Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Halcia ma rację. 2 tygodnie minęły, robie obrazki i szukamy dziewczynce domu!

Gdyby to od nas zależało, Jamnisia już dawno byłaby ogłoszona. Nie jest bezpańska niestety, znają właściciela i to jakoś prawnie musi być uregulowane. Tylko czemu to tak długo trwa ? Nie mamy jak z majuską zdobyć adres tego gościa....
Sugerowałam nawet że mogła uciec ale chyba się to nie bardzo podobało.....

Posted

Florentynka napisał(a):
A czy jamnisia nie ma czegoś z oczkami? Takie zaślimaczone jakby...

Że tez tego nie zauważyłam... cos mi nie pasowało z tymi oczkami, ale nie mogłam wymyśleć, co, więc stwierdziłam, że się czepiam bezsensownie.

Posted

To ja tylko napomknę że Zeniu z Cekinką idą do adopcji do jednego domku. Pierwszy raz nam się zdarza, żeby bardzo zżyte ze sobą psy znalazły jeden domek i nie musiały być rozdzielone. Pikanterii sprawie dodaje fakt, że oba psiaki mają ponad 10 lat i wydawało się nam, ze bardzo ciężko bedzie z domkami, a tu mamy jeden dla 2 psiaków. Oczywiście dokładnie prześwietlony.
Psiaki wypatrzone na allegro - a właściwie Cekinka, która można by tak powiedzieć - Zenusiowi domek załatwiła......:multi::multi::multi:

Posted

Jamnisia niestety nadal ma niewyjaśnioną sytuację odnośnie swojego pseudowłaściciela, podobno nie można go nigdzie zlokalizować...
Maluszka dzis mocno wyprzytulałyśmy ...

Posted

I niestety jest nowy rezydent, przesłodki mikropiesek, mniej więcej gabarytowo podobny do jamnisi, psiak został najprawdopodobniej wyrzucony z auta, myślę, że uda się nam dla niego znaleźc domek, ma jakieś 4-5 latek ( ale żaden ze mnie ekspert ) Justynka jeszcze musi to potwierdzić, jak go obejrzy, bo psiaczek jest od wczoraj.

Oto Filipek: