andzia69 Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 Podaj tel do Clo - lepiej mieć więcej opcji do wyboru...niż w końcu zostać bez żadnej... Quote
clo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 niech do mnie dzwonia koosiek:)pogadam zawsze lepiej miec wybor:) Quote
koosiek Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Napisałam, ale nie spodziewałabym się cudów po tej osobie. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 A jak się czuje dziś nasz rekonwalescent ? Miziaki dla słodziaka i niech dzwoni jak najwięcej domków, bo Bardini wybredna psina więc lepiej wybór mieć :evil_lol: Quote
clo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 zaraz jade z bardinim na wyjecie wenflonu i na antybiotyk zastrzyk..mam nadzieje,ze juz mnie za to nie policza.. no to wszystko wyglada na to ze pojedzie do bydgoszczy...jeszcze dzis pogadam z ta pania uprzedze co i jak.. Quote
andzia69 Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 i co? jakie decyzje w sprawie psiaka???? jedzie do tej Bydgoszczy? Quote
clo Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 bardini jedzie jutro do nowego domu po lepsze zycie do bydgoszczy..oby sie udalo...i oby to byl dom juz na stale..panstwo brzmia super sa o wszystkim uprzedzeni..jesli tfu tfu cos ma sie nie udac..to wroci ale mam nadzieje,ze sie uda..oni juz bardzo na niego czekaja...ale wiecie co ciezko mi...strasznie ciezko...jakos pokochalam malego...i tak sie boje..wiem ,ze glupio..ale boje sie..musza go pokochac prawda?pokochaja...jak i ja...:-( a ciotki mam tez prosbe..glupio mi...ale niestety dzis nasza sunny ktora jest pod moja i fizi opieka u astaroth w hoteliku miala jechac do ds w chrzanowie...koszt transportu 300zl panstwo mieli zaplacic...jednak sunny wrocila..nie zostawilismy jej tam..panstwo nie zaplacili..jestem w stanie co jakis czas dawac darmowy dt..ale nie mam jak zaplacic 300zl pati..bo wtedy nasze psy hotelikowe zostana bez grosza..dlatego bardzo bardzo prosze..jesli ktos moglby nas wspomoc..chociaz mala kwota..bede super wdzieczna.. i trzymajcie kciuki za bardusia..boze chyba go nie oddam;P:( Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 oby wszystko się poukładało. powolutku. trzymam kciuki za Bardiniego z całych sił!! informuj jak tylko będziesz miała chwilę i wieści od Państwa ;) chyba ze zdejmowaniem ogłoszeń się jeszcze wstrzymamy co? co do tej kwoty za transport suni, nie jestem w stanie nic dorzucić bo od poniedziałku przechodzę w stan bezrobocia :shake: mogę jedynie wygrzebać coś na bazarek i w ten sposób pomóc ;) Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 kazda pomoc sie przyda od nowa:) bardini pojechal...ja sie poplakalam...boze on tak nie chcial stad jechac!:((((tak bardzo sie ogladal..od razu sie zestresowal...nie wybacze sobie on pewnie zaufal ze to juz jego dom ten jedyny..a ja go oszukalam...wiem ze to glupie co gadam..ze pewnie bedzie mial cudownie..ale nie moge...to jest tak ciezkie...i tak mi go brak:((( Quote
koosiek Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Clo, ja wiem, co czujesz, bo już po jednym dniu szkoda mi go było oddawać ;) Mam tylko nadzieję, że ten dom to już taki na zawsze i, że sobie z Bardinim poradzą :smile: Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 mam wiesci od pati..maja jeszcze daleko..bo godzine z warszawy sie wybijali..boze i maly placze co jakis czas..ehh...tak mi zle..ale ja naprawde nie moglam go zatrzymac na stale:((( Quote
andzia69 Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 Clo...to jest własnie ten najgorszy moment w tej całej "robocie":-( rozstanie.... dlatego ja już nie mogę brać psów na dt...każdego, którego brałam na dłuzej jak 2 dni...zostawał... Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 no ja wiem..dzieki za cieple slowa i za to,ze jestecie...czekam az dojada:(ja sobie to tlumacze tak ze to musi tak byc...zeby je ratowac..,ze w jego miejsce moze byc nastepny,ze tak juz musi byc:(( Quote
Rudzia-Bianca Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Zeżarło mi posta , a tak się opisałam , więc w skrócie - gdybym miała możliwość mimo ze buczałabym jak przy Lunce to brałabym tymczasy - w ten sposób Clo życie często im ratujesz , więc pal sześć moje łzy . A po drugie - zrobię bazarek, ale z dłuższym terminem bo mam teraz kilka i już się w tym gubię , więc jak kttoś coś kupi :cool3: to kaska będzie później - może być ? Prosze tylko o link do wątku psiaka na którego to ma być . No i najważniejsze Bardini BĄDŹ GRZECZNY i DAJ SIĘ OD RAZU POKOCHAĆ NIE ZJADAJ NIKOGO. Clo - dzięki wielkie że się nim zajęłaś :loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 będzie dobrze, będzie dobrze, będzie dobrze :p Prosze tylko o link do wątku psiaka na którego to ma być . ja też ;) Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 juz dojezdzaja,...stres stres stres...zaraz wkleje watek sunny Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 bardzik dojechal..rozmawialam z pania..bardzik pokazuje zeby..dziabnal juz coreczke..panikuje..ehh...ale daja mu szanse..super ludzie..mam nadzieje,ze dadza sobie rade,.. Quote
ewelinka_m Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 clo napisał(a):bardzik dojechal..rozmawialam z pania..bardzik pokazuje zeby..dziabnal juz coreczke..panikuje..ehh...ale daja mu szanse..super ludzie..mam nadzieje,ze dadza sobie rade,.. kurde chłopie..opamiętaj się! :mad: pewnie to stres..znowu zmiana miejsca i taka długa podróż..dobrze, że ludzie się nie poddają .. Clo :buzi: trzymaj się..wiem, że ciężko oddać jest tymczasa...zawsze wtedy tysiące myśli w głowie, że może jednak jakoś go przemycić w domu..schować choćby do lodówki :evil_lol:ale tak musi być..na jego miejsce uratuje sie kolejne bidy w wielkiej potrzebie..nie tylko on będzie szczęśliwy, ale też następne psiaki.. będzie dobrze..musi. Quote
Lidan Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Czyli Bard pojechał po nowe lepsze jutro :p Nie smuć się clo. "Instytucja" DT to wspaniała sprawa. Niejednemu psu uratowano w ten sposob życie i później znaleziono wspaniały DS. Bard, bądź grzeczny bo to Twoja druga szansa na nowe lepsze życie :bye: Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 macie racje dziewczyny..dziekuje za wsparcie... sluchajcie mialam dzis jeszcze tel w sprawie barda..pani tez do domu z dziecmi...wiec musi byc lagodny..i najlepiej kudlaty taki bardopodobny;)choc troche;)border,collie mixy wszelkie dlugo wlose?macie propozycje? Quote
clo Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 a to watek sunny po ktorej mamy dlug..jesli ktos moze wesprzec bede super wdzieczna. http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzeba-80-zl-na-transport-piekna-sunny-prawie-owczarek-148281/index11.html Quote
erka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Miejmy nadzieję, że państwo bedą mieli cierpliwość do Barda, biedny psiak musi być nieźle skołowany, ale co zrobić. Clo podaj prosze konto, to wpłacę jakis grosik:p. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Bardini błagamy nie gryź dzieci, tego Ci nikt na dłuższą metę nie podaruje :placz: Quote
koosiek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Oj, Bardini, Bardini... Mam nadzieję, że przeczekają najgorszy okres. Clo, Ty nie wiesz, jak ja ryczałam po Sambie. Ale trafiła do wspaniałego domu i to jest najważniejsze - oby nowy dom Barda był tak samo dobry :) Tu jest Żuczek z Ostrowii, też mini border ;) adopcja - adopcje - psy - Żuczek - schronisko dla zwierząt Ostrów Mazowiecka . Więcej info o nim powinna mieć Idusiek. Quote
Recommended Posts