barb Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Brawo Karolciasz. Nawet chora pożytecznie spędzasz czas ;) Aja pomyślalam, żeby nie usuwać ogloszeń Felusia bo można na nich wyadoptować. Kaję. Jak bedzie telefon o Felka to Agula powie, że piesek juz ma dom ale jest śliczna suczka też kudłata i też malutka. Co wy na to? Quote
karolciasz28 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Leżę w łóżku i klikam;) Ja ogłoszenia Felusia usunęłam i raczej zawsze usuwam :) Quote
barb Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 karolciasz28 napisał(a):Leżę w łóżku i klikam;) Ja ogłoszenia Felusia usunęłam i raczej zawsze usuwam :) Ja tez usuwam ale taki pomysł przyszedł mi do glowy, żeby wykorzystać dla Kai bo oni podobni troszkę z urody. Zobaczymy co Ciotki na to powiedzą ? Quote
figa33 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 barb napisał(a):Ja tez usuwam ale taki pomysł przyszedł mi do glowy, żeby wykorzystać dla Kai bo oni podobni troszkę z urody. Zobaczymy co Ciotki na to powiedzą ? myślę ,że jak najbardziej , są w jednym typie , choć często się zdarza ,że to ma być własnie ten psiak , nie inny i już :cool3: Quote
Agula99 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 barb napisał(a):Ja tez usuwam ale taki pomysł przyszedł mi do glowy, żeby wykorzystać dla Kai bo oni podobni troszkę z urody. Zobaczymy co Ciotki na to powiedzą ? Dziewczyny, wykorzystujcie, zamieniajcie!! Jak by to pomogło, to czemu nie!!! Nie musicie przecież czekać na każdą akceptację z naszej strony!! Po prostu działajcie!!! Czyńcie swą powinność!!! :) Quote
barb Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Agula99 napisał(a):Dziewczyny, wykorzystujcie, zamieniajcie!! Jak by to pomogło, to czemu nie!!! Nie musicie przecież czekać na każdą akceptację z naszej strony!! Po prostu działajcie!!! Czyńcie swą powinność!!! :) Agula, chodzi o to że jesli zadzwoniłby do Ciebie ktoś jeszcze z ogłoszenia Felusia - będziesz polecać Kaję.:lol: Quote
Agula99 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 barb napisał(a):Agula, chodzi o to że jesli zadzwoniłby do Ciebie ktoś jeszcze z ogłoszenia Felusia - będziesz polecać Kaję.:lol: Oj barb, przecież rozumiem co do mnie piszesz :) Quote
Agula99 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 majowa napisał(a): ja mam pytanie do cioteczek kiedy wam najbardziej pasuje żebyśmy podrzucili te drobiazgi dla was? sobota popołudniu, niedziela? może rano? a no i jaki tam adres albo jak trafić? Majowa, będę w przytulisku w niedzielę, około 14-14:30, więc jak będziesz po drodze to zapraszam :) Quote
Becia66 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Agula99 napisał(a):Majowa, będę w przytulisku w niedzielę, około 14-14:30, więc jak będziesz po drodze to zapraszam :) Agula napisz do ktorej będziesz bo z twojego wpisu wygląda że będziesz od 14 do 14.30. Quote
Agula99 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Becia, myślę, że majowa to zrozumie, ale ok. Będę w przytułku około 14 lub 14:30, a jak długo to nie wiem, więc jak co to proszę się nie spóźniać, bo ja przychodzę, zabieram psy na spacer i mnie nie ma dłuuuuugo!!! ;) Quote
majowa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 ok postaramy sie być napiszcie mi tylko jak do was trafić, moj TZ zna Boguchwałę, ale to duza gmina ;) Quote
barb Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 majowa napisał(a):ok postaramy sie być napiszcie mi tylko jak do was trafić, moj TZ zna Boguchwałę, ale to duza gmina ;) Czy Ciotki wytłumaczyły majowej jak trafić do Przytuliska? Quote
Agula99 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 majowa, twój mąż na pewno wie gdzie jest w Boguchwale Dom Handlowy, a po przeciwnej stronie jest salon Mitsubishi, to trzeba skręcić pomiędzy salonem a blokami i jechać cały czas w dół za drogą, potem skręcić i za takim ogrodzeniem z siatki widać już boksy i budy, to tam. Wjeżdżacie w taką wielką bramę i jedziecie na sam koniec pod taki wielki budynek, to jest budynek GOKOM-u, no chyba, że mnie jeszcze nie będzie to poczekacie przed bramą. Mam nadzieję, że to jest w miarę zrozumiałe? To do zobaczenia jutro!!!! :) Quote
