd?:P Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 clo napisał(a):a no si!:P a andziu czy ono jest takie full wypas ze sie tak wyraze?no wiesz podswietlenia,szmery bajery itd?:P ja nie umiem robić full wypaśnych - ani szablonów ni umiem, ani nic - ja prosta baba jestem:oops: ma pogrubienie, podświetlenie i wyróżnienie...ale i tak takich ogłoszen jest bardzo dużo...nie wiem, czy jest sens wydawać kasę na to...zawsze robiłam takie...normalne Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 andzia jak ma podswietlenie,pogrubienie itd to super!wazne by byl zauwazony na pierwszych stronach to naprawde pomaga my nasyzm psom zawsze takie robimy i w koncu dosc szybko je ktos dostrzega!wiec jest ok super dziekuje ci pieknie!! Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ma pogrubienie, podświetlenie i wyróżnienie czyli to co trzeba :multi: clo, dopytaj swojego weta o kastracje. Cena koszmarna. We Wrocku można dużą sukę za 250 wyciachać a to przecież mały samiec więc zabieg prostszy ;) nie żebym marudziła ale trzeba zrobić rekonesans cenowy. jeżeli masz jakiś swoich wetów zaufanych albo takich co masz blisko to możesz mi przesłać na pw numery kontaktowe. podzwonię i się dowiem. Nie znam niestety wetów Warszawskich Quote
clo Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 no ja takich swoich konkretnie nie mam ale mam blisko domu dobrych i nie ukrywam ze tam by bylo najwygodniej..bo mama by go zawiozla przed praca i po pracy odebrala...jutro zadzwonie dopytac dokladnie ile to bedzie kosztowac..ale tu u nas takie ceny z tego co sie orientuje...:( Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 ok, to daj znać jak tylko się dowiesz teraz już nie ma odwrotu!!;) Quote
pidzej Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 w Wawie niestety drogo. Ja płaciłam 4 lata temu 350 +kołnierz antybiotyk zdjecie szwow... masakra. Bardku bądź grzeczny. Quote
andzia69 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 no to faktycznie tanio nie jest:shake: A Kometa nie miała dostępu do tańszych sterylek/kastracji? gdzies mi się kiedyś tak przewinęło....tylko nie wiem czy macie z nią kontakt... Quote
puchu Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Za Arie w Ursusie płaciłam niewiele ponad 200 dwa lata temu. Jutro wieczorem spytam się jak to teraz wygląda. Quote
Od-Nowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 napisałam też do 2 innych osób odnośnie kastracji Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Renata z forum aussie, zaproponowała chemicznie. Jest z Warszawy i ma środek (Suprelorin) koszt ok. 20 zł byłby to najszybszy efekt i rozwiązanie na już. Quote
andzia69 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 można spróbować...nie są to jakieś mega koszty...tylko to działa do 6 mies:razz: Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 wiem,że to okresowe ale daje nam rozwiązanie i czas i małe koszty. kastracje może przeprowadzić ds to załatwiać?? clo, podaj mi proszę swój nr tel na pw Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 fizia dzięki... jakaś nieprzytomna jestem... mam przecież w ogłoszeniach :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 jeszcze jedna osoba z aussikowego ma możliwość tańszej kastracji na sggw. chyba wieczorem każdy będzie wiedział więcej to zrobimy naradę.... Quote
koosiek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A ja mam jeszcze pytanie jak on oddycha - nie "trzeszczy" już? Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 dzieki Puchu za wieści ;) ta tańsza kastracja o której pisałam - na sggw to przy wadze 20 kg - 250 zł. Bard jest mniejszy (ile??) to byłoby pewnie jeszcze taniej. z tym,że zabieg możliwy najszybciej po wtorku. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 O Bardini aleś nawojował , patrz ile babek chce cię odjajczyć :diabloti: Jak dziś nasz zbój , żadnych kabli nie pożarł ? Quote
erka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No właśnie, czy chłopak dzisiaj nic nie zmalował?:roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 E clo pewnie na uczelni albo w pracy i nie ma czasu zaglądnąć ... mam taką nadzieję :oops: Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 no nie kraczcie. na pewno wszystko jest dobrze! Quote
Od-Nowa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 teraz Renata z aussikowego przesłała mi link do strony o tańszych sterylkach/kastracjach dla bezdomniaków. Trzeba zadzwonić na podany nr tel i dowiedzieć się jak, gdzie i za ile. jest tam lista lecznic. http://www.canis.org.pl/porady/wet.htm Clo odezwij się ....;) Quote
Recommended Posts