baster i lusi Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 [quote name='figa33']Agula , pewnie nie ma to jak rum ....ale co z tym jankiem ?:-o:razz: [quote name='Becia66']chodzi o rumianek :evil_lol:. [quote name='Agula99']Nie nie Beciu, rum to rum, Janek to Janek ;) nie znacie przysłowia.na przeziębienie najlepszy rum+janek.rum wygrzeje Janek wyr...pie i po grypie.:evil_lol: Quote
Agula99 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 baster i lusi napisał(a):nie znacie przysłowia.na przeziębienie najlepszy rum+janek.rum wygrzeje Janek wyr...pie i po grypie.:evil_lol: dobre ;) :) :) Quote
Becia66 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 baster i lusi napisał(a):nie znacie przysłowia.na przeziębienie najlepszy rum+janek.rum wygrzeje Janek wyr...pie i po grypie.:evil_lol: :evil_lol: tego nie znałam :evil_lol: Quote
figa33 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 zapamiętam sobie jak mnie tfu , tfu grypa złapie :evil_lol: Quote
Agula99 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ciotki, czy znacie kogoś z Nowej Dęby do sprawdzenia domku???? Becia, wiadomość na Twojej skrzynce :) Quote
barb Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Agula99 napisał(a):Ciotki, czy znacie kogoś z Nowej Dęby do sprawdzenia domku???? Becia, wiadomość na Twojej skrzynce :) Nie :shake: a którego psa chodzi? :crazyeye: Quote
Agula99 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Kochani, kolejna petycja! Proszę podpisać!!! http://www.petycje.pl/petycja/5633/stop_mordowaniu_psow_na_euro_2012.html Quote
Lucyja Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Widzę, że ciotki tutaj dobre przysłowia ludowe macie :evil_lol: Gdybym wczesniej wiedziała o tym rum-janku, to by ponad tydzień w łózku nie spędziła kurując się na grypowego wirusa :eviltong: Quote
figa33 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 serce mi się raduje jak czytam takie dobre wieści boguchwalskie !:loveu: Quote
barb Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Lucyja napisał(a):Widzę, że ciotki tutaj dobre przysłowia ludowe macie :evil_lol: Gdybym wczesniej wiedziała o tym rum-janku, to by ponad tydzień w łózku nie spędziła kurując się na grypowego wirusa :eviltong: Agula z rum-jankiem też juz tydzień sie kuruje :cool3: ;) Quote
Agula99 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 barb napisał(a):Agula z rum-jankiem też juz tydzień sie kuruje :cool3: ;) I cięzko to idzie, albo rum nie działa, albo janek się nie sprawuje ;) Quote
hankasanok Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='Agula99']Kochani, kolejna petycja! Proszę podpisać!!! http://www.petycje.pl/petycja/5633/stop_mordowaniu_psow_na_euro_2012.html podpisana, zaraz rozesle po znajomych, powiem Wam tylko ze w tym roku w okresie wakacyjnym na Ukrainie była nasza Jola(szefowa STonZ-u tzn) jej pierwsze słowa po powrocie do mnie ....,, Hania ja jestem chora......." a potem to juz tylko mi szczena coraz nizej opadała jak słuchałam.......:shake::-( Quote
Becia66 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Dzisiaj szczęsliwy dla nas dzień :loveu::loveu::loveu::loveu: Do nowego domku do Krakowa pojechała Lilly oraz Koksik do Nowej Dęby. Bądźcie szczęśliwe nasze maleństwa, nigdy was nie zapomnimy...:loveu: Quote
Agula99 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Lilusiu i Koksiku - szczęścia i powodzenia!!!! :) Quote
majowa Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 ojej widzisz a ja dziś taka zakręcona że zyczeń nie złożyłam Wszystkiego naj naj Quote
barb Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 majowa napisał(a):ojej widzisz a ja dziś taka zakręcona że zyczeń nie złożyłam Wszystkiego naj naj Majowa - zrobilaś Beci piekny prezent zalatwieniem transportu Lili :lol: Quote
figa33 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Beciu , wszystkiego naj naj naj najlepszego !:tort: Quote
Becia66 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 barb napisał(a):Majowa - zrobilaś Beci piekny prezent zalatwieniem transportu Lili :lol: Tak, to był najpiękniejszy prezent :loveu:. A ja z majową zaraz bedę sie widzieć, wyjeżdżam na dworzec po kontenerek Lilly który przy okazji odwiozła przyjeżdżajac do znajomych do Rzeszowa i bardzo miło mi będzie ją poznać. :lol: I wszystkim bardzo, bardzo dziękuję za życzenia :buzi: Quote
Maldinka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Jak ktoś nie zagląda na Łatysiowy wątek to chciałam podziękować tutaj. Wszystkim, którzy przyczynili się do tego, że był z nami i za ogromne słowa otuchy. Czytałam, ale nie byłam wstanie nic naposać. Mineło juz kilka miesięcy a nam jest dalej bardzo ciężko :-( Był naszą sikającą, łaciatą miłością, był wyjątkowy i najlepszy. Strasznie go kochamy i tęsknimy :-( Quote
Maldinka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='barb']Maldinko ,możesz podać link ? Na pierwszej stronie wpsiakach boguchwalskich jest Łatek http://www.dogomania.pl/threads/190199-Łatek-z-rowu-ma-ciepły-domek-na-zimę-i-resztę-życia-!!!! Quote
barb Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='Maldinka']Na pierwszej stronie wpsiakach boguchwalskich jest Łatek http://www.dogomania.pl/threads/190199-Łatek-z-rowu-ma-ciepły-domek-na-zimę-i-resztę-życia-!!!! Już tam bylam i wszystko przeczytałam. Daliście pieskowi w jesieni życia bezpieczny, ciepły domek, wiele serca i cierpliwości. Quote
Recommended Posts