Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted (edited)

Proszę o jakieś sugestie odnośnie naszej ulotki jedno procentowej, czy coś trzeba dodać, zmienić, dopisać?? Czekam na komentarze :)

Edited by Agula99
Posted

Agula skąd ty to wzięłaś ? My nie możemy jeszcze wpłacać na to konto 1%, musimy poczekać 3 lata bo taka procedura. Natomiast zwykłe wpłaty, przelewy - jak najbardziej.

Posted (edited)

A Justyna prosiła o zrobienie ulotki, to co ma być na tej ulotce w końcu?? A już wiem!! No nic , jakby co za 3 lata się nada niee?? ;)
To ma byc ulotka reklamująca nasz przytułek, z kontem, będzie leżała w różnych miejscach, bankach, lecznicach, a nóż któs coś wpłaci :diabloti:

Edited by Agula99
Posted

[quote name='Agula99']A Justyna prosiła o zrobienie ulotki, to co ma być na tej ulotce w końcu??[/QUOTE]

na pewno nie prośba o wpłaty 1%, dotychczas korzystaliśmy z uprzejmości czyli z konta RSOZ i jeśli się zgodzą to poprosimy jeszcze o możliwość rozliczeń 1% za rok 2012. Może Justynie chodziło o rozpropagowanie naszego konta do zwykłych wpłat.

Posted

Tak Beciu, tak, właśnie z nią rozmawiałam, źle zrozumiałam, ale ostatnio jestem przemęczona. Czyli zmieni się hasło jeden procent, konto zostanie, wstawi się inne hasło i jest ulotka. Ktoś ma pomysł na hasło??? :cool3:;)

Posted

Wzięłam od hankisanok wzór pisma które wysyłają po szkołach i innych instytucjach z prośbą o wsparcie psiaków na zimę. Odzew jest duży więc może i my spróbujemy ?

Logo naszego Stowarzyszenia
4 łapy w Boguchwale
adres, telefon i nr konta

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

do udziału w akcji
„Napełniamy puste brzuchy”

Zima zbliża się do nas wielkimi krokami. Dla nas to miły czas korzystania z przyjemności zimowej aury i niepowtarzalnego nastroju, który niesie ze sobą zwłaszcza okres świąteczny. Niestety dla wielu zwierząt to czas długich, mroźnych, samotnych nocy.
Wielu z nas, w świątecznej gonitwie, zapomina o naszych braciach mniejszych, choć oni żyją wokół nas, często tuż obok naszego domu.

Stowarzyszenie ,, Cztery Łapy'' w Boguchwale zaprasza
do wzięcia udziału w wielkiej, zimowej zbiórce karmy
w akcji „Napełniamy puste brzuchy”
Zapraszamy do udziału przedszkolaków, uczniów i nauczycieli (opiekunów), którzy zechcieliby zorganizować zbiórkę karmy (zarówno dla psów, jak i dla kotów) w swoich placówkach a tym samym pomogli nam napełnić puste kocie i psie brzuchy. Bez Was nie damy rady!
Zapraszamy wszystkich, którym los zwierząt nie jest obojętny.
To mały gest o wielkim znaczeniu!
Razem napełnijmy głodne kocie i psie brzuchy -
niech one również poczują magię świat

Dla każdej placówki biorącej udział w akcji będziemy wydawać dyplom wraz z podziękowaniem.
Potwierdzenie udziału w akcji prosimy kierować telefonicznie pod numer 606262450

Z poważaniem,
Zarząd, Członkowie i Wolontariusze
Stowarzyszeni Cztery Łapy w Boguchwale

Posted

karolciasz28 napisał(a):
To się nigdy nie skończy.:shake:

Ty Karolciu zbieraj siły na reklamowanie maluchów!!!! Majuska zróbcie tam jakieś fajne fotki w kupce, tak jak naszych ostatnich szczeniorów i trza ruszać pełną parą!! Nie powiem, cud będzie potrzebny!!! :puppydog::cry::shocked!::modla::modla::modla:

Posted

Jutro rano pyknę im jakieś foty, ponoć psiaki tak jakby w typie spanielków no i gotowe do adopcji:roll:

Agula nie ogarnę sama piątki szczeniorów, tak, żeby im foty naręczne zrobić, no ale popróbuję coś popykać

Posted

[quote name='majuska']Jutro rano pyknę im jakieś foty, ponoć psiaki tak jakby w typie spanielków no i gotowe do adopcji:roll:

Pykaj , pykaj, dobrze by było, żeby ci ktoś pomógł potrzymać, to by się ich w kupie ogłaszało!!! Jak tylko zrobisz foty, to wstawiaj tutaj!!!
Guniu!!! Znowu będziemy prosić o pomoc z wrzuceniem maluchów na FB!! I módlmy się o cud!!!

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Agula ja pełna sił jestem ;). Astro ma wątek?
Jak tam Macho i stosunki psio - ludzkie? :)

Astro wątku jeszcze nie ma, najpierw musimy doprowadzić go do składu i ładu, a teraz szczeniory najważniejsze!! Dobrze, że chociaż odrobaczone, niee?? :cool3: Macho bojaźliwy, raz udało mi się go tylko wziąć na spacer,a tak nie chce za nic, chowa się od razu w budzie. No to pełnia sił plus jakieś wspomagacze bo będzie ciężko, obym się myliła i oby się zdarzył ten cud!!! :shake:

Posted

majuska napisał(a):

Agula nie ogarnę sama piątki szczeniorów, tak, żeby im foty naręczne zrobić, no ale popróbuję coś popykać

No zdaję sobie sprawę, że sama nie ogarniesz, może Becia się wybierze i może któraś z wolontariuszek przyjdzie i wtedy się to jakoś ogarnie, mnie niestety jutro nie ma, czyli będę dopiero w czwartek.

Posted

majuska napisał(a):
Agula o 7 rano to raczej nikogo chętnego nie zwerbuję ;)

Wiem, wiem, ja mówię o popołudniu, jakbym jutro była to też bym coś strzeliła. Rób co się da, może panowie z Gokom-u Ci potrzymają ;)

Posted

Agula99 napisał(a):
Wiem, wiem, ja mówię o popołudniu, jakbym jutro była to też bym coś strzeliła. Rób co się da, może panowie z Gokom-u Ci potrzymają ;)

:D :D :D , poproszę, a co :D

Posted

majuska napisał(a):
:D :D :D , poproszę, a co :D

Tylko wybierz jakiego urodziwego, może jak się dobrze zaprezentuje, panie będą adoptować psy jak świeże bułeczki :lol:

Posted

figa33 napisał(a):
a swoją drogą to może być pomysł
przystojny facet trzymający bezbronne szczeniaczki :razz::happy1:

No majuska, cała odpowiedzialność spoczywa teraz na Tobie he he, czekamy na foty :evil_lol: