saJo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Nie znaja. Napisal, ze chcialby znac cene i zobaczyc rodowod. Quote
asher Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Aaaa, nie doczytałam :oops: No to faktycznie niezbyt poważni. Odpisałas im? :evil_lol: Quote
saJo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Zgodnie z prawda, ze nie jestem zainteresowana kryciem moim psem. Quote
nenemuscha Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A tu obiecane fotki pracusi z pierwszego dnia na słoneczku:multi: Quote
saJo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 To przedostatnie jest najleprze :evil_lol: nenemuscha max 5 zdjec w jednym poscie :mad: saJo-mod Quote
arrakis Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Maluchy są zabujcze:loveu: Pewnie fajne dźwięki wydawały na tej trawce. Quote
AM Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 nenemuscha, małe są... :loveu::loveu::loveu: Quote
nenemuscha Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Następna porcyjka foteczek No i jeszcze jedni mali mieszkańcy..troszke inni..ale też łobuzy wyrosną-choc ciezko w to uwierzyć Quote
saJo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A co to za chomiki na ostatnim zdjeciu :cool3: PS. sprawa krycia moim psem sie wyjasnila i przepraszam, jelsi kogos urazilam moim stwierdzeniem. Quote
Sylwia411 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Nenemuscha, dzieki, dzieki:loveu: Kluchy w trawie sa cudne:lol: Quote
jefta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 http://images33.fotosik.pl/2/247862b35780380b.jpg słodziutki :loveu:, a z tych piesków w kropeczki to jaka rasa wyrośnie?:oops: Sajo, zanim złapiesz doła po kolejnej propozycji weź pod uwagę, że historia życia Twojego psa jest opisana na forum belgowym, w internecie jest sporo zdjęć i filmów. Ja wiem, że to mało, ale nie ma co się od razu załamywać po lakonicznym mailu. Quote
asher Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Małe pracusie wyglądają jak małe foczki :loveu::loveu::loveu: A, że te łaciate też wyrosną na łobuzy, to się wcale nie dziwię. Moim zdaniem każdy terier ma gdzieś wśród przodków szatana :diabloti::diabloti::diabloti: ;) Quote
arrakis Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Aga i Eto napisał(a):a to teriery som ? Teriery albo świnki morskie:evil_lol: Quote
nenemuscha Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 To łaciate na zdjęciu to sa małe PRT . Quote
saJo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Aaaaaaaale fajne homiki z tych PRT. Chcialabym kiedys takiego na hopki sobie "skombinowac" ale...nie wiem czy bym z nim w domu wytrzymala :roll: Nooooo mi ciezko jest z malym psem.... PS. jefta, no moze masz racje, moze moje reakcja nie byla adekwatna do sytuacji :oops: ...zreszta juz sobie wyjasnilismy co nieco z tamta osoba. Quote
nenemuscha Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hm/w domu to nie jest z PRT tak jak z małym psem,a nawiasem w domku zostaje wilczasta dziewczynka i chłopiec PRT/to bedą sparingi:loveu: Quote
saJo Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Maly pies, fizycznie zawsze bedzie malym psem,nawet gdyby psychicznie byl najwiekszym. Mi wlasnie to przeszkadza, ze ten pies jest maly. Znam kilka bardzo fajnych malych psow, ktore bardzo lubie i cenie za charakter. Ale lubie je do czasu, kiedy musza np pomieszkac u mnie w domu, wtedy zaczyna mnie to wkurzac. Quote
asher Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 SaJo, to weź serdela! Spójrz choćby na takiego Eyka, czy Ludwika Zachraniarki :loveu: Quote
nenemuscha Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Kurcze to cos z ta tematowoscią jest znów nie tak....:evil_lol: A moze cos o liniiach..komu jaka pasuje? Ja bym zaczeła od Carlo Halsblick i Addy Haus Lohre-a właściwie całego miotu A Haus Lohre. Aysche jak ci sie te liniie podobają? Quote
dorplant Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Co sadzicie o stwiedzeniu Sparksa ze psy z linii uzytkowej nie musza byc wyszkolone zeby uzywac je do hodowli ???? Ja uwazam odwrotnie ,jeszcze rozumiem suka ale pies ??/:crazyeye::crazyeye: Quote
ayshe Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 owczarki niemieckie musza byc szkolone bezwzglednie.nie zaleznie od linii jakie reprezentuja rzeczywista ocena nie jest ocena wlasciciela tylko sedziego.genetyka cech ilosciowych to ciekawa tematyka;). z czystej sympatii[ogromnej ]jaka zywie do jim'iego i calego starke pfoten:D http://www.jojvideo.com/video/JEBFrGRUGxo/Schutzhund-Obedience-Training ps.nenemuscha-zdecydowanie haus lohre:D Quote
dorplant Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ayshe napisał(a):owczarki niemieckie musza byc szkolone bezwzglednie.nie zaleznie od linii jakie reprezentuja rzeczywista ocena nie jest ocena wlasciciela tylko sedziego.genetyka cech ilosciowych to ciekawa tematyka;). ciesze sie ze mamy takie samo zdanie :p Quote
ayshe Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ja sie baardzo ciesze ze nie przyslano mi kolejnego hasla na psysportowe-nie kusi mnie,nie czytam,nie denerwuje sie.zycie staje sie spokojniejsze. :diabloti:.no i ja tez nikogo nie wnerwiam poza dogo. Quote
Recommended Posts