Becia66 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Agula99 napisał(a):majowa, twój mąż na pewno wie gdzie jest w Boguchwale Dom Handlowy, a po przeciwnej stronie jest salon Mitsubishi, to trzeba skręcić pomiędzy salonem a blokami i jechać cały czas w dół za drogą, potem skręcić i za takim ogrodzeniem z siatki widać już boksy i budy, to tam. Wjeżdżacie w taką wielką bramę i jedziecie na sam koniec pod taki wielki budynek, to jest budynek GOKOM-u, no chyba, że mnie jeszcze nie będzie to poczekacie przed bramą. Mam nadzieję, że to jest w miarę zrozumiałe? To do zobaczenia jutro!!!! :) majowa ja jeszcze wytłumaczę po swojemu. Jadąc z Rzeszowa mijacie Kościół i za jakieś 150m po lewej stronie jest salon Mitsubishi i przed tym salonem skręcacie w lewo i jedziecie prosto taką wąską drogą ok. pół kilometra. Ta droga naturalnie ostro skreca w prawo, więc i wy skręcacie i od razu złapiecie wzrokiem znak ograniczenia prędkości do 40 km /godz. Bezposrednio za tym znakiem jest duża brama w którą należy skręcić, podjechac pod duży hangar /ok.30m/ i już jesteście obok przytuliska. Zresztą już z ulicy będziecie je widzieć bo jest przy samym płocie. Jeśli brama będzie zamknięta znaczy że Agula jeszcze nie dotarła więc chwileczkę poczekajcie. Najlepiej wymieńcie sie telefonami to wszystko ułatwi. Quote
majuska Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Beciu Mitsubishi jest po lewej:eviltong: Quote
Becia66 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 majuska napisał(a):Beciu Mitsubishi jest po lewej:eviltong: no to nakierowałam majową po swojemu, :evil_lol: Mój mąż ma rację mówiąc że jak ja chcę w lewo to trzeba w prawo :diabloti: Już poprawiłam. Quote
Agula99 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 A u nas nowy piesek, coś w typie labradora, ponoć biszkoptowy, bardzo miły, wesoły, ale zabidzony. Kolejny biedak wyrzucony z auta. Jutro postaram się zrobić mu jakieś zdjęcia. Najbardziej boję się o sunię, jest bardzo wycofana, zasmucona, przerażona, patrzy spod łba, ogon smutno zwisa i warczy...nie wiem co to będzie, jak tu znaleźć czas na to, żeby nad nią popracować??? Można powiedzieć że jest groźna, zresztą ja się nie dziwię, jak ktoś ją bił...:( dawno nie mieliśmy takiego przypadku...nie wiem co to będzie, nie wiem....:( Quote
Lucyja Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Kiedy Ci ludzie zrozumieją, że pies to nie zabawka i nie bierze sie na chwilę, tylko na zawsze. :( Quote
Agula99 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Lucyja napisał(a):Kiedy Ci ludzie zrozumieją, że pies to nie zabawka i nie bierze sie na chwilę, tylko na zawsze. :( Tak i że pies też czuje!!!! Po co jakiś........bierze psa, żeby potem go bić, skrzywić...nie mam słów...:( Quote
figa33 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 niestety , dogo od paru dni muli , ale dziś to już bardzo wolno się otwiera może jutro będzie lepiej , dobranoc :sleep2: Quote
barb Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 figa33 napisał(a):niestety , dogo od paru dni muli , ale dziś to już bardzo wolno się otwiera może jutro będzie lepiej .... A ja myślalam, ze to tylko u mnie. Dziś rano rzeczywiście jest lepiej. Troszkę szybciej chodzi. Quote
barb Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 barb napisał(a):A ja myślalam, ze to tylko u mnie. Dziś rano rzeczywiście jest lepiej. Troszkę szybciej chodzi. Już znowu jak ślimak. Beciu, wklejam link do watku Henia - post o paskach do budy http://www.dogomania.pl/threads/179776-Henio-w-nowym-ds.?p=18088695#post18088695 Quote
Agula99 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Sonia, to nasza wystraszona, przerażona sunia! :shake::shake::shake: Ani razu do mnie nie podeszła!!!! Biedactwo, ile musiała wycierpieć!! Quote
figa33 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 jakimś cudem weszłam na dogo , pewnie znowu coś zmieniają sunia fajna , i szczeniaczek wygląda jak jej synek. A mnie usunęli allegro koteczek , i jeszcze mi pogrozili ,ze nie stosuję się do regulaminu , chodzi prawdopodobnie ,ze podmieniłam ogłoszenia , już nie raz to robiłam , ale się dopatrzyli , no bo tu było ogłoszenie kotków w kategorii psów urzędasy jedne , jestem wściekła , bo nie dość ,ze znacząco podnieśli cenę za ogłoszenia to jeszcze mi zdjęli choć kicie miały fajną oglądalność , no i ...ech.. zrobili się pazerni , a ja nie byłam ostrożna , trzeba było mi wystawić Kajunię lub Pako na woj. małopolskie tak się rozpisałam , ale strasznie mnie to zeźliło... Quote
Gapka Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Kurcze od rana nie mogę wejść na dogo:( Teraz jakimś cudem udało mi się...Pieski cudne:))) Quote
Recommended Posts