Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

clo napisał(a):
a no si!:P a andziu czy ono jest takie full wypas ze sie tak wyraze?no wiesz podswietlenia,szmery bajery itd?:P

ja nie umiem robić full wypaśnych - ani szablonów ni umiem, ani nic - ja prosta baba jestem:oops: ma pogrubienie, podświetlenie i wyróżnienie...ale i tak takich ogłoszen jest bardzo dużo...nie wiem, czy jest sens wydawać kasę na to...zawsze robiłam takie...normalne

Posted

andzia jak ma podswietlenie,pogrubienie itd to super!wazne by byl zauwazony na pierwszych stronach to naprawde pomaga my nasyzm psom zawsze takie robimy i w koncu dosc szybko je ktos dostrzega!wiec jest ok super dziekuje ci pieknie!!

Posted

ma pogrubienie, podświetlenie i wyróżnienie

czyli to co trzeba :multi:

clo, dopytaj swojego weta o kastracje. Cena koszmarna. We Wrocku można dużą sukę za 250 wyciachać a to przecież mały samiec więc zabieg prostszy ;)
nie żebym marudziła ale trzeba zrobić rekonesans cenowy.
jeżeli masz jakiś swoich wetów zaufanych albo takich co masz blisko to możesz mi przesłać na pw numery kontaktowe. podzwonię i się dowiem. Nie znam niestety wetów Warszawskich

Posted

no ja takich swoich konkretnie nie mam ale mam blisko domu dobrych i nie ukrywam ze tam by bylo najwygodniej..bo mama by go zawiozla przed praca i po pracy odebrala...jutro zadzwonie dopytac dokladnie ile to bedzie kosztowac..ale tu u nas takie ceny z tego co sie orientuje...:(

Posted

no to faktycznie tanio nie jest:shake: A Kometa nie miała dostępu do tańszych sterylek/kastracji? gdzies mi się kiedyś tak przewinęło....tylko nie wiem czy macie z nią kontakt...

Posted

dzieki Puchu za wieści ;)
ta tańsza kastracja o której pisałam - na sggw to przy wadze 20 kg - 250 zł.
Bard jest mniejszy (ile??) to byłoby pewnie jeszcze taniej.
z tym,że zabieg możliwy najszybciej po wtorku.