Jump to content
Dogomania

Przytulisko " Cztery Łapy " Boguchwała - super psy szukają domków - prosimy o pomoc!

Recommended Posts

Posted

Beciu na wątku Henia czytalam o takich paskach z plexi (chyba tak sie to nazywa) są przezroczyste i podobno latwe w zamocowaniu do buty. Mozna kupić na allegro. Widzialaś to ?

Posted

barb napisał(a):
Beciu na wątku Henia czytalam o takich paskach z plexi (chyba tak sie to nazywa) są przezroczyste i podobno latwe w zamocowaniu do buty. Mozna kupić na allegro. Widzialaś to ?

nie widziałam i nie mam wątku Henia :shake:.

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Kto ma jutro dyżur ?

Jutro po południu będzie Agula, ja niestety Szpileczko nie dam rady jeździć póki co, bo ma od wczoraj moją Zulę po sterylizacji i muszę pilnować na każdym kroku.

Posted

Becia66 napisał(a):
Jutro po południu będzie Agula, ja niestety Szpileczko nie dam rady jeździć póki co, bo ma od wczoraj moją Zulę po sterylizacji i muszę pilnować na każdym kroku.

Skocze sobie autobusem tylko nie wiem czy trafie bo nawet nie wiem gdzie powinnam wysiasc ale jakos to wykombinuje:D

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Skocze sobie autobusem tylko nie wiem czy trafie bo nawet nie wiem gdzie powinnam wysiasc ale jakos to wykombinuje:D

Umów się wcześniej z Agulą żeby była na miejscu.

Posted

majuska napisał(a):
Właśnie przeczytałam na wątku mieleckiego schronu, że teraz Krosno i Jasło wywożą psy do Olkusza, no to tam już masakra totalna jest.....:shake::-(:-(

też to przeczytałam i aż wierzyć się nie chce...:-(
Wiem też, że dzisiaj w Krośnie miało odbyć się spotkanie w sprawie otwarcia jakiegoś przytuliska ale co z tego wyniknie bóg jeden wie.

Posted

Byłam na tym spotkaniu.Ludzie pełni zapału to może coś z tego będzie..? Wybraliśmy zarząd i teraz szybko mają wysłaś zgłoszenie do Rzeszowa o zalegalizowaniu stowarzyszenia.Podobno trwa to około 3 miesiące ale może uda się to przyspieszyć...?Współpracują z Panią Haliną Derwisz z "Kundelka" i nawet kilka osób robi tam teraz uprawnienia do inspektoratu.Oby coś z tego wyszło...

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Podstawa to madrze to poprowadzic. Trymam kciuki

Beciu pewnie tak sie umowie, Agula chyba jest tak standardowo koło 15?

tak mniej więcej ale trzeba się upewnić czy jutro będzie. Zresztą pewnie zaraz wejdzie na dogo bo ma interesujące wieści.

Posted

Jutro wyjątkowo nie będzie mnie w przytulisku, bo musiałam być dzisiaj!!! Także Szpilko, niestety!!! :)
Jutro przywożą nam dwa nowe psiaki, sunię z malutkim, trzymiesięcznym szczeniakiem! Zabraną od psychopaty :(

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
No kurcza felek to moze na weekendzie mi sie uda

Beciu wymiziaj Zulke:)

Na weekendzie też jeszcze nie wiem kiedy będę. Zawsze jestem w sobotę, ale nie wiem, czy w tą nie będę musiała się zamienić z Magdą, więc nie wiem do końca, albo sobota, albo niedziela!!

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Oki to dawaj znac a ja sie postaram dostosowac

Prośbe mam jeszcze bo jak nie wiadomo kiedy dotre to moze dasz mi adres a ja Ci wysle smyczki i obroze dla psow na spacery

Ok spokojnie, jak nie dasz rady do końca tygodnia, to wtedy o tym pomyślimy!!! Ok?? Jak na razie tłoku nie ma, jakieś smyczki i obróżki mamy!

Posted

Dobra:)

Nie znacie kogos kto chciałby przygarnac 5 miesięczna suczke bullowata? Dziewczyna przyszła do nas do sklepu nie ma czasu dla psa i sobie z nim nie radzi a dostała ja z jakiegos parszywego miejsca gdzie pies byl bity

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Dobra:)

Nie znacie kogos kto chciałby przygarnac 5 miesięczna suczke bullowata? Dziewczyna przyszła do nas do sklepu nie ma czasu dla psa i sobie z nim nie radzi a dostała ja z jakiegos parszywego miejsca gdzie pies byl bity

przygarnąć nie dam rady bo mam dwa.ale postaraj sie o fotki to będziemy ogłaszać.młode szybko znajdują domy.

Posted

baster i lusi napisał(a):
przygarnąć nie dam rady bo mam dwa.ale postaraj sie o fotki to będziemy ogłaszać.młode szybko znajdują domy.

Dzięki, Baster i Lusi - bulowate to twoja specjalność ;)

A w ogloszaniu tez moge pomoc jesli będą fotki i tekst ;)

U Ciotek dziś Swięto bo Feluś pojechal do domku :lol: