Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
Agula kotki powinno się mieć minimum 2:diabloti:

Tak wiem, zgadzam się :) ale wiesz ile ja mam inwentarza, no i Justyna zamiast dać kota, to by mnie pogoniła ;)

Posted

Pieski wyspacerowane, oprócz nowego i dziadzia. Nowy nie dał mi podejść do siebie tylko się darł, dziadzio się nie kwapił w środku nocy na spacerek. Oba zostawiłem na wybiegach i pilnują zawzięcie :-)

Posted

majuska napisał(a):
NO to dzika Figa musi pomóc, bo ja nie wiem , może trzeba coś zmienic w ustawieniach konta na picasie, poczekajmy na nią ;)

Albo wyślij Guni P na maila, bo to ona chyba chciała. Ale pewnie Figa rozwiąże ten problem, Figa złota rączka :)

Posted

Przydadzą wam się kubraczki dla psiaków? Znalazłam dwa na szmatach, takie na małego do średniego psiaka, żadna rewelacja, ale szkoda żeby leżały. Podam Szpilce dzisiaj to zobaczycie, bo ja coś do Was nie mogę dotrzeć :)

Posted

Kudłata napisał(a):
Przydadzą wam się kubraczki dla psiaków? Znalazłam dwa na szmatach, takie na małego do średniego psiaka, żadna rewelacja, ale szkoda żeby leżały. Podam Szpilce dzisiaj to zobaczycie, bo ja coś do Was nie mogę dotrzeć :)

pewnie Kudlata ze się przydadzą, dzięki. :loveu:

Posted

Florentynka napisał(a):
Ja też widzę - galerię z 7 albumami - zgadza się?

Tak, na razie mamy 7 albumów.

GuniuP mam nadzieję że Ty też już masz dostęp do fotek wszystkich naszych kiciusiów :)

Posted

A to nasz nowy nabytek w przytulisku, kolejny labek. Przybiegł do państwa za córką, która szła z kościoła. Poszłam go zabrać, ale Pan powiedział, że jakiś znajomy zasugerował mu, że to może być pies jednego faceta, więc z nadzieją wyruszyłyśmy szukać tego faceta. Niestety okazało się, że to nie jego. Mam nadzieję, że on komuś uciekł, bo jest bardzo miły, przyjazny, wesoły, zadbany...oby, bo zaczyna się u nas robić baardzo źle :shake:

Posted

Ostatnio same labki biszkoptowe. Takiego samego zgarnąłem z drogi w poniedziałek, ale Justyna znała właściciela i przyjechał po niego. Mam nadzieje, że to nie reproduktor od tej suni z odmrożonymi sutkami i właściciel się szybko znajdzie. Jutro mu zdjęcia za dnia porobię, bo Magda już dzwoniła. Beniowi tez coś popstrykam bo ma brzydkie.

Posted

rozio napisał(a):
Ostatnio same labki biszkoptowe. Takiego samego zgarnąłem z drogi w poniedziałek, ale Justyna znała właściciela i przyjechał po niego. Mam nadzieje, że to nie reproduktor od tej suni z odmrożonymi sutkami i właściciel się szybko znajdzie. Jutro mu zdjęcia za dnia porobię, bo Magda już dzwoniła. Beniowi tez coś popstrykam bo ma brzydkie.

Rozio, cokolwiek porobisz, proszę wrzuć na przytuliskową picasę w dużej rozdzielczości. Zmniejszyć zawsze można, a czasem do plakatów potrzebuję lepszej...

Posted

Dzika_Figa - jaka to jest duża rozdzielczość? Jak wrzucę w oryginale to 1 zdjęcie .jpg będzie zajmować ok. 8 Mb. Podaj konkretną rozdzielczość po długim boku to w takiej będę wrzucał. Wygodniej i szybko jest mi wrzucać na swoją picase bo mam program zainstalowany na kompie i tylko zaznaczam i klikam i nie muszę się z tym grzebać, wpisywać haseł itp. itd.. Jak chcesz, to możesz wszystko z mojej galerii co potrzebujesz sobie pobrać i skopiować gdzie chcesz. Wyostrzać Ci zdjęcia przy wymaganej rozdzielczości czy zostawiać bez obróbki?

Posted

rozio napisał(a):
Dzika_Figa - jaka to jest duża rozdzielczość? Jak wrzucę w oryginale to 1 zdjęcie .jpg będzie zajmować ok. 8 Mb. Podaj konkretną rozdzielczość po długim boku to w takiej będę wrzucał. Wygodniej i szybko jest mi wrzucać na swoją picase bo mam program zainstalowany na kompie i tylko zaznaczam i klikam i nie muszę się z tym grzebać, wpisywać haseł itp. itd.. Jak chcesz, to możesz wszystko z mojej galerii co potrzebujesz sobie pobrać i skopiować gdzie chcesz. Wyostrzać Ci zdjęcia przy wymaganej rozdzielczości czy zostawiać bez obróbki?

1500 - 2000 pikseli byłoby super i nie musisz się obróbką babrać, poradzę sobie. Dzięki!
EDIT: Nawiasem, od Ciebie wrzucenie na przytuliskową picasę wymaga tylko przelogowania kont, ja muszę jeszcze ściągać zdjęcia do swojego komputera (tez mam konto na picasie, nawet dwa i też muszę się przelogowywać) Trochę po to założyłam tą picasę i dałam wszytskim hasła, żeby właśnie wrzucali tam sami bezpośrednio - wydało mi się to najrozsądniejszym rozwiązaniem.

Posted

OK. Będę wrzucał na przytuliskową. Zrobić labkę z tymi cycuchami w większej rozdzielczości czy te zdjęcia co zrobiłem Ci wystarczą jeszcze tym razem?