baster i lusi Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='baster i lusi']cioteczki podeślijcie któregoś psiaka do ogłoszeń i napiszcie,że ode mnie. http://www.dogomania.pl/forum/threads/226280-30-ogłoszeń-za-5zł-na-Boksie-Asty-i-zwykłe-kundelki-do-10-05/page3 [quote name='Agula99']Dziewczyny to kogo podsyłamy??? Może Terriego albo Benia??? Albo Kaję??? Kurcze nie wiem! [quote name='barb']Ktoś już zostal wytypowany ? [quote name='Becia66']wytypować mogę ale na nic więcej nie mam czasu. Kto podeśle ? Proponuję Terrutka. cioteczki podesłał ktoś psiaka do ogłoszeń? Quote
Agula99 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Zrobiłam labkowi ogłoszenia na morusku, tablicy, gumtree, oglaszamy24, oby ktoś się w nim szybko zakochał!!! Quote
Agula99 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Figuniu nie zrobiłabyś mu jakiegoś ogłoszenia??? Tylko numer telefonu na majuskę. Quote
SZPiLKA23 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Kurcze jaki dzieciak a juz na lancuchu:-/ Dziewczyny trzeba sie okreslic jak to bedzie wygladalo ktore psy chcemy wziac i ile bo MH chce je zaczac niedlugo oglaszac, zdjecia i opisy mamy, wydaje mi sie ze szkoda zmarnowac takiej szansy tym bardziej ze akcja bedzie bardzo naglosniona, zorganizowac sie jakos damy rade tymabrdziej ze to wypada niedziela a wiec moze uda sie kogos dodatkowo do pomocy sciagnac. Szkoda ze nie doczytalam wczoraj Beciu ze jedziesz bo bym z Toba pojechala Quote
Agula99 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Szpilko, Becia jedzie jutro do przytuliska!!! :) Quote
figa33 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Agula99']Figuniu nie zrobiłabyś mu jakiegoś ogłoszenia??? Tylko numer telefonu na majuskę.[/QUOTE] zaraz mu zrobię Quote
Agula99 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='figa33']zaraz mu zrobię[/QUOTE] Dzięki jesteś wielka!!!:cool3::Cool!::wolfie::buzi::smilecol: Quote
figa33 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Agula99']Dzięki jesteś wielka!!!:cool3::Cool!::wolfie::buzi::smilecol:[/QUOTE] ee tam , takie tam marne 160 cm:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='Agula99']Szpilko, Becia jedzie jutro do przytuliska!!! :)[/QUOTE] juto mam chrzciny :( Quote
majuska Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='baster i lusi']cioteczki podesłał ktoś psiaka do ogłoszeń?[/QUOTE] Ja nie...niestety nie wyrabiam czasowo kompletnie:shake: Quote
figa33 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 (edited) na razie tylko dwa , komputer zaczął mi odmawiać posłuszeństwa http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Maks,64389 i tu http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Mlody-labrador-,-szczeniak-,-szuka-domu-id41421.html z takim tekstem , może się przyda Młody labrador , szczeniak , szuka domu Pieskie życie na łańcuchu . Oto co spotkało tego super przyjaznego psa . Polska rzeczywistość . Przypięty do łańcucha od szczeniaka . Czyli od zawsze . Bo Maksiu ma dopiero 6 miesięcy...Dziecko jeszcze ...I nie zna innego życia . Jest prezentem dla osoby , która go wcale nie chciała . Jakie to fajne , dać komuś szczeniaczka , prawda ? Co z tego ,że został przypięty od razu do budy , na bardzo krótkim łańcuchu . Przecież to niechciany prezent . Zbędna zabawka. Maksiu to niezwykle radosny pies , przytulanka prawdziwa , a jednocześnie chce się bawić , biegać , bo to przecież dziecko jeszcze .. Ten łańcuch to dla niego prawdziwe zło . Będzie super psem dla każdej rodziny , jest łagodny , a jednocześnie wesoły . Tylko ten łańcuch , woda w maleńkiej miseczce , jedzenie ? Nie wiadomo czy dostaje. Pieskie życie przecież. Maksiu przebywa niedaleko Rzeszowa . Kontakt w sprawie adopcji : Renata 727 906 679 r.szyszka@op.pl Edited May 11, 2012 by figa33 Quote
baster i lusi Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='majuska']Ja nie...niestety nie wyrabiam czasowo kompletnie:shake: mogą być te fotki? Terri to cudowny, około 4 letni terierkowaty psiak, żywiołowy i pełen radości. Od dłuższego czasu błąkał się w okolicznej miejscowości. Czy został wyrzucony, czy zaginął, tego nie wiemy. Jak na razie nikt Terriego nie szuka. Terri jest cudownym, radosnym, bardzo przyjaznym psem. Mimo, że nie zna człowieka, od razu ufnie podchodzi do każdego, staje na łapkach, tuli się, macha ogonkiem i wesoło podskakuje. Ładnie chodzi na smyczce, jest posłuszny i bardzo żywiołowy. Jeśli ktoś czuje się samotny lub przygnębiony, Terri od razu go rozbawi i nigdy więcej nie pozwoli się smucić. Terri przebywa w Przytulisku w Boguchwale koło Rzeszowa. W sprawie adopcji proszę o kontakt: Agata 797297201 aga-b6@wp.pl A oto Terri :loveu::lol::razz: Czyż nie jestem cudny ? Quote
barb Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Baster i Lusi przy telefonie Aguli możesz zaznaczyć " po godzinie 15.00" ? A co reszty skoro Ciotki się nie wypowiadają to ślij. Czas ucieka -Terrus czeka. W końcu to jego najnowsze foty.:lol: Jest jeszcze taki ladny plakacik ale w nie wiem czy ogloszeniach sie sprawdzi? Quote
Becia66 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 oczywiście że ślij baster i lusi i przepraszamy za nasze zaniedbanie :oops:. Proszę daj namiar na majuskę, musimy sie podzielic jakos tymi ogłoszeniami r.szyszka@op.pl tel. 727906679 Dzięki wielkie. Quote
majuska Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 Baster i lusi dzięki wielkie, ja na prawdę nie wyrabiam, chciałabym, ale doba ma za mało godzin, młodej zęby idą więc jest absorbująca, a wieczorem padam jak przecinak...umykaja mi różne tematy:shake: Szpilka dziś się spotkamy w przytulisku w kilka bab to obgadamy, które psy ewentualnie weźmiemy na imprezę ;) Figuś dzięki wielkie za pomoc, jak dobrze pójdzie to dziś labcio Maksio zostanie na zawsze odpięty z łańcucha, na razie nie ogłaszajcie...tylko trzymajcie kckiuki!!!!! Quote
Agula99 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Baster i Lusi, ogłoszenia Terrutka na majuskę, bo ja już nie daję rady odbierać, a Maksiu pojechał!!! Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, państwo obiecali że będą zdjęcia na FB!! Maksio jest cudowny!!! Niech ci się tam szczęści wielki miśku!! A to Maksiu z nowym pańciostwem :) a właściwie Maks będzie mieszkał z mamą tego pana :) Quote
Agula99 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Figuś ściągnij już ogłoszenia, bo tam majuska ma masę telefonów, zamęczą kobitę!! :) Quote
figa33 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) [quote name='Agula99']Figuś ściągnij już ogłoszenia, bo tam majuska ma masę telefonów, zamęczą kobitę!! :)[/QUOTE] dużo telefonów ? tylko ,ze ja mogę zdjąć jak wrócę z pracy , a to będzie ok 19.... ogłoszenia usunięte ale się cieszę:loveu::loveu: Edited May 12, 2012 by figa33 Quote
majuska Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 No tośmy się nacieszyły..labcio Maks właśnie wraca do przytuliska...ja mam ręce i wszystko inne opadnięte do ziemi..Agula też..zapyla dziś 3 raz do przytuliska żeby psa zamknąć:shake:...po-raż-ka:flaming: W skrócie: ADHD Maksia przerosło opiekunkę, podobno nie usiadł ani na minutę...... A miało być tak pięknie, cuda, wianki, spanie pod kołdrą:shake: Nie dorabiajcie nowych ogłoszeń, bo póki co jakieś tam kontakty z dzisiaj jeszcze ciągne...jak nic z tego nie wyniknie to dam znać;) Quote
barb Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='majuska']No tośmy się nacieszyły..labcio Maks właśnie wraca do przytuliska...ja mam ręce i wszystko inne opadnięte do ziemi..Agula też..zapyla dziś 3 raz do przytuliska żeby psa zamknąć :shake:...po-raż-ka:flaming: W skrócie: ADHD Maksia przerosło opiekunkę, podobno nie usiadł ani na minutę...... A miało być tak pięknie, cuda, wianki, spanie pod kołdrą:shake: Nie dorabiajcie nowych ogłoszeń, bo póki co jakieś tam kontakty z dzisiaj jeszcze ciągne...jak nic z tego nie wyniknie to dam znać;)[/QUOTE] Dopiero przeczytałam, że Maksio znalazl dom, jeszcze nie zdązyłam napisać, że się cieszę a tu... :shake: Quote
figa33 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 no rzesz w mordę ...co jest z tymi ludźmi , to przedszkole jakieś czy co ? zabawa w piaskownicy ? brak odpowiedzialności , bezmyślność i cholera wie co jeszcze :angryy: no pewnie ,że ADHD , przypięty żywiołowy szczeniak na łańcuch na parę miesięcy , jak zazna wolności to głupawki dostaje jak kosmos kolejny pies wraca , bo nawet przez 5 minut ludzie nie chcą się wysilić...do doooo.... Quote
Becia66 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='figa33'] no pewnie ,że ADHD , przypięty żywiołowy szczeniak na łańcuch na parę miesięcy , jak zazna wolności to głupawki dostaje jak kosmos.[/QUOTE] dokładnie o tym samym rozmawiałyśmy z majuską. Quote
figa33 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 a Maksiu taki śliczny , piaskowy , z tymi swoimi ciemniejszymi odrobinkę uszkami . i taki jednak chudziutki mi się wydaje , jakoś nie widzę tego jedzenia 3x dziennie , chyba ,że to było ziarno dla kur... wykąpać go , wyczesać , a będzie cudny jak marzenie Quote
Andzike Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Ręce opadają... :angryy: Maksiu długo domu szukać nie będzie, ale naprawdę aż strach komukolwiek oddawać psy, skoro ludzie oddają je pod byle pretekstem, nie wkładając żadnego wysiłku we wspólną egzystencję... Ot, zabawka ... :shake: Quote
Recommended Posts